Порасна февруарското човече и на ясла тръгва вече (37)

• 24 775
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
...ЛаВида, мнол сложно звучи туй, дет го пишеш. Аз и бездруго съм си простовата, ми поне дано децата ми са по-умни.  Laughing В този му вид, училището, учениците и материала ме плаши до смърт. Mr. Green

Ника, бравос на Максо!!!
Абе не е сложно. И Лапетата са страхотни Simple Smile Ама аз имам късмета да ги уча от 9-ти до 12 клас --> 9-ти са бебета Simple Smile; 10-ти са "хормонали неориентирани"; 11-ти ... заприличват на човеци Simple Smile 12-ти са ХОРА Simple Smile Готино е да виждаш промените и да знаеш, че макар и малко и ти си част от тях!

... Ла Вида със сигурност е любимата учителка. Mr. Green

Ами, Мяу ... как да кажа ... още от наше време се помнят и обичат "лошите" учители Simple Smile Нямам обяснение, защо е така  newsm78 Но и мен да питаш - на прима виста ще ти кажа техните имена ... А и вече трета година не съм в у-ще ... познати ще са ми само 12-то класниците, които съм учила в 9-ти клас Simple Smile Ще има да се нагаждаме с другите поне до края на първия срок  Joy

# 91
  • София
Не че ще се вълнуват от такива бебешки истории като пораснат, нито снахите ще се интересуват, ама беше хубуу да се измисли нещо да ми топли студените дни, когато грохна ептен от старост.  Laughing

Бе моЙта е женка и рибка едновременно, може да излезе някоя романтична душа и да се изкефи.  Crazy

Ла вида, добрите деца помнят и добрите учители!  Hug

# 92
  • offshore & overseas
Калина обожава да си разглежда дневника, даже го е разпарцаливила вече, та го потулих. Тя също е рибка... по асцендент (я тоже). И знам, че не е честно спрямо Милчето - като се сетя какви неща ми хрумваха и правех за Халята, а сега - едно голямо зейнало НИЩО. Дали се изчерпах или нещо друго?! Има ли всъщност значение (аре дангу удрям на излишен сантимент)? Ние сме били само 2 деца, пък и читави снимки нямаме, а аз съм седнала да се вайкам ся за глюпости. Ма досрамя ме, кат прочетох Юхуу-то... Embarassed

# 93
Това за дневника е супер идея, но аз така и нямах нерви, а и въображение да го направя, нито с каката, нито сега с Митко.
Не знам какво ви е сложна философията, на мен винаги ми е била интересна и даже допълнително си купувах книги на разни и за разни философи, които и до ден днешен си препрочитам.

За Митковите зъбчета - растат си, и може би защото веднъж вече са били израснали, сега излизат много бързо. Само най-вероятно ще са малко кривички, но аз и на това съм доволна. После ще ги оправяме с брекети и т.н. ако сега не се оправят и ако и постоянните са криви. С нетърпение чакам да се покажат напълно, че сега е малко като вампир. Grinning

# 94
  • София
Взехме си по обяд ремаркенцето, много беше въодушевена госпожата - изобщо не е плакал, нито мрънкал. Ял си като пич и се включвал във всички общи занимания /разбирай пляскане и танцуване  Laughing/. Малко повече от обикновено ми се зарадва като ме видя и ме гушна и не даде никой да го пипне повече.  Mr. Green Надявам се това да не е сигнал, че се е усетил и утре да няма драми сутрешни.  Mr. Green

# 95
  • offshore & overseas
Не знам какво ви е сложна философията, на мен винаги ми е била интересна и даже допълнително си купувах книги на разни и за разни философи, които и до ден днешен си препрочитам.
Не на нас, бре, на някои - не е за всеки, ай ся не се праЙ и ти! Mr. Green

Супер за Митака! Ще израснат, тя случката вече се поправи.

Максето е пич, Никич, аре пак на отчет след взимането в 12, не се скатавай (той сигур ти е заспал навън в количката, ако пеши сте били, дее)!

Чао-мяу, аз си завърших едното парче, па го метнах на лъв ми да се мъчи да му пуска правописна проверка, с тая клавиатура съм кат първолак. Crazy

П.П. Прочетох за Максето - не ми се вярва да е сигнал, но си го има туй, дето след и преди яслата се лепват кат репеи за мамите, някои, де, не всички.

# 96
Браво на Максето, дано и следващите дни няма драми.
Бръм, радвам се за Митковите зъбета че са си на мястото.
Аз днес открих, че на моя дзвер му избива 17 зъб #Crazy и се втрещих. Като се има в предвид че първия му изби чак на 8 месеца си мислех, че ще излизат до първи клас, ама не би...
 По въпроса за дневниците, аз водех на Сашо някъде до 6 годишен и сега му е много интересно да отворим тефтера и да съпоставя постиженията на брат си с него си по онова време. Сега и на Преслав водя, ама някак по хаотично и не толкова стриктно. Но за протокола и аз съм една романтична рибочка та ме влекат такива носталгични неща.

# 97
  • offshore & overseas
Уф, имам един час да  newsm75 wash hang 1dishes newsm55 newsm71 eat

Не е много, ама как мислите, ще успея ли, или да го оставим за утре?

Довечера има родителска за Калина, ходи ми се, ама не знам дали ще стане, защото никой няма да иска да гледа и двете дЕвойкини.

П.П. М/у другото за зъбите, Слънчи според мен се е объркала, защото нормално излизат 20 броя до 2-2 и половина години, освен Калината да е некъв извънземен крокодил, тя не че не е, ама не и по този параграф. Също ѝ бяха тръгнали 17-ти и сие след година и осем навършени.

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 14:47 от Мяуче

# 98
  • София
Да, Мяу, тъй е - до 2,5 мааааксимум 3 г. са излезли 20-те бройки. Първите постоянни са всъщност са шестите поред и те понякога избиват към 5-6 годинки. Максето е с 12 за момента.
Според мен час няма да ти стигне за всичкото туй и ако съм аз, бих свършила само  eat и после  newsm43.

Бръмби, радвам се и аз за зъбките, ще видиш сега как за ваш късмет ще си се наредят прави и хубави!  Peace Peace
Мии, и на Максето късно започнаха да му излизат - на 10 месеца.  Crazy Бе ич не ми дреме, важното е дан реве, сере и квичи при зъбоникнене, па ако ще и верно до първи клас да му избиват.

# 99
Привет.По въпроса с подаръка за близначките питах майката и решихме да вземем 2 столчета за хранене,даже днес поръчах в един магазин да ми доставят 2 броя в лилаво.Та поне този подарък да не го мисля Grinning
А относно беб.дневник и аз съм много стриктна,попълвам наред нищо не се пропуска,редовно лепя и снимчици.Надявам се че Дани като порастне ще му е интересно да го разглежда.На питката на Дани,това беше подаръка на който аз лично най-много се зарадвах.Направила съм му и кутия за спомени,в нея пази много "мили" неща-снимки от ехографа,първия биберон,първата мартеничка,първите дрешки,играчките и свещичката от тортата за първия му РД,поздр.картичка от кмета като се роди и още куп такива нещица.

# 100
  • София
Камбанчо, браво и на теб! Grinning А при вас кмета на всички новородени ли праща картичка?  Grinning

Да не забравя да се похваля, че от днес официално съм безработна!  bowuu Вече дори си получих трудовата книжка и утре ще ида до БТ. За моя най-голяма изненада, шефа е решил да ми плати всичката полагаща ми се платена отпуска  Crazy заради което си връщам назад половината лоши думи за него!  Joy

# 101
  • offshore & overseas
...заради което си връщам назад половината лоши думи за него!  Joy
Така-така, редно си е, щот мойта шефка реши да ми плати едва половината (и то дали и тва реши, ама вече е забравено), пък аз после си върнах обратно всичките лоши думи за нея (които не бяха чак толкова люти). Просто реших, че няма смисъл да си мълчим доживот.

# 102
Да Ника,в Пловдив на всяко родено дете кмета на района праща картичка на която пише името на детето.Много хубав жест.
Тук пак заваля тамън си мислех че следобяд може да излезем поне на двора,но уви Sad

# 103
  • София
Ника, шефа ти, колкото и да не му се иска, е длъжен да ти я плати. Не за друго, а защото ако мноУ те е издразнил, па вземеш, че сезираш инспекцията по труда, освен да ти плати отпуската, малко глобичка ще му наложат...  Hug Нали ти казаха в 7 -дневен срок за декларацията, че сама ще се осигуряваш... така де, да не идат парите от отпуската за глоба (500 лв е, мамка им).
За зъбите - при Софи броих, броих и така и не можах да ги изкарам 20. Дупки нямаше във всеки случай, но като се има предвид колко много съм изтрещЕла... така де, ако съм заблудила някого сериозно, моля да ме извини.  Embarassed

# 104
Да се похваля, че положението с яслата при нас почна да се подобрява. Май едната от лелките хвана цаката на Данката и знае вече какво му харесва. А, на него му дай музика и да друса дупе Wink
За първи път днес е решил да хапне на обяд там. Иначе обявява пълен бойкот на тамошните манджи.
Аз май още не съм пояснила, че всъщност той тръгна от 1ви Септ. Първо много му харесваше - това трая една седмица. После 1 седмица пищеше през цялото време и трябваше да го прибираме рано, рано. Лелките се бяха видяли в чудо щото те друго такова гръмогласно дете не са виждали - май досега не са имали работа с Балкански субекти и техния буен нрав Wink. Всъщност още не са разбрали, че даже и като е в добро настроение, Данюшата е доста шумен защото пее и то доста въодушевено. А да не говорим, че е способен да крещи някоя дума докато някой не му каже - "да, прав си. това е еди какво си".

Мяуче, аз днес свърших само wash hang newsm71. Тъй че следвай съвета на Ника и не се престаравай с толкова много дейности.

Юху, шапка ти свалям за ентусиазма за дневника. Аз много бих се радвала, ако моята майка беше водила. А тя писала само за първите месеци колко съм яла и акала... много "интересно"  Simple Smile

И на Дани му излиза 17ти зъб. А първият се появи като беше на почти 11 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт