Порасна февруарското човече и на ясла тръгва вече (37)

• 24 833
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Сега проверих в сайта на нашата топлофикация зъл имат намерение да пущат топлото. ето какво пише:
„Имаме пълна готовност и можем да пуснем парното веднага. Дали ще преминем към масово топлоподаване обаче ще решим окончателно в понеделник, когато разполагаме с официална по-дългосрочна прогноза за времето, защото въпреки студения уикенд  през следващите две седмици се очаква сериозно затопляне с температури близо до 20 градуса”, обясни Стоян Цветанов, Изпълнителен директор на Топлофикация София.
Именно наличието на метеорологична прогноза за трайно и дългосрочно застудяване е едно от изискванията в Наредбата за топлоснабдяване, за да се премине към масово пускане на парното. Другото условие е наличие на три поредни дни със среднодневна температура под 12 °С., което е изпълнено
„Не искаме заради няколко студени дни да поставим всички абонати в ситуация да плащат за отопление на общи части, без реално да има необходимост за това. В същото време абонатите, които искат отопление въпреки очакваното повишаване на температурите, няма да бъдат ощетени.”, допълни Цветанов.

Та може и верно да ни ака затопляне.  Thinking

# 256
Ха, "Дядовата ръкавичка", ами "Малечко- Палечко"........?!?!  Shocked Великана- канибал дето ги убил, докато спят, че и най- безцеремонно ги изял...  #Crazy Направо се втрещих като я прочетох, че и я четях направо на Преслав, да се чудя какво да измислям. Оттогава първо чета книжките, а после чета на него. А за детските филмчета от сорта на Гурмити- господари на природата, Бен 10, Х-мен, един зелен, дето му забравих името, просто нямам думи. После се чудим защо не иска да остава дори през деня сам в стаята, докато примерно аз преспивам Ина в другата. Затова и в нас има "голяма цедка" на книжки и филми.
Далче, за скъпата ми зимна гостенка не искам да отварям дума, че ми се вдига кръвното. Мисля още един месец да дишам спокойно. После съм решила да взема крути мерки (дет се вика), щото нервите са ми скъпи.  Twisted Evil

Аз отговорих на анкетата с НЕ, храня я аз. Обаче Ина имаше мерак да си се храни сама, но незнайно защо аз май й попречих и сега изобщо не иска, освен ако не е много гладна и й е сервирано, а аз се мотая нейде си. Уцелва, но и много разсипва. А после се навежда на масата и си го "изсмуква", абе картинка...  Crazy

За загъването нощем и ние сме от проблемните. До началото на лятото така я бях свикнала с чувала, а после като го махнахме и нищо не може да търпи вече.

За помагането в кухнята - днес правихме моя любим кекс с двете ябълки. Любимо й е да бърка в сухите съставки- захар, брашно, просто си умира от кеф, обаче не цапа много...  или аз я озаптявам навреме  Thinking

Ника, щом Цветанов го е казал може наистина да се стопли.  Mr. Green
Мяу, искрено ти се радвам на писанията, особено когато са два реда.  Hug
Пухи, и Ина не иска напоследък манджи и супи, но пък я пробвах на боб - хареса й. Да има начин само на кус-кус и чай с мед ще кара...  Rolling Eyes Период някакъв...

Въпреки студа прането на терасата изсъхна, вятъра помогна. Май цял ден няма да си покажем носовете на вън...  Rolling Eyes

# 257
  • София
Момичетааа, почти съм на умирачка тоя следобед!  Twisted Evil Twisted Evil
Мале, мале, мале... взех бо и тръгнахме към Максовата градина, пеша без количка. Като ме видя Максето, па като ревна.  Crazy Не мога да го успокоя, на всичкото отгоре го преоблекли с чужди дрехи, та на целия зор и дрехи трябваше да сменям.  #Crazy После му бях донесла зимното яке и ръкавици, да, ама и двете неща са му непознати, та почна едно тръшкане по земята, ужас. Едва си тръгнахме от градината и с падане-ставане стигнахме до спирката. Чакахме рейс поне 15 винути, през което време Максо се търкаляше на земята, стана като прасенце.
Качихме се в препълнен рейс, че като писна наново  #Crazy веднага ни освободиха седалка - не мога да го сгъна да седне, Бо ме дърпа, рейс се клати.  Crazy Crazy Twisted Evil
Леле, кошмар ви казвам.  Twisted Evil
Прибрахме се и ми вика "ам-ам". Сложих го на столчето, нещо ми сочи към хола - какво иска идея си нямам. Донесох няколко играчки, очевидно грешните, щото пак рев. Криво-ляво изяде половин десерт и пак ми сочи към хола. Отвързах го да слезне ако иска, не слезна и аз съвсем изключих да го вържа пак... та 5 секунди по-късно се метна напред по очи... айде пак рев.
Сега Бо ми докладва, че си играел с кабела на телефона ми, нищо не се чуе от детската, ш ида да видя дан се е удушил.  Mr. Green

П.П. Добре е.
П.П.2 - От градината го взех с огромна синка на бузата, кой знае какви лупинги е правил пак.

# 258
Леле, Никич, кошмар!  Hug Hug Hug
Ама, така е, като не си свикнала с диви деца - нямаш тренинг! hahaha

# 259
  • София
Свекърва ми купила на Сияна книжка-Дядовата ръкавичка.Ами чета я на малката само до там докъдето се връща дядото,защото е много гаден края.По време на цялата приказка обясняват за сладките животинки,как са се стоплили в ръкавичката,Зайо Байо,Мецана,Кумчо Вълчо,Кума лиса,Мишчето,а накрая се връща дядото убива ги,одира им кожите и се прибира с богат улов при бабата Crazy доволен,доволен!То на мен ми е гадно пък какво остава за едно 2-3-4 и т.н. годишно дете!?Че и нарисували кожите!

Пухче, и ние имаме вариация на тази приказка. Много е гадна накрая илюстрацията с кожите една върху друга.  Rolling Eyes На Диди на този етап не ѝ пука никак.  Crazy И аз гледам да филтрирам видеото, което "върви" (обикновено някой филм, дръпнат от торентите или пък онлайн телевизия), но Диди така или иначе не се впечатлява от нищо на екрана, което е различно от нейната особа.  hahaha Е, има 2-3 песнички, на които се кефи. По отношение на детски телевизии, анимации и т.н. Диди е в пълно информационно затъмнение и викам така да си остане колкото се може повече.  Rolling Eyes

НикаHug Hug Hug

Коте, много е чаровен АкулатаHeart Eyes

# 260
  • Burgas
Времето май наистина ще се постопли,сега по БТВ казаха сряда-четвъртък максимални 17 казаха  Rolling Eyes като гледам какво е навън хич не ми се вярва,ама ще поживеем и ще видим.

Ника мале,как се оправяш не знам и докога ще продължи тоя ремонт заради който сте принудени да е толкова далеч градината.

# 261
Момичета, положението във Варна много зле! Confused Как са варненки и сие (Танче)? Hug
Що се отнася до приказките и филмите - всичко трябва да се филтрира, няма как. Peace
Аз още помня как умишлено пропусках Синята брада от книгата с приказки и дори обяснявах на Мони защо. Има създадени такива извращения, че направо ум не ми го побира. #Crazy Макар че, като се замисля, ужасиите в приказките хич не ми правеха впечатление като малка, а съм чела много. Някакси по друг начин действат възприятията... newsm78

# 262
  • Бургас
Добро утро !  Hug

Едно цветно кафе в мрачния ден  и малко сърчица :

Съквартиранта като тръгваше на работа към 5:00 каза,че и тук валяло сняг.Сега е само дъжд. Кога ли ще се оправи това време?  Crossing Arms

Оф, бях забравила за този хорър "Дядовата ръкавичка", това у дома няма да влезе! Naughty
Joy В нашия вариант дядото си взима ръкавицата и не се споменава какво се случва с животните.  Peace

Ника, представих си ситуацията, съчувствам !  Hug

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 07:58 от Sunny Sky

# 263
Добрютро! Hug
Адашче, мерси за кафето и честит ти нов аватар (струва ми се, че е такъв)! Laughing
Нека ви е топло на душите на всички днес! Praynig

# 264
  • София
ДУ!  Grinning
Мерси за прегръдките, определено снощи имах нужда.  Laughing Чувствах се смотана, изхабена и безпомощна женица, дето не може да се справи с две деца.  hahaha на всичкото отгоре ми беше толкова студено и така ме тресеше, че мозъка тотално ми блокираше. Накрая си спестих мъките като ги сложих да спят в 8 без нещо, че и аз си полегнах, дан съ мина нещо. Та тая сутрин всички сме кукуряци и света отново ми е розов и слънчев.  Crazy
Максето е влезнал само с мрънкане, дано вече се адаптирВа туй момче.

Котич, само два месеца до Коледа, а?  Grinning

Еее, тука слънце изгря, може и наистина да ни чака затопляне.  Crazy
 Hug

# 265
Котич, само два месеца до Коледа, а?  Grinning
smile3521

Радвам се, че светът ви днес отново е
Цитат
розов и слънчев
Hug

# 266
  • До Балкана
Надявам се за всички утрото да е добро, за нас не е твърде, но пак се отървахме с малко! Може да съм казвала, но живеем в една стая, която е преградена като 2 и ни се счупи стъклото от урагана (при нас си беше ураган). Важното е, че затихна и днес ще оправяме щетите. За жалост обаче целия Сливен е смазан има 60-70 годишни дървета, които са изтръгнати с корените и тротоара, всичко е нападали клони, кабели, трафопостовете са изтръгнати и смазани. Има и убити  Cry Това не е човешко и акъла не ми го побира от къде дойде. ooooh! 3-ма в кола ги затисна дърво от вятъра и на място и тримата. От вчера е това и чак сега ги вадят! Praynig Абе, не е работа! Дано приключи този ад вече! Обаче Борката е пич, не мръдна това дете! Mr. Green
Хайде да ни е спорен и лек деня на всички. Деси, за пръв път ама глътвам кафето, цяла нощ молитви и сега оЧото си не мога да отворя! Laughing

# 267
Далче, голямо гуш! Добре поне, че ви се е разминало! Пазете се, пък щетите не са толкова важни! Hug Hug Hug

# 268
  • York
Васи, ужас. При вас честичко са урагани май  ooooh!

Ника, посмях се на историята ти от вчера, но като се замисля аз ако бях на твое място щях да съм изтрещяла от нерви  Crazy

Тук духа, не е спирало да вали два дни, в момента е сняг.  cold

# 269
  • Бургас
Васи,ужаас.   Shocked То и при нас духа ,ама при вас е много по-сериозно положението. Прегръдки !  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт