Порасна февруарското човече и на ясла тръгва вече (37)

• 24 793
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
ДВ, мацки! Минавам само за да кажа, че сме добре, но нямам много възможност и време да пиша и чета. Липсвате ми! Прегръщам ви всички! Лека!  Hug

# 601
  • София

Веси, много гадно Sad Как ще го изключват??? Не може всички деца да са кротки и тихи.

Ради, как сте?

Яско е по-добре. Още  дриска, но живна и изяде цялата къща снощи и сега продължава. Давам му някакви витамини от които идвал и апетита.

# 602
  • София
Добро утро момичета! Ей, свърши таз есенна ваканция, дЕца са разведени по училищв и ДГ и най-после ще имам възможността да си измия косата - от неделя не мога да стигна до нея.  ooooh!

Ел, благодарско за кафенцето, вземам си две.    bouquet
Ей, Далче, чак аз се развълнувах от вашата среща с миОто! Hug
Веси, да личните ми наблюдения са, че немските деца са ОПРЕДЕЛЕНО по-кротки. Шефът ми, който е германец, има момиченце, което е два дена по-голямо от Калина, демек на възрастта на нашите дечица. Вика - палава била, бясна. И ми донесе снимки да видя. Искам такова палаво дете. Та въпросното много палаво дете - било разхвърляло - и снимал - 3 (три) играчки на пода. Баси, викам си, ела у нас да видиш, аз на това му -викам оправено по конец. Рафтовете пълни с разни украси - палавото дете дори не ги пипа. Тича, но като й кажат - Анна, дай ръка, Анна идва на мига. Е, искаше да види Калина, заведох ги двете със София. Видя ги и ми вика - Боже, ама как издържаш, имаш ли жена да ти помага? През това време София си показа доста качествено рогцата, Калина и тя след кака си, аз приказвайки си с него търча да ги гоня, дойде и една колежка и двете едвам ги озаптихме. Аз си го обяснявам с това, че те са по-северна нация, от там са и не толкова темпераментни. Ние, например, се скапваме ако е мрачно и има лошо време, искаме слънце, а той вика - много слънце имате в България, не ви ли изнервя. То и не случайно една от най-темпераментните нации са италианците, изобщо мисля, че освен тъмни балкански субекти, сме повлияни и от средиземноморския темперамент и емоции. Понеже ти си в Германия и имаш повече наблюдения от мен, ти кажи дали има някаква доза истина в думите ми.
Стискам палци да не се наложи да ви изключват, а да поработят върху адаптацията на Дани.  Hug
Таньорке, мерсаж мила за отчета, мислим те и се радваме на твоите появи. Стискам палци и чакам да се похвалиш с една "произведена" жива и здрава Ния.  Praynig
Хмм, Ника, идеята ти за пред вратата в добра, но за съжаление в нашия случай не дотам приложима. Сестра ми живее два етажа над нас и Софи като стой па гледай ще иде у тях. А после бабите майкоууу, не искам и да си мисля, брр. В стаята ще я затварям, да ми е под око.  Mr. Green
Ради, как е Аля?
Останалите болнички, как сте? Всички да оздравяват бързо и веднага!!!!  Hug
Тоз дребния от клипа... евала на детето, светнало се е Simple Smile
Хубав ден, отивам да се къпя и да търся едно омаляло яке на София, супер готино, което е изчезнало мистериозно, а ми трябва. Баси, умирам от яд, че може да мис е наложи да купувам яке, като имам останало страхотно от Софи.  #Cussing out А го няма, стиснете палци да го намеря, плийз!  Crazy

# 603
Ел ми още си дриси Аля и много пръцка...много.Какви витамини даваш ти?Радвам се че Яско е вече добре  Hug

# 604
Добро утро Hug
Ел мерси за кафето!
Слънчи стискам палци да намериш якето и да и стане на Кали!
Веси дано да не ви изключат!
Далче много мило звучи! Heart EyesДа не те мислим тези дни ако зачезнеш Wink
Танче Hug

Преди няколко дни Сияна я бях затворила в коридора.Не ми издържаха нервите,но пък след две-три минути стоене пред вратата стана доста послушна.
Оф,да се оправят всички болнички!

# 605
  • София
ДУ!  Grinning
Слънч, ай честита ти баня тогаз!  Joy
Аз затова казвам, че не при всички е приложим метода, една идея по-романтичните души като Бо се впечатлиха за цял живот... но виж непукист Максето ще има да го търся по етажите... той и бездруго само ме дебне да се обърна като се прибираме и фаща стълбите нагоре. Но при Бо отведнъж даде резултат и дано не се налага повече да го повтарям, зася и заплахите за повтаряне вършат идеална работа.  Laughing
Ел, радвам се, че Яско се подобрява, какви витамини му даваш?
Веси, тия па немци!  Shocked то не стига, че толкова време се чака за ясла, ми и да ви изключат. Ей туй му е хубавото на нашата анархия - няма механизъм, по който могат да ти отпишат детето, освен по желание на родител.  Peace
Дано все пак се адаптира Дани и да ти отпадне тази грижа от главата!  Hug
Ради, бързо да и минава на Алята!  Praynig
Пухи  Hug

Максо диша по-добре, хрипа дето ме влудяваше поизчезна. Днес още не е дрискал, да видим. То и лекарствата му свършиха, а простата сметка снощи ни показа, че за октомври сме дали близо 200 лв. в аптеката / тоя път всички се лекувахме от нещо си/  Mr. Green и ако така караме с тия разходи, ни чака пак гладна зима.  Mr. Green Mr. Green

# 606
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
...
То и лекарствата му свършиха ...

Ника, аз установих, че лекувам, лекувам ... и нищо ... като свършат лекарствата и като по чудо след това всичко е ОК  Joy

# 607
  • До Балкана
Оле, Ел, това кремообразно и ефирно изкушение ми е много по вкуса и може да ме чуете как сърбам! Hug
Браво на Яско, само така!
Веси, какви са тези хора бе, всичките деца по калъп ли трябва да са изляти!  Shocked
Да се похваля, че за пръв път от 10 години си купувам рокля, че си я и обличам! Да не говорим, че май изглеждам и добре с нея! Явно липсата на мъж около мен ме активизира към чисто женски прояви - да не усетя малко свобода и липси пък аз!  Mr. Green
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нои отговора.
Допълвам: Ех, че сте мили, че ме мислите, не е много по темата, но няма с кого да споделя вълнението си, само вие сте ми!
Ника, дано с лекарствата да е свършило и неразположението при Макси! Simple Smile

# 608
ДУ  Hug
Слънче, аре честиту и се моля и мен да ме огрее днес  Embarassed Стискаме палци да го откриеш палтенцето  Wink
Веси, не мога да повярвам, че са ти казали такова нещо  Shocked А на техните според мен им дават успокоителни  Crossing Arms Не знам как би могла да накараш едно дете да е по-тихо, а и не съм убедена, че ще е в негова полза  Naughty нали уж казват психолозите да оставяме децата да се изразяват свободно - да крещят, да плачат, да дивеят newsm78
Имам приятел в Австрия, който е женен за французойка, тяхното дете беше  и си е страхотен дивак. Те превърнаха това в страхотна драма към четвъртата му година Sad истинска семейна драма беше с психолози и за тримата и терапевти и т.н.  Нищо се не получи, този сладък дивак си е все така обезсърчително енергичен ... ходи си на училище, справя се добре,просто педагозите свикват с него с времето  Rolling Eyes  Радина играе прекрасно с него, никога не са се карали, удряли  Thinking
Когато с Ради бяхме във Виена аз бях единствената, която си тичаше след детето, чак когато си тръгнахме си дадох сметка, че е безсмислено  Embarassed И моите познати казаха, че само източноевропейците се държат така по площадките  Whistling  не видях ни един път да се удрят, блъскат, карат за два дни целенасочен престой в парковете ... да бе заедно си играеха  Confused А тук за един час на ден се получават поне 2-3 дърпаници  Mr. Green
Далчеее, как си,а? Как е настроението?  Laughing
Аз съм се настроила да не купувм никакви илачи вече! Не давам витамини, не давам сиропи, не капя капки - НИЩО, минава за толкова време за колкото и без тях  Peace
Половинката води радина при д-р Михаилов, изписа й една шепа хомеопатия, давах й ги една седмица, както беше предписал  hahaha ми същото си е дереджето  Crossing Arms и ги метнах в боклука Crazy

# 609
  • София
Ника, аз установих, че лекувам, лекувам ... и нищо ... като свършат лекарствата и като по чудо след това всичко е ОК  Joy
От твоите уста в Божиите уши!  Joy
Иначе още се чудя дали да скокна до аптеката, но то ентерол, био гая, лечебна хумана и линекс са си поне 50 лв. та затуй не бързам, пампата засега е суха.  Laughing

Ей, Далче, много се радвам за теб и новия ти външен вид!  Hug Дори да не спадаш бързо на кг., обиколките се топят и тялото се оформя много приятно от този режим.  Peace
Аз приключих с второто завъртане и се закотвих на -25кг. /друга цифра ми се искаше, ама нема, догодина/.

# 610
Гледам "на кафе"  Tired
няма такава суетня просто... ако съм на мястото на майката на Дарис да съм си купила вече едно меко бяло въже и едно трикрако столче и нямаше да се мъча вече  Crazy

# 611
  • София
Аз гледам бейби тв.  Joy

# 612
  • До Балкана
Аз пък гледам една клиентка, която освен, че мяза на Смийгъл, звучи по същия начин, но е по-злобна от него, басирам се! И се налага да и обяснявам как се влиза в интернет и се зарежда страничка. - "....ама като го посоча със стрелката, трябва ли да натискам копчето или то ще разбере, че го посочвам...." Shocked
Ника, искам да ти кажа, че приличам на нещо различно от топка и ми се отграничават гърдите от слоевете под тях!  Hands Clap

# 613
  • София
Далче, ми лека работа ти пожелавам!  Mr. Green hahaha
Аз като ви виках, че ми изчезнаха трите пояса корем и разбрах, че гърдите ми не са част от тях, вий се смеехте.  Joy

# 614
Далче, дишай дълбоко - помага  при такъв тип общуване  Wink
Аз па се освинвам упорито  Tired от лятото до днес 5 кг. плюс  Sunglasses  Ами пък вкусно ми е и ми се яде  Tired
Сега гледам онази каца Джуджи (Амгъл пасти да яде) как се подиграва на Карла Бруни ,че била дебела  Shocked Shocked Shocked Направо им се чудя на такива, не стига че не се поглежда в огледалото ами и се присмива на хората за външния им вид  Rolling Eyes Повечето дебелани са симпатични, тази е и грозна, и с неприятен тембър, и неприятен маниер,че е  и пресмехулно-злобно заядлива   #Crazy Къф мъж го води такова животно, не знам...

Общи условия

Активация на акаунт