Порасна февруарското човече и на ясла тръгва вече (37)

• 24 755
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
 Joy
И при нас е така - Бо е изцяло на мен и е като подарен на мъжо, а Макс ми е като подарен на мен.

Далче, мъжкарче си отглеждаш ти, спор няма!  Crazy Flutter

# 676
  • offshore & overseas
Павлинче, страшна скица е Ирка, пупу, личи си, че ги сгъва сичките и ги слага в малкия си джоб!!

Уффф, само при нас ли и двете са ми подарени на мен, че и закарфичени, дан кажа залепени с С200. А кат писнат едновременно, че искали мамааааа, ми иде да се спася чЕрез обесване, задушаване, фърлане и пр. за по-сигурно. Twisted Evil

Уф, Далче, мнол сладък този Бочко, беее, аз открай време го следя... Mr. Green Люс ги прави същите номера, но тя ревнува и от кака си дори. Аха някой ме прегърне и недай Боже целуне, онва ми ти мече започва да ръмжи... и тъй нататък по ред на номерата.

Никич, аз пулмекса го ползвам инцидентно, докато има симптоми само - 3-4 деня макс. Еле па, че вонята е меко казано не-тър-пи-ма.

Вилерже, абе, прост народ, бе, та дрънка. Търкалям се от кикот вече. Ся ровя да го зърна и аз туй Вили. hahaha

# 677
  • София
Никич, аз пулмекса го ползвам инцидентно, докато има симптоми само - 3-4 деня макс. Еле па, че вонята е меко казано не-тър-пи-ма.
Мерсаж! Аз да си призная, че вонята ми допада  Embarassed щото направо ми отпушва носа от воле докато го мажа!  Crazy Обаче мъжо като си влезна първата вечер у нас, такова разследване му турна откъде иде тая смрад, а аз не мога да разбера изобщо за кво говори, щото нали на мен ми харесва...  hahaha

# 678
  • offshore & overseas
Вярно обаче, че е безотказен в отпушването на забъкнати носове, вкл. и при мен, но напоследък хептен не го трая аз, а лъв ми открай време не вирее около туй чудо и отваря да проветрява нощеска - той, дето спи на запаренко.

# 679
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Аз пък като клюкарка ... ровя си се из форума и понеже през юни май ще ставам пак леля ... ама това аз не го знам, че ми е казано тайно от майка ми Simple Smile Та в юнската тема попаднах на Ohlalaa ... помните ли я Simple Smile Та ето ... да я изклюкаря, че ще има второ бебче през юни  Joy

Иначе по въпроса за децата все се шегуваме с мъжОто, че сме объркали имената: Катя е кръстена на свекърва ми - тя е ниска, бяла и руса --> Катя е висока, мургава и чернокоса Simple Smile Ирина е кръстена на майка ми - която е ниска, мургава и чернокоса, а Ирина се оформя - висока, бяла и руса  hahaha Абе, объркАхме им имената и това е!  Joy

# 680
Котич, гаранцията и на твоята каляска би трябвало да е две години, да не би да изтече?  Hug
Една година само и изтекла, както се оказа. Wink

Гала и отбор глупаци не гледам, та не мога да коментирам отправените обвинения в простотия и липса на добра грижа за детето, но аз и Слави не гледам - всичко българско в мен умря. Laughing

# 681
  • София

Гала и отбор глупаци не гледам, та не мога да коментирам отправените обвинения в простотия и липса на добра грижа за детето, но аз и Слави не гледам - всичко българско в мен умря. Laughing

Котеее, по-точно описание на българския ТВ ефир не може да се даде!   bouquet
Аз, да кажа за протокола де, изобщо не знам ни коя е Дарис, ни майка й.  Crazy

Ла вида, прекрасна е Иринка! Simple Smile
Далче, и Калина ме ревнува от баща си, та те разбирам напълно. Бута го, не дава да ме прекърне или пипне дори  Laughing А от кака си как ревнува, не е истина!  ooooh!

Колкото до странните имена. Това за мен е форма на някаква псевдооригиналност. Вилерже - е мерси, цял живот ще го диктува буква по буква това име! В кабинета на педиатърката ни, пък, се запознахме с Тамира Анхелика (не съм сигурна има или няма тире между имената). Двамата родители са българи, няма да живеят в испаноговоряща страна. А пък искрено ми е кеф да чуя да викат из площадката Стивънееее, ела тука бе. Или Майкълееее  Mr. Green Като Шса по американчват да е Стивън, ела тука, к'во е т'ва Стивънееее  Laughing Laughing

# 682
  • York
Коте, да те черпя с едно Кристиа(я)н - Габриел  ooooh!
Единия родител му казва Крис, а другия Габи   Crazy

# 683

Единия родител му казва Крис, а другия Габи

Без коментар.  rotfImbo

# 684
  • София
Аааа, Котич, тия филми с едната година гаранция сме ги гледАли и са художествена измислица.  Mr. Green Twisted Evil Нема такива филми, братче, всичко в Бг, което изобщо има гаранция е с най-малко две години такава, акО, че в гаранционната карта пише друго.  Mr. Green Съвсееем спокойно можеш да си търсиш правата и ще ти оправят количката без хък-мък. Peace Иначе съм сезирала КЗП заради отказ на гранционно обслужване и реагираха веднага, а после лично управителя на магазина ми донесе дефектното нещо, вкъщи.
Ако ти се разправя - отиваш в магазина от който сте я купили, с касова бележка и гаранционна карта, и ги караш да опишат повредата в книгата за рекламации. Да видим дъл ще ти откажат и ако са толкоз нагли, още на мига звънни на КЗП да ти разяснят правата ти и как да действаш. 0700 111 22. Аз съм подавала сигнал по мейла им.  Peace

# 685
Никич, мерси за инфото. Hug
В гаранционната карта пише 1 година, но ще проуча въпроса. Twisted Evil

# 686
  • София
Здравейте дами!  Hug
Понеже напоследък надничам само от балконЯ, и то чета от тук от там, реших все пак да се запиша.
НЕписането ми е, защото първо имам ужасно много работа, второ ми се струпаха разни неприятни инциденти, и трето но не на последно място Андреа не спря да боледува последните 3 седмици, направо вече не знам на кой свят съм. То не бяха Т, сополи, после дрисок, а сега за капак е с бронхит  ooooh!
В този промеждутък, ходи 2 дни на ясла, после три е болна, аз се чудя как да варирам между нея и работата, защото няма как да отсъствам, та горката изкара бая работни дни в офиса Sad
Баба и снощи най-после се прибра от Виена, та сега няколко дни ще мога и аз да отдъхна и най-вече да се наспя, защото последните седмици ми се събира сън по 2-3 часа на вечер.
Ох, оплаках се, ей за това не ми се пишеше, да не ви товаря с мойте проблеми.....

Сега докато не съм забравила да честитя на Балеринка новото жилище! Нека бъде изпълнено с уют, любов и топлина! Hug

Мери, честита ти розова радост! stork-girl

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 14:58 от tanya_g

# 687
  • София
Котич, в гаранционната карта може да пише всичко, но когато противоречи на закона, естествено, че неговата сила е по-голяма.  Peace
Раздел III.
Рекламации
Чл. 123. (1) Потребителят има право да предяви рекламация на стоката или
услугата, независимо от това дали производителят или търговецът е предоставил
търговска гаранция на стоката или услугата.

...
Чл. 126. (1) Рекламацията на потребителска стока може да се предяви до две
години
от доставката на стоката, но не по-късно от два месеца от установяване
на несъответствието с договореното. Рекламацията на услуги може да се
предяви до 14 дни от откриване на несъответствието на услугата с договореното.
(2) Ако на потребителя е предоставена гаранция и срокът на гаранцията е по-
дълъг от сроковете за предявяване на рекламацията по ал. 1, рекламацията
може да се предяви до изтичането на срока на гаранцията.
Чл. 127. (1) Търговецът или упълномощено от него лице са длъжни да приемат
рекламацията, ако тя е предявена своевременно.
(2) Лицата по ал. 1 са длъжни да поддържат регистър на предявените
рекламации.
(3) При предявяване на рекламация лицата по ал. 1 задължително я описват в
регистъра.
(4) Приемането на рекламации се извършва през цялото работно време в
търговския обект, където е закупена стоката или е поръчана услугата, или на
адреса на управление на търговеца, освен ако в договора или в документа за
гаранция е определено друго.

....
http://www.electron.bg/download/zakon_zzp.pdf

# 688
Сега докато не съм забравила да честитя на пеперудка новото жилище!
Имаш предвид Балеринка, предполагам. Grinning

Никич, количката е закупена на 03.11.2009 г.
Кажи сега съдба ли е или да?  bouquet

# 689
  • София
Пуууу, язък...  Twisted Evil hahaha  Чак мен ме доядя.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт