Играят ЯНУАРСКИТЕ деца по килим от есенни листа!

• 28 494
  • 706
  •   1
Отговори
# 570
Люба, какво е вечеря с половинката??? newsm78 newsm78

hahaha hahaha  И ние сме така.

Люба, как няма да ревнува, с тия екстри  Laughing

Ноеми, честит рожден ден, аз пък ще ти пожелая една хубава слдуранка скоро да радва дома ви  Hug

И така за сефте приспахме двамата в 20 часа  Whistling Mr. Green Flutter Явор не е спал, Тея спа веднъж, но пък откъртиха мигновенно. Mr. Green Сега ММ готви, аз разпускам и може и да успеем да си кажем 2 думи  Crazy
Днес се размечтах за времето когато Тея е самостоятелна (на възрастта на Явор) и разходките, излизанията и екскурзиите ще са приятни  Crazy еееее, мечти  Laughing

Иииии да похваля ММ - днес ме прати да поспя и гледа децата 2 часа. Справил се е отлично, Тея въобще не е плакала и не ме е търсила - гонили са се пълзейки.

# 571
  • Варна
Въртящия бар във Варна всъщност е въртяща пътека в ресторант Simple Smile Голяма глупост. Закачалките са извън въртящата лента, примерно оставящ си якето на закачалка, сядаш си и след 2 мин. якето го нямааа Simple Smile Обикаля се целия ресторант за час-два.

# 572
  • Сандански
Люба тя нашата баба гледа и 5 едновременно(моите + близначките на девера Mr. Green).Но пусто има износени коленни стави и е трудно подвижна иначе хич няма да се чудя на кой да го оставям за по 3-4 часа на ден.Но ме е жал и само в краен случай и то като свекъра е в къщи да помага.
За силантите нашата зъболекарка каза да ги водя да им сложи,но се чудя.Днес слушах някъде,че пазели зъба за около година,година и половина newsm78В интерес на истината не съм проучила,ще чакам още мнения Peace

Бебеш браво на ТМ Peace

Тонита може ли да споделиш(може и на ЛС) как понесохте раздялата мама и бебе,че началото на декември ще ходим без бебе на екскурзия 5 дни и още ми е голяма чуденка как ще се справи баба му(за всеки случай съм взела билет и за него Mr. Green).

# 573
  • Пазарджик
Днес след обед ,легнах и спах с Нели от 14ч. до 16,30ч.направо душата ми спеше,едвам се събудих.
Ох дано тая вечер да спим ,че вече на пътен знак ще заприличам,такива синки имам под учите ,че да живей грима.

Ети ,силантите се поставят на 6 кътник(това е третия след кучешките)аз днес говорих с моята зъболекарка ,на която имам доверие,според нея е добра профилактика,та това са 4 зъба,ако може да се спасят.Аз имам лоши зъби ,ММ също ,значи лош ген,смятам да я заведа.Процедурата е съвсем безболезнена.Лошото е ,че моята зъболекарка не е в списъка ,а Таня е малко капризна в това отношение.
Зайче ,Нели ми прави от време на време така ,аз му викам засиняване,трябва да действаш бързо и да не се паникьосваш,първото което правя е да духам силно в лицето,ако на третото духане няма резултат я разтърсвам силно,чувала съм и за шамари ,но за щастие не съм прибягвала да тях.
Бебеш ,браво на ТМ

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 21:29 от tuty1

# 574
 Hug Много благодаря на всички за отговорите, така ме успокоихте. Бях започнала да си мисля какво ли не ooooh!
Чери представям си какво ти е без Изи Sad

# 575
Браво на вашите баби.Евала!
Майка ми ,ако и  предложа да гледа децата,казва само едно да пратя. Confused
Но в повечето случаи си измисля,че е заета с нещо,я кучето ще разхожда,я нерви ще има.а като няма какво да прави боядисва с латекс или лепи тапети ей така за спорта.После пък не става да идвата деца -мерише ...с дни според нея. Grinning
Само в редки и наложителни случаи пращам по 1 дете,ей така да не се забравят.Но принципно не ги деля никога.Вървимм си в комплект.На ресторант,на плаж,на разходка,на път,все в комплект от 4 броя.Така ми е най-добре и най-спокойно.С ММ успяваме да си говорим и в присъствие на децата.И за интимност ни остава време..понякога Laughing
Ну заяц,представям си какво ти е било! Hug

# 576
Иии, Ноеми, честит рожден ден, маце!   bouquet Пожелавам ти много щастие и широки хоризонти! Имаш страхотно семейство, нека мъжете ти винаги ти носят много усмивки, топлина и обич.  Hug

Днес беше страшно топло, по едно време не издържах и съблякох дребния по боди и блуза с ръкав...  Whistling

# 577
Ноемко,честит рожден ден,мила!Бъди винаги слънчева и изпълнена с цветове и дарявай усмивката си от сърце/при теб и мислите се усмихват даже/!Продължавай да излъчваш вълшебства чрез аурата си ,има толкова нуждаещи се от твоите чародейства!Питам се,толкова даваща си,а ти самата откъде се зареждаш?! Hug

# 578
Ноеми, честит рожден ден! Бъди много здрава и много обичана! Желая ти и един прекрасен розов бонбон след многото глезене Simple Smile Hug!
 Твоите план А и план Б за вечерното време все едно аз съм ги писала Simple Smile, само дето при нас ММ и баткото се прибират в 18 ч. / ако не съм отишла аз да го взема към 16-16,30 ч./.И това бързане вечер също ми е много познато и изнервящо. При нас само дето има и план С, който е най-гаден, когато Иван е болен и трябва да го гледам и същевременно да го пазя от малката. Заинтригува ме обаче детската градина на твоя син. Дай малко повече инфо, къде се намира и дали си доволна, може и на лични.
Да ви питам - има ли още бебета с незатворени фонтанели. Нашата имам чувството, че е много голяма, а всеки ден давам по 2 капки Вигантол и почти постоянно сме навън.

# 579
  • София
Ноеми, хайде и тук честит рожден ден!!!   bouquet

Гледам, говорите си за разпределяне на времето... Аз като съм сама не мога да изчистя, защото малкия бандюга го е страх от прахосмукачката, от водата в банята, в тоалетната и прочее... Понякога дори ми се налага да минавам пода с мокри кърпички  Crazy
Ха, ха, ха, колко познато, мислех че съм единствената луда, която бърше с мокри кърпички  Mr. Green Hug
А иначе за това, кога стават по-самостоятелни, при нас се случи чудото  Peace Мишел ми разказваше, как Стефчо си играе сам в кошарата и аз не можех да повярвам, че и Викчо един ден ще започне да го прави. Но от около месец се заиграва и то много добре. Оставям го в кошарата, а аз сутрин си поспивам около час  Blush Следобяд му е по-трудно да си играе сам, защото вече е поизморен и кисел, ама пак се ядва. Сега му направихме още една кошарка, като сложихме пластмасова оградка. Така е по-стабилен в ходенето, ама като падне боли повече ooooh! Та мисълта ми беше, че има светлина в тунела  Party

А по темата с децата и организацията днес говорих с кумата ми, която преди месец роди трето детенце. Подментах й, че сигурно не й остава никакво лично време, а тя ме убори като каза, че има време и за маникюр и за фризьор и за шопинг  Whistling Но тя е майстор в организирането на родата да й помага. Просто някои го умеят, аз още не съм се научила, но и това ще стане  Mr. Green
Иначе искам поне две, а дай боже и три дечица. Но ще почакам малко, че Вико ми стопи лагерите - тежко раждане, безсънни нощи, рев и мрънкотене  ooooh! Но все повече става човек, та започвам и аз бял ден да виждам  Party

Да ви питам - има ли още бебета с незатворени фонтанели. Нашата имам чувството, че е много голяма, а всеки ден давам по 2 капки Вигантол и почти постоянно сме навън.

И на Вико фонтанелката е все още голяма, ама не се притеснявам. На всяка ДК педиатърката я пипа и казва, че ръбовете са твърди и е ок. Каза ми, че и втората зима трябва да давам вигантол, то не че и първата давах, ама ...  Mr. Green

# 580
НОЕМИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОООГО ЛЮБОВ!

(по този повод си припомних как се качват снимки Mr. Green)

Днес доста сте писали,въпреки слънчевото време. Аз може ли лекичко да се "оплача"?
Днес си дойде бащата на Емил. За час и половина бяхме заедно в техните,и за това кратко време успя да му "потроши" главата. Един път се удари в брадичката в ръба на масата(той го държеше прав,подпрян на масата), втория- Емил се катурна настрани от същата поза и си удари главата в металния подлакътник на дивана. Рева мнооого. А баща му,докато успокоявах Емо,ми казва извинявай . Не на мен, на малкия се извини,отвърнах.

това със захласването е ужасно.горките малки  Hug

# 581
Добро утро!
(сама ли си пиша)

# 582
  • в Надежда-та
Време за кафеееее, добро утроооо

А, изпревари ме Чопи Laughing

# 583
  • София
Ха, колко много кафе  Hug Имам нужда след безсънната нощ.

Люба, Тони ти е обяснила. Тя не е очарована, но аз искам да отида. А и обожавам Варна. Каквопо-хубаво място да изкарам рождения си ден?!

Малко спам - Софиянки, днес в Борисовата!

# 584
  • София
Добро утро Simple Smile
Ви,Чопи-благодаря за кафенцето Hug
Вчера наистина беше разкошно времето,дано и днес да е така Simple Smile
Ноеми,страхотен подарък си си избрала за рождения ден,мисля да ти открадна идеята и за моя Wink
Фонтанелата на мони не е затворена,но педи всеки месец я проверява и казва-Ок е.
Знаете ли,коя ваксина се слага сега на 13 месеца срещу МПР,всмисъл коя марка?Не питам с цел спор,просто искам да се информирам....

Общи условия

Активация на акаунт