От инат и гордост не е със детето?

• 14 626
  • 226
  •   1
Отговори
# 120
 Абе какво сте се хванали за тая печка?
   Човека твърди, че си ги иска, майка му също, нашата авторка, като изключим ината да стане на нейната, май също си иска мъжа - значи тия хора трябва да се разберат къде ще живеят, като всеки направи някакви отстъпки - примерно, дали авторката би се съгласила да е в неговия град, но не у майка му, или той в нейния, но по-далеч от техните?

Авторката, мъжът ти иска да живеета задължително у майка му, а ти не щеш, така ли?

# 121
След като са в различни градове , значи си ходят на гости .
Това не е от скоро , а най-малко от година .
Ако знам, че ще ми пуши печката и аз няма да ида . Peace

Друг е въпроса , че не се обсъжда вариант да живеят независими от родители , но заедно . ooooh!

# 122
      Въпросът не опира до печката, а до нежеланието на този мъж да прекара празниците с жена си и детето си, които уж иска да живеят в неговия дом. Предполагам, става дума за Коледа, която е след повече от два месеца все пак. Пък и досега не съм чула хора да са загинали, защото се топлят на дърва. В малките градчета и села си е нещо съвсем обичайно.

# 123
Имам кошмарни спомени от пушещата печка на съседа под нас , пушека избиваше през някакви пролуки на комина и излизаше от пода на хола у нас .  Twisted Evil
Заради това постоянно проветрявахме и стояхме на студено , докато най-после си купи климатик .

Сори за оф-а. Embarassed

# 124
     Въпросът не опира до печката, а до нежеланието на този мъж да прекара празниците с жена си и детето си, които уж иска да живеят в неговия дом.

Peace
Интересно,ако авторката сега каже на мъжа си "Ами,мило ,и ние не можем без теб,стягам куфарите и идваме да живеем заедно!" ,той къде ще ги настани?
Нали печката пуши?    Mr. Green

Тя работата е ясна....ами авторката да си взима живота в ръце и да го оставя да си се пуши на спокойствие.

# 125
   Дайте да я оставим тая печка, а? (Не може да се седи на пушеща печка - това е отровно, особено пък за дете) Ясно, че това не може да бъде показател за нищо, само по себе си.
   Въпроса е, дали мъжът на авторката ще иска да живее с нея другаде, а не у техните, това трябва да разбере тя, ако иска да живеят заедно.
   Щото другото е глупост, съгласете се - той не иска да иде да живее в нейния град и не харесва родителите и,  следователно не я обича достатъчно, иначе би направил ВСИЧКО за нея. Това е много типична концепция за нашия форум, обаче в живота хората не са такива, нали така... Плюс това, той вече тоя вариант май го е пробвал...

:
Интересно,ако авторката сега каже на мъжа си "Ами,мило ,и ние не можем без теб,стягам куфарите и идваме да живеем заедно!" ,той къде ще ги настани?
Нали печката пуши?    Mr. Green

Тя работата е ясна....ами авторката да си взима живота в ръце и да го оставя да си се пуши на спокойствие.

Откъде знаеш? Може би, ако авторката му каже, че иска да идат да живеят при него и мама му, веднага ще се съгласи. Доколкото разбирам, и майка му пили в тая посока.  Защо непрекъснато се опитвате да гадаете по думите на хората в посока, която изнася на вашите възгледи? Като ти каже някой в прав текст "Не идвайте сега, печката пуши, елате по нататък" това не значи - "не те обичам аз, и пет пари не давам за детето".
    И като ти казва някой - искам да живея с вас, ама у нас, то това и иска. В случая пречката е, че авторката пък не иска така, а иначе.

Впрочем, аз твойте съвети ги знам - няма бъдеще във вашата връзка.

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 11:15 от Iris04

# 126
Офф, пак казвам, когато има желание, има начин - ще вземе на заем ако трябва една  ел.печка, духалка, от съседи за два-три дена или колкото там стои детето. Или пък ще купи  -колко да струва- не е повече от 30 лева предполагам някаква евтина, колкото да не се опушва там като цигани. Да дойде, аз ще му дам, имаме в мазето три. Tired

# 127
  Е хубаво де, ако идат при него по празниците, това оправя ли им ситуацията? И аз имам една печка, освен авторката да предложи на мъжа си да взима печките и да тръгва.

# 128
За печки и аз имам 3  Grinning , но това няма да реши проблема кардинално .

# 129
  Въпроса е, дали мъжът на авторката ще иска да живее с нея другаде, а не у техните, това трябва да разбере тя, ако иска да живеят заедно.
   Щото другото е глупост, съгласете се - той не иска да иде да живее в нейния град и не харесва родителите и,  следователно не я обича достатъчно, иначе би направил ВСИЧКО за нея. Това е много типична концепция за нашия форум, обаче в живата хората не са такива, нали така...
   Права си, разбира се. Но и мики трябва да е склонна на някакъв компромис, и на сериозен разговор, без инатене от типа "ако не ми угодиш, значи не ме обичаш".

# 130
Тя отговори , че той нямало да се съгласи , но дали го е питала изобщо ? newsm78
А и дали тя е съгласна , също не знаем .

# 131
  • където ми харесва
Въобще не вярвам на авторката, че мъжа й ей така от гордост и инат си е отишъл от нея. Не съм сигурна, че и битовизмите са единствения проблем.
Четейки Мики разбирам едно-освен, че е запецнала във фазата на отрицанието и факта, че обича мъжа си безкрайно много, гледа единствено от егоистичната гледна точка.
Тя не се замисля, дали на тяхното дете няма да му е по-добре да живее с баща си, дали то не иска мама и тати да са заедно, след като се обичат...? Колкото и да тръби, че е най-важно детето й да е добре-не го вярвам.
Скъпа авторке, когато една майка иска да направи всичко за детето си, тя го прави. А това включва и преглъщане на огромния инат и преместване при таткото. Изобщо не вярвам, че той не я обича, а по-скоро че и това е изкривяване на истината през призмата на Мики.
Детето ти не е опитно зайче, но от ината и на двама ви страда само то. И ако не се осъзнаеш скоро, може да има фатални последици за вашето общо дете.
А другия вариант ти е подаване на документи за развод и поне да знаеш, че всичко е окончателно.
Стига си се лашкала между реалността и твоя си свят, защото действаш пагубно на себе си, съпругът ти и детето ви.

# 132
Въобще не страда детето след време като порасне ще разбере защо не сме заедно ще и обясня как са стояли нещата като пита.Засега няма какво да го мисля.Времето ще покаже.

# 133
 А дано, защото тука май никой не разбра защо всъщност не сте заедно.

А и много не ми се вярва, детето да не предпочита да е и с двамата, но щом казваш, ти си знаеш най-добре.

# 134
Въобще не страда детето след време като порасне ще разбере защо не сме заедно ще и обясня как са стояли нещата като пита.Засега няма какво да го мисля.Времето ще покаже.

Ами щом е така , не включвай детето в заглавието на темата , зашото се подразбира , че това не е в негов интерес .
И изобщо какъв е смисълът от тази тема ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт