От инат и гордост не е със детето?

• 14 580
  • 226
  •   1
Отговори
# 75

Тя ,ако искаше да се развежда с него,разводът отдавна да е факт.
Ама тя не иска развод,а мъжа й да се върне при нея на колене....

А, ясно. Щом тя е луда по него, а и човека я моли да отидат да пробват в неговия град, не може ли да пробват, какво толкова...
  Просто се изумявам, че хора с дете могат от единия инат да го оставят да живее без баща...

# 76
Двама инфантили с дете се надцакват - не е чудо невиждано все пак.

# 77
  • София
Не мисля, че я е карал да пробват в неговия град. Може ли вчера да я кани, а днес да казва, че печката пуши. Това с каненето малко като измислици-премислици на авторката ми се вижда.

# 78

Просто се изумявам, че хора с дете могат от единия инат да го оставят да живее без баща...
Ти верно ли мислиш че е от единият инат.?На авторката така й изнася да си го обяснява, оправдява го един вид - "да той ни обича, иска да е с нас, но от инат се държи така". Crazy
Глупости на търкалета. Няма желание този мъж, това е истината - гадната, от която авторката бяга обяснявайки тук как той, не че  не иска да е с тях, но видиш ли от гордост и инат го прави. ooooh!

# 79
 Аз, например, знам подобен случай - един момък дойде да живее при една от моите колежки, лИбов, чудо, и дете направиха, обаче той не можа да си намери тука подходяща работа, и някакъв роднина го извика да правят заедно автосервиз. И човека си се върна от там, където е, барабар с жената и детето. И сега тя ни пише жални мейли от Златоград(примерно), обаче са си заедно с детето всичките.
  Но за тая цел тя напуска работа, то не беше кой знае каква позиция, да речеш, но все пак, отива в непознат град и у непознати хора. Кой знае, дали няма да се върне бързо-бързо, макар че принципно си се обичат хората.
  Така че, всякакви работи се случват, може и случая на авторката да е нещо подобно.

# 80
Ама човек, занимаващ се с нощни барове - се топли на димяща печка и няма пари за духалка ли  newsm78

# 81
Когато обичаш някого, а особено детето си, никаква гордост не може да те спира. А може би не заем доста важни елементи от историята ви.....

Тва е истината, другото са самозаблуждения.
Мъжът ми има един съученик, много рано се се оженил, набързо защото момичето било бременно. Но понеже на крехките си 20 години акълът му бил съвсеееем далеч от бебета отговорности и памперси, та направил се той на горд Wink, скарали се с жена му, разделели се. Добре дошло за него - отново ергенски живот, обяснението му като го питат дали вижда детето е че :"жена му не му дава" (горкия той #2gunfire) и така се измъква от отговорност и грижи по сина му.Живот, жени,кеф. Добре ама днес е на 35, синът му е на 15 - виждал го е, но нямат какво да си кажат. Нямат връзка, а той сега, на тея години вече осъзнал се, страда.Казва, че сега е трябвало да му се роди детето, не тогава. Пропи се, сам е и така....
Но късно е...

# 82
Ама човек, занимаващ се с нощни барове - се топли на димяща печка и няма пари за духалка ли  newsm78
Joy Тоя е от другата тема беее Joy

# 83

И аз това щях да кажа , но ти ме изпревари !  Peace
Вили , внимавай  малко ! Grinning

# 84

Еми, съжалявам пък  Embarassed
А този мъж с какво се занимава?

# 85
Ама човек, занимаващ се с нощни барове - се топли на димяща печка и няма пари за духалка ли  newsm78

Еми, съжалявам пък  Embarassed
А този мъж с какво се занимава?
Абе да не ти пука,че си объркала WinkВ крайна сметка с каквото и да се занимава,ако иска една печка може да купи.

# 86
Joy Печката е проблема  ooooh!
Чудя се - да с есмея ли, да плача ли...

Може да е проблем. Печката пуши, а той е загрижен да не му пуши на детето.  И на майката.  Трябва винаги де е Винаги готов? Когато й кефне на нея.
Знам, че целиш да си оригинална. НО все пак - за теб това разумен мотив -да не си видиш жената идетето- ли е?

Ти да виждаш нещо разумно в цялата история?

Добре де, толкова ли не може да се купи друга печка - ел. печка, климатик, къде е това още на дърва да се топят Tired

Има, и деца гледат. Гледам аз в един град нещо като сандъци и пише Само за пепел. Брей, викам си, тези хора много пушат.  Много ми се смяха. А после видях натрупани камари дърва върху козирката на входа.

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 19:55 от Трещерица

# 87
ужас, и между тези двамата има и дете ...

Накратко - той не те обича, и не иска да бъде с теб/вас. Ако искаше да бъде , щеше да бъде. Това е простата истина за нещата. От тук нататък на теб ти предстои да решиш следната дилема - зачеркваш ли го с големия черен маркер и ще си строиш живота отново с (вероятно) друг мъж, или ще продължаваш да мрънкаш и  'даваш време' за тожа или онова, лъгана от него, защото той те лъже -  и за любовта, и за намеренията си, а по всяка вероятност и за печката

# 88
Ясно ми е че не ме обича.Най-добре е да сложа и точка и да знам че това е краят т.е да се разведем а не да се заблуждаваме само че това е О Б И Ч и ГОЛЯМА ЛЮБОВ.Кого заблуждаваме само себе си и по-точно аз се заблуждавам.Той е повече от наясно със себе си-обиден и наранен заради това че плаща издръжка от 70 лв които доникъде не стигат.Сипе обвинения и срещу нашите че те били виновни за разпада на брака ни че те му били развалили семейството и ей такива от този сорт.Защо аз съм го напуснала.Имал нужда от детето си и детето от баща си.Кара ме да се чувствам виновна за раздялата ни...... Sad
Но за цяла година най-малкото като ме обича толкова много би променил нещата за да покаже любовта си чрез жест или нещо.Няма го това нещо.....нЕ ИСКАМ СЛЕД ВРЕМЕ детето да ме обвинява...Какво ще и обясня?Знам какво истината такава каквато е била.Но ако ми бе толкова добре с него и всичко бе наред нямаше да се стигне до раздяла.

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 08:55 от микимаус

# 89
И с какво твоята 'вина' променя ситуацията, с нищо.
Не е ли по-добре да си събереш главата и да решиш какво ще правиш от тук нататък.
Къде се подават документи за развод, как се осигурява издръжката на детето ви, така да се каже постави си някакви цели реални.
Ако декларира, че ви обича и иска семейството си  - ами  постави му условията, тропни малко с крак -  кога се събирате, къде, как, какво ви е осигурил. Може ли да заведеш детето в някакво място с печка която много пуши  и като овца доволна, че е поканена, ама по-късно. Стегни се малко. Явно имаш и родители, не си от улицата прибрана , ще застанат зад теб, ще те подкрепят. Опри се на тях. Спри да мрънкаш по форумите и действай в някаква посока.
Къде е тоя чиляк, в гората ли е забегнал, в чужбина ли?

Общи условия

Активация на акаунт