От инат и гордост не е със детето?

• 14 642
  • 226
  •   1
Отговори
# 135
Ами смисъл ... Не ви ли се е случвало понякога просто да искате да си излеете душата? Пред приятел кат ого правите - не очаквате нищо, а просто...ей така, та мисля - и тук авторката не търси нищо конкретно... Wink

# 136
  • София
Смисълът е какъвто и на предишните емнайсе теми - да се намери някой да й каже колко е права и колко не е прав мъжа й, колко всъщност той я обича, ама пусти инат.
Аз не знам - живели ли сте изобщо някога заедно? При него или при теб бяхте? И кой си тръгна и по какъв повод?

# 137
Въобще не страда детето след време като порасне ще разбере защо не сме заедно ще и обясня как са стояли нещата като пита.Засега няма какво да го мисля.Времето ще покаже.
Очевидно нямаш и грам представа колко много грешиш!То времето ,че ще покаже ще покаже.Лошото е,че всичкито това така ще ти се стовари като бумеранг на галвата,та ще се чудиш от къде ти е дошло.Въпросите на децата ,особено на тази тема са с едни от най-трудните отговори.И не знам какво ще му обясниш,дано до тогава да ти се подредят мислите,защото нищо не ти гарантира че то ще те разбере.Много повърхностно гледаш на нещата и наистина жалко за детето.

# 138
Хайде престанете с обвиненията вече! Защото ако тя остане с него, нищо - че имат очевадно огромни различия и е сама по себе си нещастна и пусне тема - ще завалят постове - ама как, ти заслужаваш лично щастие, детето ще усети, че не си щастлива... Crazy

# 139
Хайде престанете с обвиненията вече! Защото ако тя остане с него, нищо - че имат очевадно огромни различия и е сама по себе си нещастна и пусне тема - ще завалят постове - ама как, ти заслужаваш лично щастие, детето ще усети, че не си щастлива... Crazy
Абе Вили,престани да се изказваш неподготвена!Кой я упреква?!И кой й казва да стои с него?!Тук всички апелират да вземе да мисли малко и или да се разведе ,или да заживява с този ми ти мъж,на който му пуши печката.Какво има да се гадае на пушеща печка обича ли я или не?!Айде то да паднеш от смях вече,толкова наивно звучи всичко.
А относно чувствата на детето -да,греши и то много!Без да я упреквам,това си е нейна работа и нейното дете!

# 140
 JoyСмешно е много даже, с тая печка днес цял ден сама се смея като се сетя...извинявам се на жената Blush

# 141
Абе Вили,престани да се изказваш неподготвена!Кой я упреква?!И кой й казва да стои с него?!Тук всички апелират да вземе да мисли малко и или да се разведе ,или да заживява с този ми ти мъж,на който му пуши печката.Какво има да се гадае на пушеща печка обича ли я или не?!Айде то да паднеш от смях вече,толкова наивно звучи всичко.
А относно чувствата на детето -да,греши и то много!Без да я упреквам,това си е нейна работа и нейното дете!

В последните постове имаше достатъчно упреци към авторката и какво причинявала на детето си.  Laughing Я виж сама!

# 142
   Е не е ли пък срамота, хора, дето и двамата твърдят, че се обичат, толкоз да не могат да се разберат къде да живеят и детето да е без баща?

# 143
Тя тая печка дюшеш дойде. Сега ще каже - ето, аз бях готова да се пожертвам и да му отида на гости, пък той...

# 144
   Е не е ли пък срамота, хора дето и двамата твърдят, че се обичат, толкоз да не могат да се разберат къде да живеят и детето да е без баща?
Ама и мъжът ли е писал в темата? Къде прочете неговото становище newsm78

# 145
  Не четеш - и той така твърди, и мамка му.

Ето:

.Детето и аз сме добре ала той отдалече казва че страдал....обичал ни и двете.

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 15:29 от Iris04

# 146
   Е не е ли пък срамота, хора дето и двамата твърдят, че се обичат, толкоз да не могат да се разберат къде да живеят и детето да е без баща?
Ама и мъжът ли е писал в темата? Къде прочете неговото становище newsm78
Joy JoyА дали наистина му пуши печката или просто той гори и пуши от любов?!Ох извинете,ама то вече наистина стана като виц темата.. Embarassed

# 147
Ами смисъл ... Не ви ли се е случвало понякога просто да искате да си излеете душата? Пред приятел кат ого правите - не очаквате нищо, а просто...ей така, та мисля - и тук авторката не търси нищо конкретно... Wink

Да , бе , ама  за кой път вече ? ooooh!

# 148
Въобще не страда детето след време като порасне ще разбере защо не сме заедно ще и обясня как са стояли нещата като пита.Засега няма какво да го мисля.Времето ще покаже.
То,че ще покаже времето кой крив и кой прав,ще покаже....Само че и да искаш ,няма да можеш да върнеш времето назад и да оправиш грешките ,дето ги понася детето ти СЕГА!
А ти се заблуждавай ,че на детето нищо му няма....то е без чувства,хич не усеща какво ти е отношението към баща му...те ,децата са безчувствени,докато станат поне на 15....та да им обясниш и да те разберат.

А колкото до любовта .....   Thinking   каква е тая "голяма " любов,дето не може да се пребори с един пусти инат?!И щом ината е тооолкова голям,че и любовта кляка пред него ,струва ли си такава любов?!

# 149
  • София
Една от предишните теми на мики беше как му хваща регистрациите по сайтове за запознанства, чете му (май) закачките с мацките там и му пише бесни мейли да си гледа клявките като това предпочита пред жена си.
Толкоз по въпроса колко я обича и иска да се събират тоз мъж.
Аз бих й предложила тя да му каже да, реших се, местим се при теб, кажи как да го организираме - пък да видим как ще реагира. Понеже аз имам едни подозрения. Но знам, че няма да го направи, защото тя самата е наясно, че той не ги иска, дори да му идат на крака, само че не смее да си го признае още и си пише разни измислици-премислици как той искал да се съберат. Иска друг път, единственият, който иска да се съберат, е тя. Не че това е лошо, разбира се, просто не е реалността.

Общи условия

Активация на акаунт