От инат и гордост не е със детето?

• 14 613
  • 226
  •   1
Отговори
# 180
  • където ми харесва
Ох, не е смешно, но постът на Аниесе ме разсмя.
Изобщо не е смешно за съжаление...
Едно време беше срамно да си дете на разведени родители (никога не съм се срамувала де, но не отричам, че ме гледаха като една идея по-долно качество дете), сега едва ли не е нужно да са разделени родителите ти, че да се пласираш newsm78
На къде отива това поколение, не знам #Crazy

# 181
  Ама моля ти се, след някоя и друга годинка ще е направо позорно да държиш още мъж в къщи.

# 182
Трещерица не вредя на детето си нито пък на мен.Решила съм го отдавна всичко.Ако имахме допирни точки щяхме да се съберем но видях че са много различията ни.

# 183
  • където ми харесва
Трещерица не вредя на детето си нито пък на мен.Решила съм го отдавна всичко.Ако имахме допирни точки щяхме да се съберем но видях че са много различията ни.
Искрено те съветвам да се обърнеш към психолог...ще ти е от голяма помощ! Не го казвам с лошо, нито да се заяждам. Това е най-чистосърдечен съвет. Peace

# 184
Но децата са прави в крайна сметка- безсмислено е. Като сме двете с малката се тъпчем с леден сладолед, шоколадови бонбони-пияна вишна(той не й разрешава), слушаме музика надута до дупка,(траш, а той не понася), висим на компа и гледаме филми, люлеем са на люлката(той мърмори, че било смешно и аз да съм на люлката), ходим на кино,..Лятото, когато сме в Бургас, пак размахма пръст, защо я водя късно вечер по баровете на плажа. Така обича детето, и то е тип сова като мен, сама ли да я оставя вкъщи?! Или да я оставя на майка му, и след две седмици, дъщеря ми да ми разказва Листопад, да плете на една кука и да слуша Лили Иванова? Е, няма да стане...Бе мъка си е мъж в къщата, няма спор.

# 185
Kat Von D върви ти на психолог
Аз нямам нужда от психолог защото сама на себе си съм психолог!!!!!

# 186
  • където ми харесва
Хах, добре бе жено...защо подхождаш веднага с нападки?
Аз съм психолог, нямам нужда да посещавам такъв, поне за момента.
И не страдам от някакви несподелени чувства, емоции, думи и прекомерна гордост.
Но явно сама на себе си не можеш да помогнеш, дори да си мислиш, че си си психолог.
Недей да се надъхваш прекалено много...не е полезно за нервната система и се отразява и на отрочето ти, колкото и да не ти се вярва...

# 187
за какво е темата? Rolling Eyes

# 188
Kat Von D това си е лично мое решение да не съм с бащата на детето си и ти ако можеш да търпиш някой да те прави на 2 стотинки за буквално нищо при мен тези не минават.Да върви да си изкарва лошите настроения на други пък да видим коя ли ще е тая която ще го изтърпи.Може да съм сама но знам защо съм сама.Ще дойде време когато той като остане съвсем сам и без майка си ще дойде и ще почука на вратата ми.
аМА И В БОЛНИЦА ДА ВЛЕЗЕ НЯМА ДА ГО ПОСЕТЯ КАКТО И ТОЙ ПРАВИ СЪС НАШЕТО ДЕТЕ КОГАТО Е БОЛНО.дОКАТО БЯХМЕ ЗАЕДНО ДЕТЕТО НИ КАТО БЕ БОЛНО НЕ ГО Е ПОГЛЕЖДАЛ С ДНИ.тОВА ли е истинския баща??????????????????
Е нали ви обичал Shocked? Нали това казваше? Сега друго излиза - детето като е боло не го поглежда, тебе те правел на 2 стотинки, печка няма... Ти наистина си много ...

# 189
Jizzlobber темата е безмислена и вече не е актуална!

# 190
Нищо, ние да я използваме и да поплюем малко мужчините.

# 191
  • София

Съветът на Кат е абсолютно адекватен, аз те посъветвах същото преди няколко страници.
Не успяваш да се справиш сама, колкото и да си го внушаваш.

# 192
микето маус на колко е години?Бърди, предполагам е писала в съседство, явно има предистория, наистина май е за помощ... Confused

# 193
  • София
Много е писала, Джиз, и в съседство, и в татковците, сигурно от година четем теми като тая.

# 194
Не знам колко е годишна, но поне за две нейни теми се сещам при в "Родители, отглеждащи сами децата си". Все в същия дух.

Общи условия

Активация на акаунт