От инат и гордост не е със детето?

• 14 607
  • 226
  •   1
Отговори
# 210
Тя си чака, той - живее.

И ината и гордостта нямат нищо общо.

При него май не става въпрос за нито едно от двете. За нея не е сигурно. Такова циклене на тема "ама ще види той като ме потърси един ден как ще му обърна гръб" е по-скоро в неин ущърб, понеже се вижда, че още се надява. Щом са тръгнали и дела, той най-вероятно вече се чувства несемеен с всички произтичащи свободи.

Само не разбирам кое е толкова странното, тя го обича и не знае как да го получи  Wink
Не може да владее ситуацията, то иначе отстрани лесно всеки дава акъли...

# 211
Вилико,
не четеш. Странно няма, не е първата такава, няма и да е последната.

# 212
Вилико,
не четеш. Странно няма, не е първата такава, няма и да е последната.

Ами именно де. Затова не виждам защо й скачате  Wink
Чуждата история често може да послужи за пример, да мотивира, да вдъхне увереност на човек, който се нуждае да я прочете точно в този момент. Защото когато решим да отслабнем или да спрем цигарите, ние търсим информация в интернет, но винаги предпочитаме да я получим от приятел или човек, който сам е преминал през това. А не да я пращате на психолог....

# 213

Само не разбирам кое е толкова странното, тя го обича и не знае как да го получи  Wink
Не може да владее ситуацията, то иначе отстрани лесно всеки дава акъли...
Ами защото е странно да обичаш някой, който се държи гадно с теб. Даже не странно, ами ненормално е направо. Поне за мен това винаги е била мнооого непонятна част от женската природа, нищо че и аз съм жена. Да те наранява, не поглежда детето ви като е болно и т.н. и  ти пак... Tired

# 214
Ами да ти кажа на мен ми се е случвало, та няма какво да се чудя - това де, да обичам някого напук. Имало е моменти, когато съм го мразела, когато съм се з аричала - тоя вече е нищо за мен, край и тн, но после...просто съм усещала, че сякаш каквото и да н аправи - пак ще го искам. Влюбена-загубена има една приказка... Whistling

# 215
  • Tам през Атлантическия океан
  Да, ама иска да се върне при детето си.

Е' за какво му е такъв баща ,а нЕма нужда  Sunglasses

Този и е наплавил услуга че се е чупил , ама има време ще разбере  Mr. Green Сега нека  се терзае щом това я влече .........  Wink

# 216
Ами да ти кажа на мен ми се е случвало, та няма какво да се чудя - това де, да обичам някого напук. Имало е моменти, когато съм го мразела, когато съм се з аричала - тоя вече е нищо за мен, край и тн, но после...просто съм усещала, че сякаш каквото и да н аправи - пак ще го искам. Влюбена-загубена има една приказка... Whistling
Хм,аз съм прекалено егоцентрична и самовлюбена, обичам само хора, които ме карат да се чувствам добре. Единствено детето ми промени това, тя е единственото същество, което обичам  въпреки, а не заради Grinning

# 217
Хм,аз съм прекалено егоцентрична и самовлюбена, обичам само хора, които ме карат да се чувствам добре. Единствено детето ми промени това, тя е единственото същество, което обичам  въпреки, а не заради Grinning

Мда, и аз си мислех, че никога няма да обичам, ако мен не обичат - така, както очаквам - ама...то живота ти поднася какво ли не.  Laughing

# 218
Радвам се че съм със детето си и че най-скъпото ми същество е до мен.Всеки ден ме прави щастлива и осмисля живота ми!Това е най-важното.Всичко останало съм оставила на времето.Естествено че и е баща.Детето ми с нищо не е виновно че бракът ни не можа да просъществува дълго.

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 16:38 от микимаус

# 219
Радвам се че съм със детето си и че най-скъпото ми същество е до мен.Всеки ден ме прави щастлива и осмисля живота ми!

Добре, ама на детето трябва да са спестени твоите душевни драми, нали знаеш. За него бащата си е баща, обича го и е най-добрият татко.

# 220
  • Tам през Атлантическия океан
микимаус

я обърни внимание и на себе си  Wink регистрирай се в сайт за запознанства , тури хубави снимки  Wink пофлиртрувай виртуално , щом си се забила само в къщи....  Sunglasses Туко виж някой от нета те извадил и навън  Wink

Виж на твоя, бившия как добре му се отразяват тези сайтове  Wink

# 221
Desss точно така мисля и да направя ей така за забавление Simple SmileТака и така съм вкъщи в това дъждовно време Wear Umbrella

# 222
Жалко ,че от всичко това страда детето ,колкото и да си мислиш ,че всичко му даваш,няма как да стане.Пък  и един ден тя ще е голяма ,няма да иска вечно да живее с теб и да ти виси на врата ,тогава ще е гадно да си сама.

Аз се опитвам да се поставя на негово място и малко го разбирам- ти си казвала че малката през деня спи , а  нощта усилва уредбата до дупка и ти не правиш забележка , а и се радваш ......, е това и аз няма да го издържа.
Дано сте минали вече този период с нощните игри  и детето да си има режим.

Успех в решенията ти!

# 223
     Охххх, поредната тема. ooooh!Прочетох това-онова....., авторке, много съжалявам, че си в това положение, но, повярвай-определено имаш огромна нужда от професионална помощ!Направи го заради детето си!Историята ви е направо абсурдно ясна и не разбирам как за толкова време не си го осъзнала.Не виждам проблема да сте заедно, ако го искате-честно.Бях останала с впечатление, че живеете далеч един от друг, а то Плевен и Велико търново са на една крачка разстояние-ако искахте, можеше всеки уикенд да сте заедно.
    Някъде из темите бях мяркала историята за салмонелозата и твоето разбиране-той толкова обича детето, че просто не може да го вижда болно, затова ще дойде да я види когато е здравичка!Мдаааа, това е най-великото доказателство за безмерната му любов към детето!
    Моето мнение е, че ти си обясняваш всяка една негова дума и действие с любовта му, ината и гордостта му.
   Добре, напуснал ви е защото ви обича твърде много и не може да ви гледа как страдате.Не иска да сте при него, за да не ви опушва печката.Не иска да вижда детето болно, защото го обича твърде много.И т.н.
   Имам един въпрос към теб-а ако не те обичаше, как щеше да постъпва?????Обратното на гореспоменатите доказателства за любов???
   А може би се хващаш за това, че не ти е казал категорично, че не иска да е с теб?Казаха ти го вече-мъжете рядко късат директно, обикновено го показват ясно и чакат ние да се сетим!

# 224
Много съжалявам, че си в такова положение! Hug
  Прочетох някои коментари и това, което най разбрах е, че се чудиш какво ще обясниш на детето. Каквото искаш, това можеш да му/й кажеш, най - важното е да не говориш против бащата, един вид настройвайки го/я против него. Остави детето да порасне и само да осъзнае някои неща. Разбира се, ще имате моменти на възходи и падения (разбирай - ще бъдеш силно обвинявана и в същото време поздравявана за решението ти), но един ден ще разбере! Ще разбере, че ти си била винаги да него/нея в тежките и радостните моменти, ти си му/й давала кураж, разбиране и любов! А бащата си е гледал живота, опитвайки се да се изкара жертва в тази ситуация. Което е смешно, грозно и жалко.

Намери си мъж, който да те цени и уважава! (любовта не винаги е важна) и се радвай на живота. Млада си, имаш много енергия, която да вложиш в щастието си, а не в мъката.

Успех!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт