Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 9

• 452 259
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 105
  • Другата България
Важно е да се подсили и организма-аз използвах Коластра,не само премахна гъбите,ами и спрях да се разболявам 2 пъти месечно.

Поясни повече за тази коластра-под каква форма, как я приемаш,от къде я вземаш?

# 106
И мен ми е интересно за тази коластра, скоро време чувам доста за нея, мисля че в някакви витамини я имаше също.

# 107
Някой знае ли Полижинакс капсулите задължително ли е да се слагат както пише в листовката - в легнало положение с вдигнати колене, или няма голямо значение, защото е супер неудобно, и май не се получава слагането надълбоко, както пише, че трябва?  newsm78

# 108
Слагай ги по начин, който е удобен за тебе, но да влизат възможно най - навътре /колкото по - навътре, толкова по - добре/. А легналото положение е за да не изтече бързо на обратно. Аз си слагах Утрогестан вагиналано и знам че трябва да се лежи поне поливин час след слагането, най - добре вечер и да не стваш повече, но ако все пак се налага....

# 109
Слагай ги по начин, който е удобен за тебе, но да влизат възможно най - навътре /колкото по - навътре, толкова по - добре/. А легналото положение е за да не изтече бързо на обратно. Аз си слагах Утрогестан вагиналано и знам че трябва да се лежи поне поливин час след слагането, най - добре вечер и да не стваш повече, но ако все пак се налага....

Супер, ще си ги слагам като тампон, значи, че се измъчих.   bouquet

# 110
Важното е да влязат максимално навътра, а позата каква ще е все тая, едва ли ще объркаш местата за слагане  Heart Eyes

# 111
Здравейте момичета! След боледуване и лекуване с два вида антибиотик започнах да чувствам дискомфорт, сърбеж и болка при допир във влагалището, появи ми се и гъсто бяло течение. Обадих се на гинеколожката си и и обясних нещата по телефона, тя каза че най вероятно са гъбички. Тъй като до края на седмицата е в отпуск ми изписа рецепта по телефона и каза след лечението на преглед и някакви изследвания ще ми прави. Не знам дали не е малко опасно да се лекувам така, без да ме е прегледала. Никога не съм имала такова чудо и съм малко уплашена. Предписа ми Микомакс 150 мг, Полижинакс глобули, тантум роза - прахчета и Низорал крем за мазане на мен и на мъжа ми.

# 112
  • София
И аз в отбора на борещите се с гъби и твари.До сега такова чудо не ми беше идвало до главата!Преди да ми дойде МЦ започна страхотен сърбеж.Първо пробвах с бани-смрадлика,който временно помагат.Обадих се на гинеколога си и той ми каза да си купя "Микомакс"150мг-3бр таблетки(1 таблетка на ден),които вече изпих  и "Клотримизол"паста,с която продължавам да се мажа.

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 17:19 от stefa

# 113
Здравейте всички, които се борите с гъбичките /кандида/. И аз имах проблем с тях след прием на антибиотици. Гинеколожката ми, назначи лечение с Орунгал за шест месеца на всеки първи и пети ден от месечния цикъл по една таблетка.  И за сега от октомври месец нямам. Питайте Вашите лекари за противорецидивиращо лечение.
Успех на всички в борбата с тази напаст.

# 114
  • Stuck in a moment

Не е правилно да се изписва лечение по телефона, без проведени изследвания или поне без преглед.
Да речем , че един опитен гинеколог при преглед ще види, че са гъбички и ще ви даде рецепта.

Но как в аптеките ви дават лекарствата така, нали вече не може?

# 115
  • София

Не е правилно да се изписва лечение по телефона, без проведени изследвания или поне без преглед.
Да речем , че един опитен гинеколог при преглед ще види, че са гъбички и ще ви даде рецепта.

Но как в аптеките ви дават лекарствата така, нали вече не може?
Напълно съм съгласна с теб-без преглед не е редно да се пият лекарства,НО когато си в МЦ и неприятният сърбеж е непоносими нямаш особен избор!
В тази тема сме да споделяме за проблема гъбички и начините за лечение,а не да философстваме,така че моля да си бъдем полезни и да не губим времето си с основни изводи и размишления какво е редно и какво не!

# 116
  • София
Много е тихичко в темата...Аз да докладвам,че утре съм на лекар.Ще се побъркам докато излезе МБ-та #Crazy .Пастата и антибиотика не ми помогнаха за съжаление. Sad

# 117
При мен симптомите отшумяха, другата седмица съм на преглед
l'etrangere съгласна съм с теб

# 118
  • София
mamagal4e,сподрели какво лечение ти помогна?Освен микробиология прави ли се друго изследване?
Има ли вариант болестта да протича без течение,само със сърбеж?Благодаря!  bouquet

# 119

Важно е да се подсили и организма-аз използвах Коластра,не само премахна гъбите,ами и спрях да се разболявам 2 пъти месечно.
http://apteka.framar.bg/30024650/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%81% … -30#axzz1l8C1pMY2
За такава Коластра ли става дума. От всичко, което прочетох по форумите и в интернет и аз стигнах до заключението, че е добре да се подсили организма и за това след като ме повториха гадинките си взех витамини от аптеката с 27 витамина.Даже спазвах и диета без сладко,без хляб и без още доста неща, погладувах си малко  Rolling Eyes За съжаление май не ми помогнаха нито витамините, нито диетата, защото за пореден път съм с гадинките и то само заради една лека настинка. #Cussing out За това моля споделете с какво подсилвате имунната си система, защото ми омръзна все да съм гъбясала  Cry

Общи условия

Активация на акаунт