Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 9

• 452 274
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 120
mamagal4e,сподрели какво лечение ти помогна?Освен микробиология прави ли се друго изследване?
Има ли вариант болестта да протича без течение,само със сърбеж?Благодаря!  bouquet

Ами с глоболи Полижинакс, 1 таблетка Микомакс и Низорал крем за външно мазане, не са ми правили никакви изследвания , всичко ми бе предписано по телефона ooooh!

# 121
Записвам се и се връщам да ви изчета  Peace

# 122
Здравейте момичета!Вече се видях в чудо с тези гадини,за съжаление имам чувството,че съм изгубила надежда,че някога ще се отърва напълно от тях.Пила съм какво ли не,какви ли не глупости съм си пъхала там,даже  преди малко със съпруга ми се шегувахме,че ще взема да си натикам чесън там,а той ми каза и малко копър,после промивка с мляко и таратора бил готов.Доплака ми се от черния му хумор,а той човека просто иска да помогне и да повдигне духа ми.Та да питам конкретно...В момента не съм в България и на този етап,няма как да отида на гинеколог,въпреки че се съмнявам,че ще има някаква промяна.Пак познатите глобули,мазила,хапчета и след месец два старата песен на нов глас.Преди две седмици ми свърши,а по време на цикъла направих огромната грешка да сложа тампон.От тогава се започна едно щипене, сърбеж.Сложих си ентеросан св глобули,тампон напоен с разтвор от сусамово масло и цитросепт уж малко да утихне,да ама не стана по-зле.Изкарах този курс на лечение 7 дни,днес на осмия не си сложих защото не се търпи.Имам чувството,че гъбите стана още повече,дали от хапчето което е нормално като се разтвори да се стече.Ако някоя от вас е ползвала този метод на лечение,моля да ми каже това нормално ли е,да продължавам ли,ще отшуми ли това,ако продължа схемата...

# 123
mimozichka благодаря за линка, беше ми много интересно за тази коластра. Аз преди за подсилване на организма съм пила жен - шен ама колко действа не ме питай. Даваха ни го когато тренирах, когато тренировките бяха много усилени. Явно действа, но аз не съм почувствала някаква осезаема разлика.
Уф, само да вметна. Аз сега съм на антибиотик и въпреки че пия вит. В комплекс не ми се мисли.... хехе  Rolling Eyes

# 124
Здравейте.Темата я следа от доста време защото аз също се лекувам от гъбички.Последния път беше в края на август и не след дълго(3 месеца),пак започнаха да се появявт,но при мен не е толкова  изразен сърбежа,колкото неприятната миризма.След ,като напреднат се появява и течение с жълт цвят.Личния все ми изписва канестен (вагинални таб.) и метронидазол(таб.)правя си и изследвания(не винаги) и показват,че всичко е наред,нямам инфекция.Последния път сама започнах да обладявам положението с вагинален джел,промивки с лайка и смрадлика,но не се излекувах и в момента съм пак на канестен и метронидазол.Каква може да е причината за честото им появяване от храна(млечни,глутен,сладко...),някаква алергия.В последните две години при мен зачести появата на бактерии.Мажът ми няма никакви оплаквания.Тук прочетох за пробиотиците,може ли да ми кажете какви точно да ползвам?

# 125
  • София
Цитат на: mimozichka
[/quote
За това моля споделете с какво подсилвате имунната си система, защото ми омръзна все да съм гъбясала  Cry
След дълго четене в нета и консултация с гинеколог си купих и пия "Цитросепт": http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351825.0.
mi-mama,след като симптомите се повтарят след лечението трябва да си направиш нова микробиология и мъжът ти също да мине курс на лечение(при повечето мъже няма симптоми на гъбите,но ги  пренасят ).

# 126
stefa,благодаря за отговора.Ще се посъветвам пак с личния лекар.

# 127
Мацки,да ви кажа честно писна ми от тоя сърбеж,течение и рагади(цепнатини) по "приятелката ми" Mr. GreenМазах,пих,пъхах какво ли не "там" и облекчението е временно.Няма хапче или крем или глобули,които да не съм опитала.След последната чиста микробиология питам доки що ме сърби,боли и т. н ,той ми вдига рамене...УЖАС ooooh!Реших и посетих дерматовенеролог.Тя погледна "там" и отсече..."КАНДИДА"(А МОКРОБИОЛОГИЯТА ОТ ПРЕДИ СЕДМИЦА ЧИСТА #Cussing out)Както и да е изписа ми глобули,приготвени от аптека,певарил и триклобактер.Ами подейства,ама за кратко Twisted Evil.Сега редовно пия ЛАКТОФЛОР(даже килца смъквам от него bowuu) и след като прочетох една статия(търсейки инфо за едно коварно заболяване) се заех да се мия само със сода(много сме я разисквали в темата),разтворена във вода,без интимен гел,без триклобактер...Всъщност това го правя от седмица,по нататък ще кажа какъв е резултата.Освен,че се мия със сода,също така я пия по 3 пъти на ден...ще разберете защо от статията,чиито линк споделям с вас HugМоля ви не се шокирайте от заглавието на статията,а я прочетете внимателно Peace

http://galacticclubbg.skyrock.com/3063706873-k-t-n-t.html

# 128
Много интересна статия. Благодаря че сподели ! Аз ще пробвам със сигурност, ако не ми помогне поне няма да ми навреди

# 129
  • Другата България
Нека някой сподели каква коластра точно е приемал? Hug

# 130
Нека някой сподели каква коластра точно е приемал? Hug

Аз съм ползвала чистата коластра на Аквасорс  Peace

# 131
  • Другата България
И доволна ли си?

# 132
Тогава нямах проблеми с гъбички,вземах я,заради стомаха и червата...не мога да кажа,че съм имала някакъв огромен успех с нея  ooooh!

# 133
  • Stuck in a moment
Напълно съм съгласна с теб-без преглед не е редно да се пият лекарства,НО когато си в МЦ и неприятният сърбеж е непоносими нямаш особен избор!
В тази тема сме да споделяме за проблема гъбички и начините за лечение,а не да философстваме,така че моля да си бъдем полезни и да не губим времето си с основни изводи и размишления какво е редно и какво не!

В темата многократно са писали жени, на които са изписвали лечение без проведени изследвания, така че постинга ми е далеч от идеята за философтване, както си благоволила да "любезно" да го определиш.

Извинявам се за офтопика.
Аз съм решила да си купя Варбургия - четох много добри отзиви и една от потребителките тук също много го похвали. Това е билков препарат със силно антибактериално и антимикотично действие.

# 134
Момичета,извинявайте че нахлувам в темичката ви,но искам да попитам дали сте запознати защо Ентеросан s-v  вече го няма в аптечната мрежа?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт