Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 9

• 446 317
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 305
Преди две години се сдобих с кандида глабрата след лечение с кортизони. Една година се лекувах с най-различни медикаменти по указания от двама гинеколози и личната ми лекарка. След някои от лекарствата имах подобрение, а след други - никакво. Два месеца след като бях спряла тези, които ми действаха - пламвах отново. Обезсърчена започнах да чета във форума тук.  Прочетох за лечение с масло от чаено дърво и кокосово масло, като съотношението е 1:2. Седем месеца упорито си поставях всяка вечер тампон напоен с маслата и се понамазвах отвън. Изключение правех само, когато бях в цикъл. Дори през лятото ходих на море и на басейни, но продължавах с маслата. Спрях използването на маслата на 4. 09. и досега нямам никакви субективни оплаквания. На 27.10. отидох на гинеколог и той ми пусна микробиологични изследвания. Резултата е - няма патогенни микроорганизми и гъбички.   newsm44  Явно има спасение от кандидите, но се иска постоянство. Сега съм решила профилактично 7-10 последователни дни в месеца, да си поставям тампонче с маслата. За тези две години не съм пила антибиотици и ако ми се наложи в бъдеще ще настоявам да ми изписват противогъбичен препарат, който да приемам заедно с антибиотика, за да не се стига отново до това състояние.
Желая успех на всички!

Здравейте. Радвам се, че споделих тази рецепта тук и на Вас Ви е помогнала. Явно и на други хора е помогнала Simple Smile Радвам се страшно много за Вас  Hug

# 1 306
А възможно ли е да ми се появят гъбички след обезкосмяване на триъгълника? Нищо ми нямаше и след обезкосмяването стана страшно. На микробиологията днес ми излезна Кандида  #2gunfire

# 1 307
сама ли се обезкосмява или в салон

# 1 308
  • Пловдив
Marina I

Аз лично периодично имах проблеми с тез гадини , но поради ред  други причини взех да пия от около шест месеца, всяка сутрин по 1 лъжица кокосово масло в чая или кафето
Не мога да опиша колко съм учудена че вече няколко пъти изстивам сериозно , разболях се ,минах дълъг курс с два антибиотика един след друг , а гъбички нямам  Shocked
Има нещо вълшебно в това кокосово масло  Laughing

# 1 309
сама ли се обезкосмява или в салон
Сама, вкъщи

# 1 310
Marina l, много благодаря за рецептата!  И аз споделих резултата си, за да съм полезна.

# 1 311
По мои заключения и на базата на придобитите от мен в последните години знания установявам, че за прилагането на двете рецепти, които споделих тук, няма нужда от предварителни микробиологични изследвания. А последните регистрират липса на патогени след прилагането им. 

# 1 312
Аз имам въпросче, в сряда бях на лекар изписа Ginexid, Kandizol и Tinidazol. Трябва да ми дойде до един два дни. За Гинексита разбрах, но за последните две не разбрах дали мога да ги пия по време на цикъл?

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 21:23 от Eyes

# 1 313
Аз съм отчаяна вече, реве ми се и не знам какво да правя - отново кандида глабрата в голямо количество, а този път и стрептококи пак в голямо. Не правя секс вече от къде се заразявам не знам. Наистина не знам какво да правя.  Confused Cry  Cry

# 1 314
 Sad Пробвай с маслата, но по продължително, в комбинация с нещо друго антимикотично, каквото лекарите ти кажат. Пий ябълков оцет с вода. Слагай тампон с кисело мляко или глобули с лактобацили. Поне две седмици това.

# 1 315
  • Габрово
Мацки страхотна работа, просто и ефикасно от първото ползване край на симптоми и т.н. Проф.Мермерски захаросан мед една лъжичка и една лъжичка хл.сода и чудо и то от веднъж. Стоп течение,сърбеж и мирис  WhistlingНе за вярване, но е супер.Само че цапа и трябва превръзчица,слага се вечер топченце преди лягане, колкото грахово зърно, за да се оформи е хубаво сместта да поседи в камерката,аз си помагам после и с накрайник да си го поставям.Успех, споделете после като ви подейства, ще се радвам да чуя и други справили се с побъркващия диакомфорт.

# 1 316
Даааа!  newsm68
Аз. Първия път съм ги направила огромни, колкото лешник и трудно ги слагах, а после през нощта много течност се изливаше, та не превръзчица, а истинска нощна превръзка се налагаше да ползвам. Всички тия неудобства обаче си струват комфорта, който след това получаваш от чистотата. За по-сигурно вече постоянно слагам ежедневна превръзка, с натрито чаено масло върху нея.
 newsm44Супер е!

# 1 317
  • Габрово
Даааа!  newsm68
Аз. Първия път съм ги направила огромни, колкото лешник и трудно ги слагах, а после през нощта много течност се изливаше, та не превръзчица, а истинска нощна превръзка се налагаше да ползвам. Всички тия неудобства обаче си струват комфорта, който след това получаваш от чистотата. За по-сигурно вече постоянно слагам ежедневна превръзка, с натрито чаено масло върху нея.
 newsm44Супер е!
Ихааа това с натритото чаено масло звучи супер и аз ще пробвам.А дали по време на цикъл помага,защото аз единствено получавам това кофти течение с мирис последните дни, когато се отича.Саматам че в самата кръв има нещо което ми нарушава флората.Януари правих МБ и нямам гадинки, а излезе БВ- липса на лактобацили. Моя мъж прави изследвания за ХЕП Б и хламиди, Спин и т.н и са отриц.Смятам, че е някакъв срив и разбутване на хормони породено от нерви и лекарства.И не смятам повече да се тъпча с какво ли не.Пих, слагах , мазах, а и него трових на два пъти. И от най-простото и евтино лекарство, сода с мед от първи път се оправих.Е, дано повече дами се усмелят и повярват,защото помага и лекува.Много здраве и успехи на всички  Hug

# 1 318
Тия неща ни ги каза Marina l
От нея прочетох и за  Бялата книга на живота и сега я чета. В нея пише за чистене на всички фронтове, защото гадинките са навсякъде. Чистиш корема, те бягат към главата! #2gunfire
Нищо, де, ще ги оправим! Joy

# 1 319
Бравооооо, момичетааааа Simple Smile Чистете се и няма да ги имате, бъдете сигурни Simple Smile Наистина няма смисъл от никакви лекарства. Просто си повешете PH-то и имунната система сама си знае работата Wink Сутрин сода бикрбонат с гореща вода на гладно. През деня кислородна вода (ПО ПРАВИЛАТА), много алкални храни. Тези два метода, които Ви споделих с Меда със Содата и Маслата; вечер пак содичка на гладно с гореща вода.....
И...... въобще нищо няма да Ви гони, не само гъбичките, а и вирусите няма да Ви "ловят", ама съвсем!!!

Има още едно нещо подсилващо организм, което си струва, ама наистин си струва. Намерете  рецептата на "Бърканица с мед", тук, в бгмама Simple Smile Това много подсилва организма. (Мед+смлени бадеми+сусамов тахан+счукано ленено семе+пчелен прашец). Пийте също така и Клеева тинктура и ще сте ОК!!!

Общи условия

Активация на акаунт