Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 9

• 452 360
  • 1 400
  •   2
Отговори
# 150
А  mimozichka от кое лекарство има най-добър резултат?  Rolling Eyes
За мое голямо съжаление не съм го открила още  Rolling Eyes Преди години имаше едни глобули Гинодактарин, мисля че се казваха, с тях постигнах добри резултати, но вече не се предлагат в аптеките  Cry

# 151
Коластрата си я поръчвам- на Green Masters.
При мен проблема май е в приятеля ми,веднъж да не използваме предпазни средства и цялата гъбясвам,а на него му няма нищо.
На моя приятел му изписаха Микомакс 150мг три хапчета да изпие през ден и две седмици да се маже с Колотримазол 1%, за да не се получават такива презаразявания.

# 152
Здравейте,
Не съм сигурна, че тук е мястото на моя въпрос, но какво означава " Микроскопски данни за анаеробен колпит", при условие, че пише " /-/ посявки за Candida и аеробни бактерии" и няма даден конкретен организъм и антибиотик, от който да се влияе?
Благодаря предварително!   bouquet

# 153
Може въпросът вече да е задаван..Някой приемал ли е шуслерови соли 8 и 11.Видях, че се препоръчват при вагинално течение с чуство на парене и дразнене? Аз го имам това от години прюс сърбежи.Чакам си резултатите от изследването, за да се разбере какво точно причинява тази гадост, но мисля междувременно да си взема и солите.

# 154
Здравейте,
Не съм сигурна, че тук е мястото на моя въпрос, но какво означава " Микроскопски данни за анаеробен колпит", при условие, че пише " /-/ посявки за Candida и аеробни бактерии" и няма даден конкретен организъм и антибиотик, от който да се влияе?
Анаеробите, доколкото знам не се изолират при обикновена микробиология, а се установяват в момента на вземане на секрета чрез микроскоп. Или се прави посявка в специална среда, различна от тази за аеробите. Едните са устойчиви на въздушна среда, другите не са, за това се правят и посявки в различна хранителна среда. Може би диагнозата ти е поставена в резултат на директно наблюдение под микроскоп. А лечението е с една група лекарства - имидазолови производни, от рода на Тинидазол и други.
Мисля, че за това става въпрос в изследването ти  Rolling Eyes

# 155
Здравейте,
Анаеробите, доколкото знам не се изолират при обикновена микробиология, а се установяват в момента на вземане на секрета чрез микроскоп. Или се прави посявка в специална среда, различна от тази за аеробите. Едните са устойчиви на въздушна среда, другите не са, за това се правят и посявки в различна хранителна среда. Може би диагнозата ти е поставена в резултат на директно наблюдение под микроскоп. А лечението е с една група лекарства - имидазолови производни, от рода на Тинидазол и други.
Мисля, че за това става въпрос в изследването ти  Rolling Eyes

Много ти благодаря за изчерпателния отговор. Днес бях при лекарката си и точно Тинидазол ми предписа. Дано бързо да оправим нещата с него  Hug

# 156
Ще се оправиш, но имай предвид, че е ужасно гаден препарата и можеш да получиш неприятен вкус в устата и гадене. Но това си е нормално май.... Confused

# 157
Здравейте, някой има ли идея защо не трябва да се използва Арилин вагинални глобули по време на цикъл. На всякъде пише че не трябва, но не и защо. Питам защото последния глобул ще съвпадне с първия ден на цикъла ми. По принцип при мене първите два дни въобще не може да се каже че е цикъл, а по - скоро кафяво зацапване. Та се чудя дали да я слагам тази последната или не. Доколкото знам трябва да се изкара целия курс. Цикъла ми със сигурност няма да закъснее, а и не мога да се свържа с доктора от няколко дена. Много ще съм благодарна на съвет.

# 158
Здравейте, някой има ли идея защо не трябва да се използва Арилин вагинални глобули по време на цикъл. На всякъде пише че не трябва, но не и защо. Питам защото последния глобул ще съвпадне с първия ден на цикъла ми. По принцип при мене първите два дни въобще не може да се каже че е цикъл, а по - скоро кафяво зацапване. Та се чудя дали да я слагам тази последната или не. Доколкото знам трябва да се изкара целия курс. Цикъла ми със сигурност няма да закъснее, а и не мога да се свържа с доктора от няколко дена. Много ще съм благодарна на съвет.

Не трябва да се поставят глобули,защото се смята,че цикълът е процес на чистене.Няма да има никакъв проблем да си поставиш последната глобула PeaceЧистенето по време на цикъл е след първия,в някой случай след втория ден.Зацапването(което и аз имам) е подкотовка за цикъла Peace

# 159
Харем стил много ти благодаря за отговора!

# 160
Харем стил много ти благодаря за отговора!

Hug

# 161
  • България
утре съм на преглед и се записвам да ви следя момичета

# 162
Искам да споделя как се избавих ндявам се завинаги Няма да описвам терапиата с всевъжни медикаменти Моето лечение е следното:В 100 гр дом. ракиа В нея се слага 1 гл. чеснов лук( през преса) Престоява в затворен съд на тъмно една семица Поразения участък се третира сутрин и вечер Лечението е 10 дни пояснявам:Аз сам мъж и моите гъбички бяха под тестисите. Желая успех НИК!

# 163
Искам да споделя как се избавих ндявам се завинаги Няма да описвам терапиата с всевъжни медикаменти Моето лечение е следното:В 100 гр дом. ракиа В нея се слага 1 гл. чеснов лук( през преса) Престоява в затворен съд на тъмно една семица Поразения участък се третира сутрин и вечер Лечението е 10 дни пояснявам:Аз сам мъж и моите гъбички бяха под тестисите. Желая успех НИК!

Но при нас проблема не е по кожата,а по лигавицата и третирането с ракия и лук би довело до изгаряне и мнооооого болка  Peace

# 164
Да споделя последните си опити за лечение Simple Smile Последният път, когато отидох при гинеколога, му извадих списък с лекарствата, които не са ми помогнали  Crossing Arms От проведеният ни разговор заключи, че съм пробвала с всички възможни медикаменти и ми изписа Трихомонацид. По моя преценка действието му е много бавно и трябва да се съчетае така, че след поставяне на десетата, последна таблетка, да започне месечният цикъл. При мен малко се объркаха нещата, защото ми закъсня с 10 дни и през тези дни отново бях гъбялсъла, но интересното е, че като ми дойде и ми свърши и гъбичките бяха изчезнали. Вчера отново бях при лекаря и той каза,че лекарството си е свършило работата, но е останало леко бяла течение, за това ми изписа Клотримазол вагинални таблетки 12 вечери да си поставям и две хапченца Флукорик да изпия. Да видим след 12 дни какъв ще бъде резултата и най-важното, дали ще имам траен ефект от лечението.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт