Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 9

• 452 389
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 165
  • От липите до сините камъни
Здравейте момичета влизам с едно питане чувала съм че може да се слагат ентеросан като вагинални капсули,да но кой ,те ентеросаните са много видове и по колко?А дали ще има ефект? newsm78

# 166
и аз се записвам в темата.
Моите гъбички - Кандида Албиканс са хронични. Tired

# 167
Здравейте момичета влизам с едно питане чувала съм че може да се слагат ентеросан като вагинални капсули,да но кой ,те ентеросаните са много видове и по колко?А дали ще има ефект? newsm78
Има си специални вагинални глобули "Ентеросан". За ефект не мога да кажа, защото аз лично не съм ги ползвала. Ползвала съм подобни но "Флоражин". От тях съм доволна  Peace

# 168
  • Другата България
Момичета, искам да ви питам нещо.Декември месец имах гъби и ги оправих, изчистиха се /после правих микро и всичко беше ок/, но имах всички симптоми-сърбеж, зачервяване, гадното миризливо течение...... Tired Sad преди няколко дни ходих на преглед при Ненов от Шейново за друго, но ми взе и микробиология /без да го искам, но както и да е/. Сутринта се обадих за резултата и - гъби Wink Wink а нямам никакви оплаквания, дори ми е прекалено сухо влагалището....та да ви питам-възможно ли е да има гъбички без симптоми? Thinking newsm78

# 169
Аз знаех че като ти дойде се прекратява лечението с вагинални глобули.
Но случайно попаднах на това:

Цитат
ГИНО-ДАКТАРИН се предлага като: ♦ 400 мг (3 капсули в една опаковка)Лекарството като цяло се използва както е посочено по-долу, но Вашият лекар може да иска да адаптира тази схема към Вашето собствено заболяване. Винаги спазвайте съвета на Вашият лекар.1 вагинална капсула всеки ден вечерта преди лягане в продължение на три дни.Поставете капсулата , колкото е възможно по-дълбоко във влагалището. Най-лесният начин да направите това е докато лежите, със сгънати и разтворени колене. Най-подходящото време е когато си лягате вечер, за да може капсулата да остане там където е поставена.Продължете лечението докрай, дори ако нямате сърбеж, зачервяване или белезникаво течение. Продължете с приложението на ГИНО-ДАКТАРИН също ако менструалния цикъл започне преди завършване на лечебния курс.
http://apteka.framar.bg/04000175/%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%BE-%D0%B4 … 00-%D0%BC%D0%B3-3

Ще има ли ефект от глобулите в такъв случай?  Thinking

# 170
  • България
след прегледа и изследванията се оказа че имам Ешерихия коли във влагалището
изписаха ми ЦИПРОФЛОКСАЦИН за дните в които има мц-а те са само 3 и ми се струва че е много малко време за лечение........пих 5дни
и БЕТАДИН вагинални глобули по една на вечер
не знам дали ще има излекуване с тях,но лекарката ми каза че всичко ще е ок и няма нужда да ходя пак на преглед
на екограф видя че имам поликистозни яйчници и ми изписа Хлое
пих два дни и ги изхвърлих
много лошо ми ставаше от тях
сега се обръщам към хомеопатията

# 171
  • Другата България
Момичета, искам да ви питам нещо.Декември месец имах гъби и ги оправих, изчистиха се /после правих микро и всичко беше ок/, но имах всички симптоми-сърбеж, зачервяване, гадното миризливо течение...... Tired Sad преди няколко дни ходих на преглед при Ненов от Шейново за друго, но ми взе и микробиология /без да го искам, но както и да е/. Сутринта се обадих за резултата и - гъби Wink Wink а нямам никакви оплаквания, дори ми е прекалено сухо влагалището....та да ви питам-възможно ли е да има гъбички без симптоми? Thinking newsm78

Никой ли не може да каже нищо по въпроса? newsm78

# 172

Възможно е да имаш гъбички без симптоми PeaceНо ако имаш възможност повтори микробиологията на друго място.Аз напоследък се замислям дали сама не си взема проба и да я занеса в някоя лаборатория  newsm78

# 173
  • Другата България

Възможно е да имаш гъбички без симптоми PeaceНо ако имаш възможност повтори микробиологията на друго място.Аз напоследък се замислям дали сама не си взема проба и да я занеса в някоя лаборатория  newsm78
JoyТова ми хареса, та ние ако до там го докараме предлагам и медицина да завършим.....вече не знаеш на кого да вярваш, аз заради това отидох в София щото не вярвам на провинциални лекари..... Thinking Thinking къде да я потретвам-освен да отскоча до Варна или Бургас... Joy освен това ми каза да слагам само Клотримазол глобули 6 дни без нищо друго-крем, хапче...предишния път правих комплексно всичко плюс промивки, бани и какво ли не.

# 174
  • София
чета Ви ,защото детето ми е с гъби, но в гърлото.
И възниква в мен въпроса лекували ли сте се с Низорал Таблетки?
Аз съм имала два пъти гъби и освен, кремчета и вагинални, гинеколога ми изписваше и Низорал за 10-15дни.

# 175
За гъбички в гърлото ползвай сребърна вода -гаргара и пиене.Дозировката може да намериш в нета според възраста мисля,че ще помогне.

# 176
Да се включа и аз. От 2 седмици имам обилно течение, без особена миризма, може би съвсем леко на кисело. Докторката ми каза, че предполага, че е трихомонас. Взе ми проба за МБ и утре чакам да излязат резултатите. Малко ме притесни това, което каза, тъй като при трихомоните течението е жълтеникаво-зеленикаво и с остра миризма на риба. Дано пробата да е отрицателна, защото това са отвратителни гадини, които доколкото знам не се повлияват от лекарствата, предлагани на българския пазар. Вчера изчетох всевъзможни неща за тях и съм доста притеснена.
Това, което направих снощи бяха 2 промивки със сребърна вода и 4% спиртно-водна емулсия от прополис (четох някъде по темите, че има резултат). Същото нещо направих и сутринта. Смятам да продължа така 10 дни, пък да видим.

# 177
Да се включа и аз. От 2 седмици имам обилно течение, без особена миризма, може би съвсем леко на кисело. Докторката ми каза, че предполага, че е трихомонас. Взе ми проба за МБ и утре чакам да излязат резултатите. Малко ме притесни това, което каза, тъй като при трихомоните течението е жълтеникаво-зеленикаво и с остра миризма на риба. Дано пробата да е отрицателна, защото това са отвратителни гадини, които доколкото знам не се повлияват от лекарствата, предлагани на българския пазар. Вчера изчетох всевъзможни неща за тях и съм доста притеснена.
Това, което направих снощи бяха 2 промивки със сребърна вода и 4% спиртно-водна емулсия от прополис (четох някъде по темите, че има резултат). Същото нещо направих и сутринта. Смятам да продължа така 10 дни, пък да видим.

по добре тампони с водата отколкото промивки,като че ли са по-вредни #Crazy

# 178
  • WonderLand
Наложи ми се да ходя до София, там в квартирата взех душ вечерта, но бях забравила интиния си гел и използвах обикновен глицеринов сапун. Ден след това получих сърбеж и когато погледнах бях зачервена, налепи не се виждаха. После сърбежа спря и червенината лекичко избледня, но се появиха налепи отвътре. Сега не ме сърби - само при допир. Предполагам са гъби - до сега никога не съм имала. Утре ще си взема час за гинеколог, но той сугурно ще е чак за петък. Мога ли да повлияя по някакъв начин на гъбите в домашни условия до тогава, за да не се задълбочи проблема? Имам крем Витасин, крем Низорал. Изплакнах отвън със сода един път днес. Какво мога да направя още?

# 179
Какво обикновено изписват лекарите на партньора Ви?

Общи условия

Активация на акаунт