Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 9

• 447 027
  • 1 400
  •   2
Отговори
# 960
Излекувах гадовете при класически хомеопат след 2г зор.Проблема,за да се задържат толкова време е психологичен и трябва да се даде стимул на организма да се справи сам.

Може ли и аз да те помоля да споделиш името на хомеопата ? Много благодаря !

# 961
jasmina_12 не съм правила микробиология, просто вече ми е писнало да правя и всеки път едно и също. Вече до болка ми е познато, половин микробиолог станах... Колкото до хормоналните проблеми - имам си ги или поне преди да забременея имах,сега честно казано не съм изследвала хормони, защото всеки месец ходех по изследвания и направо ми източиха кръвчицата, за банковата сметка не говоря  Grinning Просто супер много се спекох, защото в продължение на почти година 4 пъти в месеца пиех флукорик , което са си убийствени дози и не ми се мисли какво се е случило на черния ми дроб. Бях се обнадеждила, че съм ги изтрепала гадините тоя път ама не... И монилия съм пила и какво ли не и  химични и природни всякакви глобули и пормивки и не знам и аз какво...  Оня ден така се вбесих, чеза секунда ми мина през главата да си пръсна и малко доместос  #2gunfire #2gunfire Според мен всичко е до имунитет, а моя винаги е бил слаб. Заа съжаление всички имуностимулатори за нищо не стават защото и от тях съм пила доста. Затова продължавам почесвайки се да чакам някой да изобрети чудото Simple Smile

# 962
Аз засега се справих с гъбите, след активното миене - само външно, всяка вечер в продължение на 2 месеца с 1 л топла вода в която слагах 3 с.л ябълков оцет и 1 с. л сол.  Правех си и чеснова вода. Измазах 2 тубички Канестен крем, пак за 2 месеца.

Бях се зачервила здраво, имах и от вътрешната страна на бедрата. Сега ми се появява сърбеж само преди цикъл и пак правя същите процедури. Както някой беше писал , понякога опира и до психологически проблем, затова се старая да не ги мисля тези гадости.

# 963
Момичета,хомеопата ми беше в Пловдив,не и помня името.Тук в Сф има такава клиника-нещо с А започваше....Ходете,не се чудете.С 1 прием на предписано и приготвено от нея лекарство се оправих...Прочетете за хомеопатията-философията е интересна.

# 964
Гледам на страничката на темата една реклама http://www.lechenienagabichniibakterialniinfekcii.com/product/wa … sECFa7KtAodWTkARQ
И се чудя , някой ползвал ли го е!

# 965
Гледам на страничката на темата една реклама http://www.lechenienagabichniibakterialniinfekcii.com/product/wa … sECFa7KtAodWTkARQ
И се чудя , някой ползвал ли го е!

Ами бяха писали по-напред в темата някои от момичетата, но останах с впечатлението  , че не прави чудеса... Whistling

# 966
Някой знае ли при бременност дали може да се измива с вода и разтворена сода в нея? Или е противопоказно?

# 967
  • София
Някой знае ли при бременност дали може да се измива с вода и разтворена сода в нея? Или е противопоказно?
Разбира се, че може, какво пречи содата на бременността.  На един литър хладка вода + 1 ч.л. сода.

# 968
Пробвахме содата и не ни помогна. Аз честно казано се чудя дали содата наистина е подходяща и какво би трябвало да е ph-то. Въобще заедно със содата и други препарати не раздразват ли лигавицата и оттам да идват проблемите...

# 969
  • Пловдив
Аз се учудих пък на жената, която беше писала за измиване с вода с разтворен оцет. това звучи, като пълна безсмислица.
Във всяка информация, която може да се прочете за Кандида е описано, че предпочитат кисело (ниско) рН е за това не се препоръчват препаратите с млечна киселина и интимните гелове с кисело рН при активна инфекция. за жалост обаче повечето препарати за интимна хигиена са с ниско рН, защото естественото рН на влагалището е ниско, поддържано от лактобацилите.
Целта на 1 ч.л сода в 1 л. вода е да се алкализира средата (да се повиши рН), с което да се създадат неблагоприятни условия за развитието на Кандида.
Принципно намалява интензивността на инфекцията и облекчава признаците (парене, сърбеж, течение), но според мен това средство не може да се използва, като лечебно без друга терапия. Няма как да доведе до излекуване. Поне при мен без приемане на орални антимикотици не се получават нещата.

# 970
Здравейте, дами Simple Smile
Включвам се и аз в темата с гъбите...

Лекувам ги от 4г., резултат за няколко месеца (в най-добрия случай) и после пак. Използвала съм Кандизол, Клотримазол, Микомакс, Макмирор, Полижинакс, в момента съм на Силвержин. Понеже се съмнявам да изкарам много време без тях, а вече наистина ми омръзна (разбирате добре, само минал през това може да разбере), се чудя какво да измисля, за да се оттърва от тях.

Четох за тампон със захаросан мед, но някак не мога да си го представя... Обаче рецептата с чесън ми се стори по-нормална. Знам, че е обсъждано сигурно многократно, но виждам няколко варианта и не мога да преценя кой е най-подходящ. Моля някоя, която го е ползвала с резултат, нека сподели какво точно е направила.

Доколкото разбрах може да се завърже в марля като тампон, но това ми се струва доста сложно, а и марлята и конеца колкото и да е имат бактерии (вече ги виждам навсякъде), защо е нужно да ги вкарвам...
Другия вариант беше само скилидка чесън, подобно на глобулите. И тя ли се вкарва ''дълбоко'', като глобула, докато се ''изгуби'', или на 4-5-6см примерно? После как ще я извадя, или тя пада сама при изправено положение? Предпочитам този вариант, без конци, марли и други външни неща...
И друго, при положение, че тази вечер ще е последната глобула Силвержин и се предполага, че нямам гъби, дали мога да ползвам чесъна превантивно, как мислите? Според мен не би навредило...

Хубав ден на всички и успех в борбата.. Hug

# 971
Четох стари теми, както и почти цялата тази и в мен се породиха въпроси. Може би глупави.....но все пак да ги задам:
Възможно ли е при наличие на гъбички по ноктите на краката, които се лекуват от 15 г. и успехът е наполовина излекуване, въпросните гъби да циркулират из цялото тяло на човека ? И възможно ли е този човек чрез сексуалните контакти  да зарази партньора си ?

# 972
Didi smile, най-често срещания вид гъбички по ноктите, са от рода Trichophyton rubrum. Те не живеят във влагалището и уретера. Там виреят Candida albicans. Накратко - не би било възможно Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 15:54 от Sunny__

# 973
Благодаря!  Simple Smile

# 974
По принцип зависи от много неща. Например при доста хора в гърления секрет не се изолира абсолютно нищо, а в носа имат стафилококи. Сигурен съм, че е възможно носния секрет да се стича към гърлото, но гърлото не се заразява.

Общи условия

Активация на акаунт