Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 9

• 447 039
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 975
  • filibeto-maina:)
Sunny
Товa с мед и чесън е мaлко рисковaно. Нa мен познaтa ми е кaзвaлa че се е излекувaлa с мед, но истински чист и кaчествен. Явно мед който нямa зaхaр и пчелите не сa хрaнени ссъ зaхaр. Но кой честно ще знaе товa aко не е личен производител.
A чесънa aко те зaпaри тaм и кaк без конец ще се извaди,aбсурд. Моя съвет не рискувaй с нещa които не сa ти ясни. Взе ми си пробиотици, лaктобaцили, подсили си имуните зaщити кaкто орaлно тaкa и вaгинaлно. Нaпрaви си няколко курсa нa лечение. Нaпрaви си изaледвaния предВсеки курс. Просто си следи нещaтa периодично.
Успех!

# 976
Здравейте момичета, и аз да се включа след дълго отсъствие и да се похваля, че преборих проблема. Надявам се за винаги  Praynig  Искам да ви препоръчам това което ползвам и съм много доволна от него.
http://apteka.framar.bg/30016667/%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%B6- … 200-%D0%BC%D0%BB-
http://apteka.framar.bg/30016982/%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%B6- … 100-%D0%BC%D0%BB-
Тези интимни гелове направиха чудеса с мен и вече нямам проблеми. Единият с неутралното pH си го използвам всеки ден, а другият, който е с pH 8, го използвам, когато имам съмнения, че започват възпалителните процеси. Общо взето, като усетя лек дискомфирт и се измивам по една седмица с него, то не е и препоръчително по-дълго да се ползва. И така за сега близо 1 година вече съм се освободила от гъбичното присъствие и съм много щастлива  Peace Тези гелчета ми ги препоръчаха в една аптека, когато си взимах поредната доза Полижинакс и от тогава забравих какво е усещането на гъбички. Горещо ги препоръчвам и се надявам да помогнат и на някоя от вас. Hug

# 977
mimozichka, искаш да кажеш, че втория гел с ph 8 на Уриаж е по-добър от промивките със сода, така ли ?

# 978
mimozichka, искаш да кажеш, че втория гел с ph 8 на Уриаж е по-добър от промивките със сода, така ли ?

Аз лично никога не съм си правила промивки с нищо. Просто след поредният курс на лечение се измивах 10 дни с този гел с pH 8 и след това когато усетя, че започвам да ги хващам отново се измивам една седмица с него, като през другото време съм си взела и другия гел, който е с неутрално pH пак на същата марка и се измивам всеки ден с него. Като цяло може да го ползваш най-много по 10 дни в месеца и е хубаво да е след цикъл например. Така ме посъветваха тогава в аптеката и така направих. Сега го ползвам много по-рядко, но когато усетя, че става нещо и профилактично една седмица се измивам. Има логика да помага,  Thinking тъй като гъбичките обичат кисела среда с ниско pH, а като се измиваш с pH 8 им "подслаждаш живота"  Laughing и явно това ги убива.

# 979
За алкална среда, че ги убива наистина е така. Въпросът е че ние пробвахме и промивките със сода и вода. Сега прочетох, че ph-то на содата е 8.2. Като се разтвори във вода за да се направят промивките ph-то естествено ПАДА. Нещо има в този гел, което поддържа ph-то 8. Дано не звуча като пълен лаик Grinning

# 980
Момичета, бихте ли ми помогнали да разчета по-долния резултат от микробиология?

Директна микроскопия:
Добре изразена клет.възпал.реакция.
Лактобактерии в норма.
Епителни клетки.

# 981
  • София
Момичета, бихте ли ми помогнали да разчета по-долния резултат от микробиология?

Директна микроскопия:
Добре изразена клет.възпал.реакция.
Лактобактерии в норма.
Епителни клетки.

Имаш лактобацили в норма, което е много добре и вероятно поради тази причина не е изразена точно инфекцията, а има и епителни клетки .. newsm78 , може и да се пребори организма сам. Доктор ще ти каже с подробности. Няма лоши неща.  Peace

# 982
marchеva14, благодаря! Мен по-скоро ме интересува какво означава "клетъчна възпалителна реакция". Ако някой се е сблъсквал с този термин, ще съм благодарна да ми обясни значението му.

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 05:16 от Мъгла

# 983
Мъгла, добре е да видиш и ph-то как е.

# 984
Мъгла, добре е да видиш и ph-то как е.

Благодаря за съвета! Ще се поинтересувам.

# 985
Здравейте момичета Simple Smile Искам да попитам какво е това изследване, което след като ти го направят ще могат да ти кажат от какво точно лечение ще се повлияят гъбичките ти. На мен са ми взимали секрет всеки път, когато съм ходила на гинеколог. Това ли е? Постоянно ми сменят лечението и пак се появяваха гадините мръсни  Sad

# 986
moni.kalibradova, казва се антимикограма, но се прави на много малко места. Дано някой, който си е правил, сподели повече информация.

# 987
Здравейте момичета! Да се включа към вашата темичка да ви следя. И аз съм от тези борещи се с гадините вече доста време. Аз подозирам че съм ги хванала след като ходих да ми горят раничка на шийката.Явно нещо не е било добре дезинфектирано,защото до тогава такова чудо не ми се беше случвало. Изпила съм доста лекарства,но ефекта винаги е временен,най-много един два месеца и всичко пак наново. Бях си взела също и Варбургията,но нямаше ефект.
Сега случайно в интернет попаднах на едни таблетки Пау Дарко,някой пил ли ги е и имат ли някакъв ефект?

# 988
Мами, помагайте, моля! Дъщеря ми пламна направо от гъбички. Детето е на 2г и 4 м., беше в болница с бронхиолит и от антибиотика, който там й даваха венозно ще да е. Хич не искам да я водя на детски гинеколог, а и знам, че стандартните начини на лекарите хич не помагат. Мажа я с канеспор. Купих масло от чаено дърво, но е концентрат и сега се чудя какво да го правя.

# 989
  • София
Мами, помагайте, моля! Дъщеря ми пламна направо от гъбички. Детето е на 2г и 4 м., беше в болница с бронхиолит и от антибиотика, който там й даваха венозно ще да е. Хич не искам да я водя на детски гинеколог, а и знам, че стандартните начини на лекарите хич не помагат. Мажа я с канеспор. Купих масло от чаено дърво, но е концентрат и сега се чудя какво да го правя.
Защо не им каза да включат в системата с АБ и противогъбично...вярно, че това си е тяхно задължение, ама те хич и не се сещат и не обръщат внимание на този досаден проблем. Нямаш избор и съвет за толкова малко дете не бих могла да дам, и тичай при лекар. Може само да измиваш със сода и топла водичка,  /1ч. л сода на 1 л вода / не бих направила нищо повече.  Peace
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт