Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 9

• 446 315
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 260
Ето я равносметката от лечението с маслата: Слагах три нощи поред тампон по рецептата с масло от чаено дърво (реших да съкратя заради бременността, иначе трябва да са 7 нощи). В момента няма и помен от сърбежа и другите екстри...Много съм доволна, ще видим какво ще покаже следващата микробиология. Peace

# 1 261
Супер ще чакаме резултатите ☺

# 1 262
  • София
При мен много помага Залаин песар, слагсм един вечер и край на сърбежа, но сегс реших и да пия Микомакс. Пих вече едно според личната след една седмица още едно, вие имате ли наблюдения над микомакса?

# 1 263
  • София
Момичета, къде в София се прави тест към кой препарат е резистентна гъбичката?
Моята гинеколожка ми каза, че никъде, но тук в темата съм чела, че на някои от вас е правено?
Вече изпих 15 хапчета Итраконазол и слагах Флажил глобули, обаче Глабратата си е там.... Без тест за чувствителност мога да изпия и цялата аптека без успех Sad

# 1 264
Момичета, къде в София се прави тест към кой препарат е резистентна гъбичката?
Моята гинеколожка ми каза, че никъде, но тук в темата съм чела, че на някои от вас е правено?
Вече изпих 15 хапчета Итраконазол и слагах Флажил глобули, обаче Глабратата си е там.... Без тест за чувствителност мога да изпия и цялата аптека без успех Sad
И аз това искам да питам. И на мен ми откриха глабрата, а по това което чета, е доста упорита гад. Ще раждам началото на декември и трябва да съм я махала! !! #2gunfire

# 1 265
  • София
Изглежда в Цибалаб правят и в Центъра по заразни и паразитни болести срещу парка Заимов.

# 1 266
Изглежда в Цибалаб правят и в Центъра по заразни и паразитни болести срещу парка Заимов.
   bouquet  bouquet  bouquetДругата седмица съм на преглед и ако още е там, отивам да смачкам гадта

# 1 267
  • някъде
 Месец май ми взеха влагалищен секрет-левкоцити,липса на лактобацили,пл.епит.клетки и Гарднерела вагиналис. Лекуваха ме с аугментин,флажил табл. и овули,полижинакс,вагизан,гинофлор.
 Юли ходих при друг лекар,който при прегледа каза гъби и взе влаг.секрет,където излезе стафилокок епидермис(той се учуди и каза да слагам Бетадин и като мине цикъла да пусна пак секрет).
Отново ми взеха секрет след края на цикъла и пишеше левкоцити,отсъствие на лактобацили,пл.епит.клетки,Gr(+)диплококи. Единият гинеколог изписа Нолицин,макмирор, и за съпругът ми(който няма никакви оплаквания) клотримазол за мазане и ако иска и той антибиотик да пие. Другият гинеколог каза да слагам само лактобацили (санагел препоръча) и нищо друго, защото става по-зле като се пият и слагат всякакви неща.  Не искам да пия антибиотици и то ако не е необходимо, защото правя и чести цистити и ми идват вече в повече антибиотиците.
Нямам оплаквания в момента, преди имах леко течение, без миризма и понякога неприятно усещане отвътре.
Моля ако някой знае /защото нищо не намерих в нета/ да каже има ли нужда от антибиотик и овули при тези +диплококи  Praynig

# 1 268
  • Габрово
Аз бях така от Януари с тея бактерии,гарднелата и липса на лактобацили.Тъпкаха ме с АБ ефект временнен и наново лечение и след цикъл с миризма и така си откарах докато казах не на лекарите.Излекувах се сама, чуствам се перфектно а и си пуснах ей така изследвания паралелно с ММ и съм пушка.Засилих си имунитета с Цитросепт Органик,оригинал 20мл 27лв. по схема има я в листовката и интернет точно за бактериозата и паралелно Лактобор гел (7бр.) 7дни и след това всеки месец в края на М се почва и така през три дни(общо 3месеца).Сега и на басейн не спирам да ходя и нищо не си хващам,а преди бях олимпиец.Успех ще ги пребориш,пробвай това ако можеш няма да ти навреди със сигурност,стига да нямаш алергия към цитроси заради Цитросепта.

# 1 269
Не знам дали тук му е мястото на този въпрос, но
изписаха ми 3 таблетки Фунгокап през 2 дни и еднократно Гиназол. Обаче не разбрах дали трябва Гиназола да си го сложа по врема на приема на таблетките, след това или ... кога изобщо?!?!
Някой има ли представа?? Че докторката ми се оказа вече на море...

# 1 270
Момичетааааа, не съм чела всичките около 80 странички по темата, но аз тук Ви споделих за тази рецепта с чаеното дърво и резултата от проведеното лечение с него. Доколкото разбирам след бегъл поглед от прочетеното от мен, разбирам, че има излекувани благодарение на чаеното дърво. Много ще се радвам да чуя положителни отзиви не само за чаеното дърво, но и от сода бикарбонат, както и за подсилване на организма с естествени средства, които ни е дала природата. Промивките веднъж седмично с Луголов разтвор също дава невероятен ефект!!!!
Успех на всички, включили се в темата и Ви желая много здраве и ...... пак здраве!
 Hug

# 1 271
  • някъде
Защо при бактерии във влагалището изписват антибиотик през устата? Не мога да си обясня как попада отдолу, за да излекува бактериите?

# 1 272
  • Пловдив
Нарича се системно лечение. Изписва се препарат пер ос /през устата/ или инжективен, който се разпространява в цялото тяло и лекува инфекцията. Защо при пневмония бият инжекции в дупето? Как те достигат в белия дроб?

# 1 273
аз един единствен път имах гъбички тази година пролетта /по полов път пренесени/, които тръгнаха ръка за ръка с хемороиди и гъбички на гънките - след 3 тблетки ГИНАЛГИН  бях като нова .  И да чукам на дърво, не са се появявали пак гадините.
Аз се изненадах от бързата реакция , но лекарката ми обясни, че , тък кат цял живот не съм пила антибиотици  - организмът ми е реагирал толква бързо.

# 1 274
аз един единствен път имах гъбички тази година пролетта /по полов път пренесени/, които тръгнаха ръка за ръка с хемороиди и гъбички на гънките - след 3 тблетки ГИНАЛГИН  бях като нова .  И да чукам на дърво, не са се появявали пак гадините.
Аз се изненадах от бързата реакция , но лекарката ми обясни, че , тък кат цял живот не съм пила антибиотици  - организмът ми е реагирал толква бързо.

може ли да поясниш каква е връзката с хемороидите и отурва ли се от тях, защото и аз имам този проблем

Общи условия

Активация на акаунт