ЗОНАТА и ние (здравословното хранене) - 5 тема

• 51 030
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
най-после раздвижване Simple Smile Снощи казвам на мъжа ми - "две денонощия никой не пише".....
Аз лунувах, но голям зор доката поема всичкият айрян от 9 Б кисело мляко.
Храната продължава да ми е много. Сега ядох 2Б сирене и 1 ябълка. Хубав ден на всички. Направих си от соленият кекс - неочаквах, но ми хареса много. Той ще е обяда 3 Б.
Хубав ден на всички!

# 496
  • София
Здравейте  Hug   bouquet
Радвам се че сте тук и сте доволни от резултатите  Flutter
Аз си трая, спазвам си кротко режима и чета само, чакам този момент за да се развихря  Mr. Green :
Цитат
вече може да се каже,че съм в Зоната,защото не съм излизала от режима цели 25 дена,и не съм го нарушила нито веднъж,и не съм пропуснала нито едно хранене

# 497
Лунувах само на вода - 2,5 кг..))

Ябълката колко ВБ е по Зоната?

# 498
         100гр. е 1ВБ ябълка

# 499
  • София
Не е точно, малко по-малко са 1 ВБ   Peace
100гр. ябълки сурови, с кора : 13.81 въглехидрати
100гр. ябълки сурови, без кора (обелени)  12.76 въглехидрати

# 500
  • София
magarcho , ти си слабичка, откаде свали толкова, 48 кила ли стана   #Crazy  #Crazy  Shocked
Цитат

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 21:18 от The Baroness

# 501
52 кг бях станала с тая Зона + няколкото алкохолни запои.. Embarassed

Т.е - 1 ябълга е около 2 ВБ?

# 502
  • София
Да  Peace А има едни големи, червени, те са по 3 -3.5 блока  Peace (от тях 4 броя са кило)

# 503
  • Chicago/Varna
аз пък ябълките никога не съм ги теглила,подбирам си в магазина средно големи ябълки,и половината ми е един блок,и си слабея ли слабея Simple Smile

# 504
  • Chicago/Varna
тия 2,5кг които си изгубила,какво е,натрупани мазнини,или вода? Аз не бих гладувала,най вече като знам какво става в тялото ми при глад...не бих жертвала килограм течност от организма ми,за сметка на здравето ми.И може би с айрян щеше да е същия ефект,но без странични ефекти,знам ли? newsm78

# 505
  • Chicago/Varna
Здравейте  Hug   bouquet
Радвам се че сте тук и сте доволни от резултатите  Flutter
Аз си трая, спазвам си кротко режима и чета само, чакам този момент за да се развихря  Mr. Green :
Цитат
вече може да се каже,че съм в Зоната,защото не съм излизала от режима цели 25 дена,и не съм го нарушила нито веднъж,и не съм пропуснала нито едно хранене
Малеее,Баронеска,верно ли спазваш тихо и кротко режима HugБраво.Ама докладвай колко дена подред са без прекъсване Simple Smile Че 25 дена не са малко,един път да кривнеш,и ще почваш да броиш от началото Simple SmileТова е условието за тежки случаи като теб  Heart Eyes Аз най вече се притесних,че никой не пише тук,и като няма какво да четеш,и току виж,веднага си кривнала от правия път Simple Smile

# 506
Лелеее, такива ли са правилата? - веднъж да кривнеш, почваш броенето отначало?  Confused Аз криввам от снощната пица насам. Утре пак почвам броенето... ех, да му се не види!!  ooooh!

# 507
  • Los Angeles CA
Аз като новак в Зоната имам закуска една и съща всеки ден. 28 г. кашкавал 1ПБ + 1/2 ябълка 1ВБ+3 бадема 1БМ, същото и преди-обедно хранене. За обяд 2ПБ пиле или шунка + салата домати, краставици+3маслини.    И ми остават още 3 блока, които са с по 28г шунка или кашкавал + 1/2 праскова или ябълка и бадеми или макадам.   Та от това меню ми втръсна, за това се радвам на вашите рецепти, тази със спанака съм я набройкала. Така, че моля ви давайте идеи, моля ви. newsm78

# 508
И аз не меря ябълки. Следобедната половинка я премерих от чисто любопитство покрай вас - 105 грама.
Пък какъв хляб извадих от машината... Пълнозърнест, с ръжено брашно, овесени трици, риган и тиквени семки. Грехота да не отрежа една филийчица с фета сирене. Грехота, грехота!  Mr. Green

Да си кажа също така как сутрин си закусвам стабилно с три блока. Интересното е, че до обедното хапване не изпитвам глад, но до следобедната закусчица озверявам. Не е лесна и моята.

# 509
  • Los Angeles CA
И аз имам проблеми вечер, сутрин и обед съм добре но къснят следобед и вечер съм малко гладна и затова пия много вода. Но си мисля, че това е от вредният ми навик да ям повече следобяд.

Общи условия

Активация на акаунт