ЗОНАТА и ние (здравословното хранене) - 5 тема

• 51 075
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • Chicago/Varna
Emigrantka  #Crazy какви ужасни неща си написала...........
mayy,това да попрекалиш с протеините дори не е никак ужасно, в сравнение с това какво става когато прекаляваш с въглехидратите.Там наистина е страшното,Ако някой ми постави условие да избера една от двете злини,бих избрала по малката злина-протеините.

# 466
Емигрантка незнам защо съм останала с такова впечатление, че се увеличаваше нещо по малко, ако чувстваш постоянен глад или сънливост...може би защото четох книгата много отдавна и с бременен мозък...
Ама аз и без това съм си заплес по природа, така че да не се оправдавам  Laughing
Сега видях че и грамажа на Карбохидратите съм изтървала   ooooh!

Total Carboydrate 47 gr. са, казвайте с какво да го кобинирам тва млеко, че си Одя извън зоната заради него  Hug

# 467
Едира,
това " че се увеличаваше нещо по малко, ако чувстваш постоянен глад или сънливост" го има на първа страница в съветите.
Emigrantka и аз си мисля, че за да ми е много храната, причината е в добрите и лошите въглехидрати.
Днес съм си приготвила за закуска айрян. После ще наблегна на зеленчуците и плодовете и ще видим как е.
Относно протеините на мен са ми много. Направо се насилвам да ги ям.  Като се сетя, че пак протеини трябват  Sick .

# 468
Специално за баронесата, нямам снимки от преди и след, но направих една фото - сесия с панталона, който ми ставаше преди 4 месеца и с този, от преди три месеца. Надявам се да е мотивиращо Simple Smile Снимала съм с камерата на компютъра и моля да ме извините за качеството на снимките Simple Smile

Имам още доста за сваляне, а тази разлика в килограми е 12кг. Свалени са за 4 месеца.

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 10:42 от alex_pt

# 469
alex_pt  Shocked  Hug браво!!!
Това е много стимулиращо  newsm10
Не зная колко кг си, но едва ли имаш нужда от още..............а аз искам да отслабна 8-10 кг., дали ще имам волята Embarassed
закуската беше 2 Б айрян, стана време за обяд - не ми се яде изобщо, нооооо...............отивам да се насияла да изям 3 Б риба, 1,5 Б домат, 1/2 Б патладжан, 1 Б ябълка, зехтин 3Б

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 12:28 от mayy

# 470
Не зная колко кг си, но едва ли имаш нужда от още..............а аз искам да отслабна 8-10 кг., дали ще имам волята Embarassed
закуската беше 2 Б айрян, стана време за обяд - не ми се яде изобщо, нооооо...............отивам да се насияла да изям 3 Б риба, 1,5 Б домат, 1/2 Б патладжан, 1 Б ябълка, зехтин 3Б

И аз толкова искам да отслабна.  Hug

alex_pt   smile3501 Много мотивиращо наистина.

Аз направих откритие (не ми се смейте!)  Laughing Открих идеалната закуска (2 блока). За мен поне е идеална:
- тънка филийка пълнозърнест хляб (27 г) - 1 ВБ
- котидж чийз (нискомаслен, изчислен по етикета) - 1 ПБ
- тънко резенче крехка шунка - 28 г - 1ПБ
- три маслинки - 1 МБ
- плод - 1ВБ (тази сутрин хапнах ананас)
- три бадемчета -1 МБ

Хайде, и да си пазите старите панталони  smile3503

# 471
  • Chicago/Varna
alex_pt, Бравооо smile3501 newsm10,супер.Много се изкефих на снимките HugНаистина би трябвало да е много мотивиращо,особено за онова нещо-Баронес Simple Smile
Може и аз да направя като теб,и да снимам мъжо(ако позволи),имам в гаража няколко останали негови панталона от времето когато се търкаляше като лоена топка Simple Smile)

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 16:10 от Emigrantка

# 472

А имам си още доста за сваляне - сега съм 78, при ръст 162. Свалените 12 килограма са предимно от корема и малко от дупето. Сега е ред на краката - тук вече ще е много трудно, защото винаги са ми били проблем. А и в най-добрите си периоди съм била минимум 75 килограма. Но за първи път, откакто спазвам диети успях да стопя ужасния пояс на корема Simple Smile До скоро, корема ми ходеше 5 мин. пред мен. Дори, за мой голям срам, хората ми правеха място в градския, защото ме взимаха за бременна  Embarassed

Наистина би трябвало да е много мотивиращо,особено за онова нещо-Баронес Simple Smile

Аз точно заради нея ги направих снимките Wink

А преди няколко дни си взех степер и от вчера започнах да тренирам сериозно с него. Седя по 1 час - показва малко над 3000 изкачени стъпала и около 450 - 500 изгорени калории. За калориите незнам колко е вярно. Хубавото е, че нямам мускулна треска Simple Smile Редувам бързо и бавно темпо. Незнам дали е правино - досега не съм се занимавала сериозно със спорт. От началото на диетата, наблягах най-вече на ходене. Надявам се заниманията със степера да дадът добър резултат Simple Smile

# 473
  • София
"Нещото" е в тази категория :
Цитат
преди година какво стана,за няколко месеца 56,и не можех да вляза в нито един панталон,такова ужасно чувство не бях изпитвала никога.И пак не мога да кажа,че съм била дебела,дори като кажех на приятелки,че съм напълняла,и почваха: ох,айде стига с тия превземки,нищо ти няма и т.н. В смисъл,не беше толкова видимо,но си го усещах много по дрехите
Като му виснат дънките ще ви черпи  Joy   bouquet

# 474
  • Chicago/Varna
"Нещото" е в тази категория :
Като му виснат дънките ще ви черпи  Joy   bouquet
Ми хайде да видим,че направо ни пощури тука  Grinning,те ще ти виснат дънките,ама първо чакаме да дойде някой красив ден,и да кажеш:"вече може да се каже,че съм в Зоната,защото не съм излизала от режима цели 25 дена,и не съм го нарушила нито веднъж,и не съм пропуснала нито едно хранене,и до сега само съм си мислела,че съм в зоната .. и т.н." Ей това чакаме да чуем от  нещото Баронес Simple SmileАко дойде този красив ден,обещавам пред всички да ти напиша цяла ода в твоя чест Simple SmileИ ще ти изпратя по пощата цяла кутийка със Зонови барчета Winkза награда  smile3521
Вече какви ли не гимнастики правим,само и само да те вкараме в правия път Simple Smile Wink

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 20:24 от Emigrantка

# 475
  • Chicago/Varna
Total Carboydrate 47 gr. са, казвайте с какво да го кобинирам тва млеко, че си Одя извън зоната заради него  Hug
Ми както ми изглежда,с това мляко имаш 5 блока въглехидрати,и един блок протеин. Има от тия млекца,някой от които са много близко до балансираните.Винаги гледай въглехидратите да са колкото се може по близко до протеините,(да няма голяма разлика в цифрите между двете)ако отделиш малко време да залепнеш на щанда с мелкцата,ще откриеш такива.А намерих едни гръцки,почти балансирани,с няколко грама повечко или по малко,и половината млекце ми е един блок,ама беше много търсене,но после като ги намериш,запомняш фирмата и си ок Simple Smile

# 476
Ми както ми изглежда,с това мляко имаш 5 блока въглехидрати,и един блок протеин.

Стойността на въглехидратите е 5 пъти повече от тази на протеините. Значи ли това, че това мляко може да се брои само за въглехидрат и да се пренебрегне стойността на протеина?  newsm78 Чудя се от известно време за това. Защото много продукти не съдържат само протеин, или само въглехидрат, или само мазнини, а няма как винаги да се напасне третия продукт по първите два (тоест въглехидратите например, към мазнините и протеините).

# 477
  • Chicago/Varna
Ми както ми изглежда,с това мляко имаш 5 блока въглехидрати,и един блок протеин.

Стойността на въглехидратите е 5 пъти повече от тази на протеините. Значи ли това, че това мляко може да се брои само за въглехидрат и да се пренебрегне стойността на протеина?  newsm78 Чудя се от известно време за това. Защото много продукти не съдържат само протеин, или само въглехидрат, или само мазнини, а няма как винаги да се напасне третия продукт по първите два (тоест въглехидратите например, към мазнините и протеините).
Да,в такива случай игнорираш протеина,и обратно,в някой кренвирши  например има въглехидрат в мизерни количества,и не го смятам изобщо

# 478
  • София
Цитат
И ще ти изпратя по пощата цяла кутийка със Зонови барчета за награда 
Това се казва стимул  smile3525 newsm10

# 479
  • Chicago/Varna
Днес за вечеря-Пълнени гъбки Simple Smile

Кайма(пуешка)–2БП
Кашкавал-28 гр.-1БП
Гъби-2бр.-близо по 90гр. всяка-1/2 БВ
Броколи-1 чаша-80 гр.-1/4 БВ
Карфиол-1 чаша-110гр-1/4 БВ
Домати-240 гр-1БВ
Десерт: 1 киви-1БВ
Бадеми-3,кашу-3,маслини-3-9БМ

Гъбите ги запекох за 5-7 мин във фурната,после ги напълних с каймата омесена с кашкавала на кубчета и подправки,и скок във фурната
Карфиола и броколите задушени и посолени,и доматките нарязани с малко магданоз,и си направих бяло,зелено ,червено знаменце в чинията Wink

Много вкусно стана,ама този път с малко зор изпразних чинията Simple SmileДобре,че ми е еластичен стомаха  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт