Какво подарявате на тийнейджъри или порастнали деца

• 19 189
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Златна рибка? Подарена в красива стъкленица. Лесно се отглежда.
/обичат цветни камъчета/

# 16
  • София
  bouquetБлагодаря, успокоихте ме.

# 17
  • София
игри за PS/PSP
едно време ставаше и с дискове с музика и филми, ама те сега си ги "теглят" сами.

За рибките....ние подарихме на сина ми. Да ви кажа голяма играчка си. Не е само смяната на водата. Те постоянно им се слагат някакви добавки, лекарства, чудеса. Да не говори, че мине се не мине време и някоя се гътне ooooh!. За мен лично е проблем, защото бързам да изхвърля умрялата преди децата да са видели, ама лошото е, че на мен ми е адски неприятно.
А за миризмата на рибешката храна.... smile3505

# 18
Em_ma, вероятно сте има ли аквариум. Да, ангажимент си е - бактерии, добавки и т.н.
Аз затова предложих една златна рибка. Храната й, ако е от по - едрата не мирише.

# 19
  • There I was on a July morning
На дъщеря ми съм подарявала: м. телефони, сребърни бижута, преса за коса, mp3, mp4, книгите от поредицата Здрач, китара, дрешки /но тях не ги счита за подарък/. Много би се зарадвала и на животинка, но засега не съм склонила   Whistling

Идеи за момчета - mp4, китара, козметика, спортни принадлежности, книги /ако обича да чете/, тениска с любима група.

Кецове Converse /или нещо подобно/ - и за двата пола.

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 22:18 от Скубиду

# 20
преса за коса, Кецове Converse

newsm10, тези идеи ги купих веднага. Благодаря!  bouquet
Много от останалите са приложими, но за съжаление, вече са влизали в употреба.
Гледам рибките са много на мода. И ние имаме вече поне 80, в цели 3 аквариума...при това за една година стана този ръст. Грижа са си. Бяхме за една седмица на море и въпреки модерните таблетки за "седмично хранене", една не малка част от рибоците бяха буквално изчезнали Tired

# 21
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ако знаете от кога мрънка за това ..., ама ми се струва "рано" на 13 да започне да си "съсипва" косата Simple Smile Това е мое мнение, де ... да не се превърне темата в "За" и "Против" използването на преса за коса от тийнове  Joy

# 22
  • There I was on a July morning
Може би има резон в коментара ти, но зависи от честотата на употреба. Дъщеря ми я използва толкова рядко, че по никакъв начин не се отразява на косата.   Wink

Общи условия

Активация на акаунт