Yves Rocher.fr 2

• 41 422
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
Да се присъединя и аз към вас Hug

Ще правя поръчка за първи път.
Прочетох предишната тема, признавам си, че не успях цялата.

Та да питам директно - при първа поръчка действа ли някой код. Пробвах с доста, но не става.

Иначе БД получавам и без код, защото сумата на поръчката ми е достатъчна. Но да не се мина и да се лиша от някой подарък, освен тези по 50е, които автоматично ми влизат в кошницата. Embarassed

# 16
Иначе БД получавам и без код, защото сумата на поръчката ми е достатъчна. Но да не се мина и да се лиша от някой подарък, освен тези по 50е, които автоматично ми влизат в кошницата. Embarassed

Това е от основния сайт......Може да поръчваш и от куриера, там има и повече разнообразие от подаръци, понякога и на по-ниски цени влизат нещата.......Там има кодове с клиентски номер, но има и такива без........

# 17
препоръчайте ми крем за смесена кожа, за всеки ден да става. И някой гел за почистване и/или измиване на лице с частици. мерси Simple Smile

# 18
ако още не си регистрирана - може някой ти поканя - и дава намаление
също можеш ползваш код за намаление при първа поръчка, или поръчаш от хартиен магазин с този код кой не изисква клиентския номер (в хартиен магазин похубови подаръци, и ако казваш че поръчка ти 50е - има доста подаръци кои дават след 35е или 20 е поръчка там) Peace

# 19
записче с благодарност за темата  bouquet

# 20
ЕВА,  newsm51

И аз да се запиша в новата тема, след като следях старата безмълвно... Направих си акаунт, но незнам как и кое по- напред да си поръчам  Thinking Blush Изгодни кодчета бол (някои от тях хипер изгодни бяха).... иска ми се от всичките  Embarassed Тъкмо се канех да питам за хубав шампоан (Ева прочете мислите ми и се похвали с един  Crazy ). Имам нужда от един хубав френски парфюм (лек с аромат на гора, океан.... или нещо свежо, ама как да ги "подуша" като съм далеч от БГ магазина, а и силно се съмнявам, че там е същият аромат) Показахте един, които бил лек и свеж , ама докато се натуткам с картата и той взе , че свърши newsm78. От подаръците парфюми, май липсва такъв Crossing Arms сега и с каталожен магазин трябва да се оправя - че е най-изгоден доколкото разбрах - как да се оправя  ooooh! Откъде да си взема референтните номера (май русото в мен даделява  Blush ) Извинете за този запис   bouquet

# 21
Здравейте! аз чакам първата си поръчка да дойде в сряда!
Днес получиш неща от Ларедут и вътре имам мини каталогче на Роше.Вътре има и едно малко картонче на което като му се махне средата вътре има една бележчица и пише нещо на френски-мисля си че пише ,че печеля един тефтер с нещо си дали наистина е така?

# 22
Здравейте! аз чакам първата си поръчка да дойде в сряда!
Днес получиш неща от Ларедут и вътре имам мини каталогче на Роше.Вътре има и едно малко картонче на което като му се махне средата вътре има една бележчица и пише нещо на френски-мисля си че пише ,че печеля един тефтер с нещо си дали наистина е така?

Това е ако се изпраща заявка по пощата, това малкото листче (винетка) се лепи на мястото на подаръка в края на каталогчето, което са ти изпратили. Там има форма за поръчка която ако се изреже става като плик. Не знам дали ти обясних добре, но не ти е необходимо за да поръчваш онлайн. Иначе на тази форма има едно поле в което имаш някакъв код, който като въведеш и ще ти се зареди брошурата онлайн и може да поръчаш нещата, които си харесаш от каталога.

# 23
Благодаря smile_new !  bouquet

# 24
Маме, vishenka, благодаря за отговорите! Hug

Поръчах от основния сайт. Получих подтвърждение по мейла за поръчката, но в нея не откривам клиентския номер. Кога трябва да го получа?

# 25
Маме, vishenka, благодаря за отговорите! Hug

Поръчах от основния сайт. Получих подтвърждение по мейла за поръчката, но в нея не откривам клиентския номер. Кога трябва да го получа?

Няколко дни по-късно, с втори мейл  Peace

# 26
  • София
Хоп и аз тук . Laughing

Ев,благодаря за всичко ,което правиш за нас ! newsm51

Доволна съм от спирата,която е подарък с код В354 ,В444 и В445.Шампоаните също ми харесаха.

Поръчките ми с код за 10 Е вече пътуват към БГ. Hug

Чакам още поръчки.Дано всичко пристигне ,въпреки ,че нямам 2мейл и блокирани пари,но надеждата умира последна  ! Simple Smile

# 27
  • София
Имам получен мейл за поръчките ми от 26.09. Утре трябва да са в пункта на Еконт.  Crazy

# 28
Евче, огромни благодарности  bouquet Без теб едва ли можем да пазаруваме изгодно и без проблем! Hug newsm51
Теди, имаше ли втори имейл за поръчките, които пътуват за   България?  bouquet

# 29
Благодаря за темата Ева Hug
На мен продуктите ми харесват много, а и подаръците не са изпускане Peace

Общи условия

Активация на акаунт