Yves Rocher.fr 2

• 41 337
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Намерихме се...  Party

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 13:44 от Evа

# 46
  • София
може ли някой да ме покани
cveti__petkova@abv.bg   bouquet

# 47
Cveti мейла ти с две долни тирета ли е

# 48
Има ли получили пакети днес Дайте отзиви Аз имам 5 поръчки и нито ми ги пращат нито пари теглят... Ще си чакам, а сега Ева пак ме изкушава с днешните кодчета.  Ева  bouquet

# 49
  • софия
привет,
и аз чакам 3 поръчки с вълшебните кодчета...да видим СД какво ще кажат  Laughing
Ева  и от мен   bouquet

# 50
Искам да си поръчам едно кремче за околоочния контур за 18Е, за което ви питах в предишната тема.
Нямам регистрация. За пръв път ще поръчвам от сайта. Вчера нещо не се справих с регистрацията  newsm78 .
Май има по-голяма далаверка, ако някой те покани  Rolling Eyes , та в този ред на мисли, ако някой има желание да ме покани нека ми пише ЛС да си дам мейла  Rolling Eyes

# 51
ако искаш влез в електронния магазин http://www.yves-rocher.fr/control/offre-courrier-magazine/ с този код P807 и поръчай крем с реф номер 46764  6.50Е и околоочен контур 50051 - 6Е

кода е P807

# 52
Мацки, случайно да имате референтен номер на мъжкия Hoggar? В основния сайт е намален на 11,45, но като вкарам същия референтен в другия магазин ми излиза на 22 евро.

аз нямам реф., но не се сдържам да споделя, че това ми е любим мъжки аромат, открих го преди 6-7 години и оттогава на двама мъже подред успях да го наложа  Crazy

# 53
Милички препоръчайте сенки за очи,които да не се "събират"  Hug
И нещо за измиване на лице,но да е за много чувствителна кожа.
Благодаря ви   bouquet

# 54
Искам да си поръчам едно кремче за околоочния контур за 18Е, за което ви питах в предишната тема.
Нямам регистрация. За пръв път ще поръчвам от сайта. Вчера нещо не се справих с регистрацията  newsm78 .
Май има по-голяма далаверка, ако някой те покани  Rolling Eyes , та в този ред на мисли, ако някой има желание да ме покани нека ми пише ЛС да си дам мейла  Rolling Eyes
ето ти линк за околоочниа контур но цената му в сайта е друга, давам ти само линк , за да го видиш https://secureorder.yves-rocher.fr/control/searchresult?query=50 … amp;channel=fr_FR

има по голяма далаверка, ако го поръчаш от OFFRE COURRIER  там цената е 6Е а не 13.30 Е

# 55
  • Карлово
Получих мейл от СД за 2 поръчки от този сайт, които пътуват. Двете са с всичко за 10 евро.
За първата нямам 2-ри мейл, но са ми теглени парите.
За 2-та, вероятно подмладяващата серия, нямам 2-ри мейл и парите не са нито теглени, нито блокирани.
И НЕ мога да си вляза в проследяването и не знам как да платя. Ако някой е открил начин да сподели. Praynig
Много ми допадна аромата от мострата на Nature.

# 56
  • на брега
Ползвам тоалетната вода Nature от години. Но само през летните месеци, много е приятен, но не е особено траен.

# 57
Получих мейл от СД за 2 поръчки от този сайт, които пътуват. Двете са с всичко за 10 евро.
За първата нямам 2-ри мейл, но са ми теглени парите.
За 2-та, вероятно подмладяващата серия, нямам 2-ри мейл и парите не са нито теглени, нито блокирани.
И НЕ мога да си вляза в проследяването и не знам как да платя. Ако някой е открил начин да сподели. Praynig
ако имаш втори меил за една от поръчки, ще видиш че клиентски номер е друг.
сега поясня - поръчка седи в суивито само докато "с този" клиентски номер, и докато не отпътува.

значи, как беше с моят номер (кой ползвали други)
появях се в суивито, после кога получах своят номер и тръгнах - по една пропадах от там, а после в суивито просто не могам влиза, докато няма "прясня" поръча.

и аз имам меил от смарт за поръчка ми от 30.09 - а в суивито така  и не могам да влиза па

Така че - тези кои не могат влиза в суивито - трябва бъдат спокойни - поръчи ги вече "излезли" от офиса, и значи и от суивито, и всички е наред Hug

# 58
  • плевен
момичета да ви попитам как точно се пазарува с тези кодчета вчера го вкарах даде подаръка след това си избрах и други неща дадох на следващата стъпка даде ми да попълвам адрес имеили телефон и тн попълних ги и като дадох продължи все ме връща на тази страница пробвах няколко часа даже и мъжо ми се амбицира да пробва Mr. Green и не става и не става накрая пуснах поръчка от основния сектор без код и си платих доставката там си ми излиза адреса който съм запаметила  Crazy  къде греша с тия кодове и с тия  референтни  bouquet благодаря  пп кодчетата са толкова примамващи Евка благодаря отново Heart Eyes Hug Hug Hug

# 59
  • В полето, под тепето.
Получих мъжки комплект с вълшебния  код- хубав е, но нямах много време да го разглеждам!

Някой знае ли друг код с подарък зелената раница- с тези не мога да пусна- все изписва техничмеска грешка и т.н., а като пробвам с друг код -няма проблем.
  bouquet за новите кодове.

evelin8388- не знам дали ще ти помогна, но като пускам поръчка и попълня адреса, няколко пъти потвърждавам и някъдзе горе в дясно трябва да отметнеш начина на доставка.

Общи условия

Активация на акаунт