Кухните - 40 тема

• 92 938
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Няма начин да дам снимков материал. Изобщо не ми дават проекта докато не сключа договор с тях.  Ще помоля Вие да покажете кухнята, за да мога да преценя на око. Сега ще потърся офертата да цитирам от там нещо.
Така ето слагам цитат: фронтови детайли – ПДЧ 18мм.с 2мм. Пвц кант; корпус-  ПДЧ- 18мм с 0.5мм. пвц кант.Кухнята е с ламиниран плот  38мм.и ламиниран гръб.
Вратите от втори ред са от ПДЧ и боядисано стъкло .  Чекмеджетата са metabox с blumotion, пантите на вратите са MODUL- blum с blumotion. Цокълът е Н=150мм- с цвета на кухнята. Повдигащите врати са с   газов амортисьор 4 бр.Осветление под шкаф-  триъгълна луна-1бр.в цената на кухнята е включен изтеглящ механизъм за бутилки на две нива.

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 21:22 от nellli

# 121
  • Раковски
По-скъпото за което чета е боядисаното стъкло, около 50 пари (ся не знам какво е точно но цената е ориентировачна на квадрат), един метабокс с блумоушъна е 15-25 пари, панта модул е 1,11 а блумоушъна е е около 3 лева, обикновен газов амортисьор може да се намери за около 5 лева. Механизма за бутилки може да се намери от около 70 до 150 (по-добрите).

# 122
  • Варна
nellli,по принцип тази фирма работят скъпо.Ако държиш на тях такива ще са цените.
Аз още не съм готова с кухнята и не мога да ти дам съвет,но
на мен те ми дадоха цена с 1000 лв повече сравнено с друга фирма,
и то пак за ПДЧ.

# 123
Just Eva, може ли на ЛС да ми дадеш координати на други фирми? Не съм от Варна и срещам доста трудности с намирането на фирми, които изработват кухни. Харесах и кухните на Прего, но ми се струва, че и там цените няма да са надолу. Те поне работят предимно с по-скъпите плоскости.
Понеже дневната с кухнята ми е доста нестандартна като форма и размер няма де са справя сама с проектирането. Затова и търса фирма, която ще ми изработи и проекта.

# 124
Определено с плочки ми харесва повече. Единственият проблем е ,че ще имам само 1 седмица за да се демонтира сегашната кухня, да се постави гранитогрес, Вик, контакти ..и да се монтира новата. Живеем в апартамента.Имам 3-ма гладни мъже , за тях ще е истинска агония.  Laughing Демонтаж и монтаж на нови плочки, ще удължи ремонта поне с 3 дена.  Thinking Да не забравяме и работодателят, който ще подписва отпуска.
И това само ако майсторът излезе наистина отговорен както ми го препоръчват. Tired

Courage, ако не ти е късно вече - нашите плочките ги махнахме, т.е. мъжа ми, на действаща стара кухня. Събрах всичко от плота, наредих вестници, фолио, после измих хубаво и така. Това се случи 2 седмици преди монтажа на новата. На следващата събота и неделя дойде майстор да измаже стената.
А махането на шкафовете, боядисването, ел. и ВиК инсталациите ги правихме вечерта и нощта преди монтажа на новата  Crazy

# 125
nellli, кутията ти за лични съобщения е запълнена и не мога да ти пиша.

# 126
  • все тук
Да задам един прагматичен въпрос - къде си държите хавлиите за бърсане? не мога да й намеря място в новата кухня.

# 127
Или на дръжка на едно от долните шкафчета или на плота.

# 128
Моята е на металната пръчка над мивката

http://media.snimka.bg/5048/016351634-big.jpg?r=0

# 129
Пина,
почистих.

# 130
За кърпите в кухнята си купих тъкмо вчера такова метално за вратичката на кухненския шкаф. http://www.preisroboter.de/search.php?search=geschirrtuch+leiste … amp;min=&max=

# 131
  • София
Аз моята я държа на дръжката на вратата на фурната. Само там става.... Sad

# 132
  • София
Да задам един прагматичен въпрос - къде си държите хавлиите за бърсане? не мога да й намеря място в новата кухня.

малка кукичка, залепена на стената.

# 133
Момичета, споделете, моля удобни ли са тези сушилници, които са над мивката - в горните шкафове. Ще поръчваме кухня, много искам такъв (за да не се гледат и натрупват измитите съдове на плота - в момента съм така), а една приятелка ми каза, че като вдигнеш ръка да сложиш измитата чиния горе - водата ти се стича по ръката  Sad . Кажете, моля - при вас как е?

# 134
Аз нямам сушилня нито горе, нито долу - съдомиялната ги суши.

Общи условия

Активация на акаунт