Кухните - 40 тема

• 92 978
  • 757
  •   2
Отговори
# 180
Благодаря ти, merrlyn   bouquet
Виждам, че са пластмасови - твърда ли е или е от тази, която се "гъне"?
И като казваш, че си взела няколко, какво означава това? Че си комбинираш няколко такива е едно чекмедже?

Огъват се, но нали са в дъното на чекмеджето и не ми е проблем, сложила съм по 2 от малките в чекмедже от 60см.

Благодаря отново, merrlyn.
Аз все още не съм ходила до ИКЕА, явно ще трябва.

# 181
ами ориентировъчно - един брой механизъм Блумоушън за чекмедже от най-големия размер D с най-голямата височина беше около 65 лв.

не е нещо стресиращо скъпо.

благодаря   bouquet това ме интересуваше ориентировъчно  bouquet

Ще дам по-точен отговор, един тандем е около 45 лева, ако се надгради и стане тандем бокс отива на около 90 лева. Отделно има метабокс (метални страници), тандем с частично и пълно изтегляне като на тези двата модела се прави чекмеджето от ПДЧ, а на тандембокса се монтира само дъно и гръб.

http://media.snimka.bg/9585/025425556-big.jpg

http://media.snimka.bg/9585/025425552-big.jpg

# 182
Здравейте момичета, аз се включвам с един малко тъп въпрос Embarassed. Ще си поръчвам мивка, харесала съм една на Тека, смесителя съм го поръчала от e-bay и го чакам да пристигне другата седмица. И понеже от фирмата ще ме питат каква дупка да изрежат за него та дали правилно съм се насочила - ето това е смесителят (бяхте го показали в темата и аз ужасно много го харесах Rolling Eyes), а на схемата отдолу пише, че отворът трябва да е 4.2 см?

и аз от И бея съм си харесала смесител, ти как го поръча,че те нямат доставка до Бг?

аз този съм харесала
http://www.ebay.co.uk/itm/KITCHEN-SINK-BASIN-TAP-MIXER-BRASS-CHR … 32678522378456109

# 183
Има фирми-посредници, които извършват такива доставки.

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 10:53 от celika

# 184
Едно въпросче. Някой от вас слагал ли е дръжки, различни по произход от турските? С мъжа ми гледахме на Роси, на Кентимпекс и др. подобни турски или китайски, но на него нещо не му харесват и иска по-качествени. Аз пък не знам в София къде мога да намеря такива и горе-долу на какви цени са спрямо горните.

# 185
Че кое им е некачественото на кентимпекс например? Аз не виждам с какво може да са по-качествени други, от тези, които съм си купила от тях.

# 186
Здравейте момичета, аз се включвам с един малко тъп въпрос Embarassed. Ще си поръчвам мивка, харесала съм една на Тека, смесителя съм го поръчала от e-bay и го чакам да пристигне другата седмица. И понеже от фирмата ще ме питат каква дупка да изрежат за него та дали правилно съм се насочила - ето това е смесителят (бяхте го показали в темата и аз ужасно много го харесах Rolling Eyes), а на схемата отдолу пише, че отворът трябва да е 4.2 см?

и аз от И бея съм си харесала смесител, ти как го поръча,че те нямат доставка до Бг?

аз този съм харесала
http://www.ebay.co.uk/itm/KITCHEN-SINK-BASIN-TAP-MIXER-BRASS-CHR … 32678522378456109

Една приятелка ми го пусна (че аз не съм на ясно). До колкото знам го е поръчала до английски адрес на доставчик и той ще го докара до БГ

# 187
  • София
PAV1   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 188
  • Тракийка в Софийското равно поле....
аз този съм харесала
Този смесител има доставка до БГ - 11 паунда.  Peace

# 189
  • Някъде на път....
Едно въпросче. Някой от вас слагал ли е дръжки, различни по произход от турските? С мъжа ми гледахме на Роси, на Кентимпекс и др. подобни турски или китайски, но на него нещо не му харесват и иска по-качествени. Аз пък не знам в София къде мога да намеря такива и горе-долу на какви цени са спрямо горните.
Има дръжки на Hettich, Haffele....
Според мен най-добре е да посетиш фирмените им магазини и да разгледаш.  Peace

# 190
да, вярно че има доставка до Бг Rolling Eyes Tatitt благодаря:bouquet:

# 191
Момичета,имате ли впечатления от по-евтините батерии за кухня. Търсим някаква до 100 лв. Ако сте доволни от някоя конкретно,ще съм благгодарна да споделите Peace

# 192
  • Раковски
Взимай някоя на видима до тия пари и няма да имаш проблем.

# 193
  • Раковски
Че кое им е некачественото на кентимпекс например? Аз не виждам с какво може да са по-качествени други, от тези, които съм си купила от тях.

Турските и китайските дръжки са навсякъде, качеството им е по-ниско и цената също, а защо е по-ниско, леко изкривени, липсваща резба за завинтване, лошо покритие на хрома и понякога дръжките се различават минимално една от друга а уж са взети да са еднакви. Разбира се това не се отнася за всички дръжки, аз използвам главно от роси и ако някоя не ми хареса не я използвам. Инак хубави и скъпи дръжки има в магазините където се продава качествен обков (тоест няма турско и китайско). С други думи няма хефиле, хетих също няма, може да ги продават в магазините им, но не правят дръжки.

# 194
Взимай някоя на видима до тия пари и няма да имаш проблем.
Имаш ли идея къде са им представителните магазини в Сф?

Общи условия

Активация на акаунт