Кухните - 40 тема

• 92 952
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
Какви разделители за прибори ползвате? От тези, които се слагат в чекмеджета, имам предвид.
Като материал, производител.

Моите са стоманени, като мрежа.

От къде си ги купила, celika?

До колкото помня, от Como.

# 166
Какви разделители за прибори ползвате? От тези, които се слагат в чекмеджета, имам предвид.
Като материал, производител.

Моите са стоманени, като мрежа.

От къде си ги купила, celika?

До колкото помня, от Como.
Благодаря   bouquet

# 167
някой беше питал за поставка за капаците на тенджерите .. в събота бях в икеа и видях точно такава поставка.

# 168
  • София
момичета знаете ли как вървят цените на механизмите блум, запалила съм се по тях, но нямам никакво време да отидя и да проверя цените, страшно много искам в нашата кухня да сложим такива   bouquet

за кои по-точно механизми се интересуваш?

# 169
  • Бургас
момичета знаете ли как вървят цените на механизмите блум, запалила съм се по тях, но нямам никакво време да отидя и да проверя цените, страшно много искам в нашата кухня да сложим такива   bouquet

Ето ти сайта на механизмите, но аз не можах да намеря цени там. Но има и телефони на дистрибуторите им за инфо.

http://www.blum.com/bg/bg/05/index.php

# 170
  • София
ами от всички механизми се интересувам, видях дистрибуторите но на сайта на фирмата на Мадрид (софия) няма посочени цени, има продуктов каталог, но няма цени, а нямам време да отидя или да се обадя по телефона да попитам, за това реших, че вие ще знаете  Rolling Eyes ако имате предложения приемам и други фирми за подобни механизми   bouquet

# 171
  • Тракийка в Софийското равно поле....
valentink-a, едва ли тук някой ще може да ти изброи наизуст цените на всички механизми Блум. Та те имат дооста голям асортимент. Първо сподели какво точно искаш.
Като цяло са във високия ценови клас, ако мога така да се изразя. Т.е. добро качество на съответната цена!

# 172
  • София
ами ориентировъчно - един брой механизъм Блумоушън за чекмедже от най-големия размер D с най-голямата височина беше около 65 лв.

не е нещо стресиращо скъпо.

# 173
Здравейте момичета, аз се включвам с един малко тъп въпрос Embarassed. Ще си поръчвам мивка, харесала съм една на Тека, смесителя съм го поръчала от e-bay и го чакам да пристигне другата седмица. И понеже от фирмата ще ме питат каква дупка да изрежат за него та дали правилно съм се насочила - ето това е смесителят (бяхте го показали в темата и аз ужасно много го харесах Rolling Eyes), а на схемата отдолу пише, че отворът трябва да е 4.2 см?

# 174
vily_st дупките са еднакви като размер и за смесители и за мелници.Ти само си казваш от коя страна трябва да е дупката. Peace

# 175
vily_st дупките са еднакви като размер и за смесители и за мелници.Ти само си казваш от коя страна трябва да е дупката. Peace
Пфу, знаех си, че ми е тъп въпроса  Blush,  благодаря ти за бързия отговор

# 176
  • София
ами ориентировъчно - един брой механизъм Блумоушън за чекмедже от най-големия размер D с най-голямата височина беше около 65 лв.

благодаря   bouquet това ме интересуваше ориентировъчно  bouquet

# 177

Eli_keli, а този механизъм за прибори на коя марка е? http://elikelli.snimka.bg/architecture/kuhnya.612369.24549545
Доколкото виждам не е разделител за прибори, сложен в чекмедже, а си има изтеглящ механизъм. За шкаф с какви размери е и каква е височината?

# 178
  • Раковски

благодаря   bouquet това ме интересуваше ориентировъчно  bouquet

Ще дам по-точен отговор, един тандем е около 45 лева, ако се надгради и стане тандем бокс отива на около 90 лева. Отделно има метабокс (метални страници), тандем с частично и пълно изтегляне като на тези двата модела се прави чекмеджето от ПДЧ, а на тандембокса се монтира само дъно и гръб.

# 179
Благодаря ти, merrlyn   bouquet
Виждам, че са пластмасови - твърда ли е или е от тази, която се "гъне"?
И като казваш, че си взела няколко, какво означава това? Че си комбинираш няколко такива е едно чекмедже?

Огъват се, но нали са в дъното на чекмеджето и не ми е проблем, сложила съм по 2 от малките в чекмедже от 60см.

Общи условия

Активация на акаунт