Кухните - 40 тема

• 92 934
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
  • Раковски
Еуролукс е марка на Фабер (като фанта на кока кола), доколкото знам вътре са еднакви но ако пише фабер е 10 пари в повече. На сегашните аспиратори пише с големи букви Eurolux и по-малки Faber. Също така фабер държат още марки като Lino (евтина марка)  Nardi.

# 91
  • Пловдив

И последно за днес. Възможно ли е , безпроблемно да се премести отвора на комина? Оказва се , че  отвора на оригиналното си място ще пречи. От какъв материал са изградени комините в панелките? Предполагам , като стените..или?

Благодаря!

Няма проблем за отвора на комина да се премести. При нас стана точно така,макар, че коминът е от тухла, в горната си част преминава в трегер от бетон,точно там направихме новата дупка,все пак е само 120мм.

# 92

И последно за днес. Възможно ли е , безпроблемно да се премести отвора на комина? Оказва се , че  отвора на оригиналното си място ще пречи. От какъв материал са изградени комините в панелките? Предполагам , като стените..или?

Благодаря!

Няма проблем за отвора на комина да се премести. При нас стана точно така,макар, че коминът е от тухла, в горната си част преминава в трегер от бетон,точно там направихме новата дупка,все пак е само 120мм.
И нас това ни чака, че са извели отвора на 50 см. от стената и горните шкафове трябва да са широки поне 55 см., за да го поберат вътре. Пък искам изтеглящ се абсорбатор.

# 93
Ето едно линкче от мен за т. нар. помощна кухня, но то е по-скоро всекидневня с мивка и витринки за чаши  Mr. Green
http://merlinski.snimka.bg/properties/dom.593114.25300149

яяя какви хубави камъни по стената Laughingаз още залитам по тях но не мога да навия мъжо да сложим такива като гръб на кухнята Rolling Eyes всеки ме убеждава колко трудно се чистели, как в такива кухни не се готвило,стоели само за фаца и т.н...почвам да се разубеждавам вече,знам ли ако ги сложим да не стане някой гаф, че после с мойте камъни в кухнята по мойта глава Mr. Green Mr. Green

Има фототапет със същите камъни-в Баумакс го гледах както и в И-бей, с едно стъкло ще имаш ефекта на камък и лесното чистене в едно  Peace

ами ние в Русе нямаме Баумакс,остава да гледам И-бей, и пак да нервя мъжо с моите камънаци Crazy...мерси, идеята за стъклото ме устройва Peace

# 94
 Peace  OP и аз  тук
чакам да се похвалите

# 95
Аз една кухня направих, но може би след година две още една, та да следя Mr. Green Този път ще си търся друга фирма, че от сегашната не съм хич очарована.

# 96
Стига сте се хвалили а праштайте и СНИМКИ.

# 97
  • Варна
Здравейте,
От известно време ви чета, тъй като сега обзавеждаме кухнята. Самата кухня вече е поръчана и след месец ще е готова Simple Smile. Не сме решили какъв цвят да боядисаме стените. Бихте ли дали мнение за евентуален цвят, има вариант и за 2 цвята, защото усвоихме терасата и има трегер. Той може да е в някакъв по-тъмен нюанс например. Плотът на кухнята е с цвят на пясък.

Горни шкафове: зебрано сахара
Долни шкафове: зебрано нюанс   

# 98
  • Раковски
Докато не са направили кухнята кажете им да минат на егерските цветове, качеството е по-голямо.

# 99
  • Cофия
Да попитам тези от вас, които са с кухни от МДФ боя гланц - днес бях в 3 фирми и на 3те места ми казаха, че този материал се дере много и не е много издъжлив. Вярно ли е?

# 100
  • Стара Загора
Да попитам тези от вас, които са с кухни от МДФ боя гланц - днес бях в 3 фирми и на 3те места ми казаха, че този материал се дере много и не е много издъжлив. Вярно ли е?
и на мен така ми казаха,вариантите са 2
1 полиглосс,поиздържлив
2 акрил ,има полирпаста с която да се полират деруги

и полиглосс и акрил са на по-висока цена

# 101
  • Варна

shadowman, благодаря за съвета, но я поръчахме преди седмица и сигурно е късно за смяна.

# 102
  • Горна Оряховица
Аз пък съм в чуденка хладилника вграден ли да е или не.
Какви са плюсовете и минусите на двата варианта  newsm78

# 103
Вградения хладилник има един плюс - естетически. Макар, че невградения не е задължително да е грозен, даже въобще  Thinking Минус - по- малък обем, по- висока цена  Thinking

# 104
Минус - по- малък обем, по- висока цена  Thinking
И няма къде да си залепиш магнитите, които всякакви познати влачат от света (и после си гледат за тях, като дойдат на гости) ooooh!

Сега сериозно, горните минуси са факт, но не съжалявам, че взех за вграждане - сега си ми е еднородна част от кухнята. Ако имах повече място, вероятно щях да се замисля за тези двукрилите, много ги харесвам, но не си представям да сложа обикновен хладилник в основната редица от шкафове - някак ми стоят като кръпка.

Общи условия

Активация на акаунт