Кухните - 40 тема

• 93 034
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
http://vidima.bg/index.php?Itemid=75&id=33&option=com_co … ent&task=view
Сигурно се продават във всички магазини за бани.

# 196
  • Раковски
http://vidima.bg/index.php?Itemid=75&id=33&option=com_co … ent&task=view
Сигурно се продават във всички магазини за бани.
И аз така мисля, влез в първата железария или магазин за бани или голям строителен хипермаркет.

# 197
  • Бургас
Здравейте отново имам нужда от помощ- след като кухнята ми е готова почни от месец, остана само да монтираме осветлението-луни и контакти които са на дъното на шкафовете, в онези метални дълги конзоли. Аз така ги наричам, идеята беше следната в едно такова дълго ламаринено-метално нещо да бъдат вградени известен брой луни, два-три контакта и ключа за лампата. И тук идва проблема една фирма се ангажира да ни изработи това нещо, но вчера ми казаха че не можели, според мен просто не им се занимава Twisted Evil, с две такива неща.
Въпроса ми е къде мога да си купя готово такова или да си поръчам- и как според вас се казва това нещо? Най ми е удобно онлайн без начение от точката на света, но нещо не мога да открия правилното име. Или някой от Бургас ако може да ми препоръча фирма занимаваща се с изработка на метални неща също ще ми е от полза. Супер съм избесняла от снощи, понеже ни мотаха повече от 20 дена и накрая- нищо #2gunfire

# 198
  • Раковски
дай някаква снимка за ориентир

# 199
  • Бургас
Ами нямам и аз това се опитвам да намеря, виждала съм на живо монтирано на кухня в изложбена зала, днес ще ходя до там да питам дали ги продават отделно  ooooh! само тях

# 200
  • Варна
Здравейте! Имам проблем - купихме си фурна за вграждане Горение от технополис преди известно време. Сами си я транспортирахме. Не я бяхме разопаковали докато чакахме монтажа. Сега когато я монтираха виждам, че отпред вместо иноксов има син панел от по 2см в двата края на капака. Нищо против синия цвят, но не ми се връзва на кухнята, а и аз си купих печка с иноксов панел отпред.
Въпроса ми е може ли да се смени този панел с иноксов и дали изобщо се продават подобни аксесоари във фирмените магазини. А фолиото възможен вариант ли е за прикриване на синия цвят?

# 201
  • Русе
Това синьото не е ли точно фолио  newsm78? Че и аз като ходих да гледам едни му се чудеха защо е синьо, а то си беше защитно фолио да не се драска.

# 202
Много ясно, че е фолио Simple Smile Инокса много лесно се наранява. Не може да се транспортира без покритие.

# 203
Зачопли го от единият край и го обели и отдолу ще светне чисто нов инокс. Защитно фолио е  Simple Smile

# 204
  • Варна
 Embarassed Embarassed Наистина било фолио. Много ли ми се смяхте  Joy? Благодаря ви все пак, аз в бързината видях само, че е синьо и почнах да мисля варианти. Както и да е важното е че, фурната ми не е синя Laughing. Скоро ще пусна снимки като е окончателно готова.

# 205
Не си само ти, постоянно се случват такива неща.

# 206
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Много ли ми се смяхте  Joy?
hahaha Ох, развесели ме! Това е точно мой стил  hahaha

# 207
Момичета, я споделете - при който е така, удобно ли е микровълновата да е на 1.50м височина? Плота ми е на 0.90м, върху него е фурната, а искам да сложа микровълновата върху фурната. Не ми се иска да я слагам на плота, че да не ми заема място. Висока съм  hahaha 1.60м. Sick . Да я позиционирам на мястото на шкафа в/у фурната, мммм?. Микровълновата не е за вграждане.

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 20:46 от didida

# 208
  • Варна
А защо не скъсите шкафа под фурната и да я сложите малко под плота,моята е така,а над нея ще има микровълнова.

# 209
А защо не скъсите шкафа под фурната и да я сложите малко под плота,моята е така,а над нея ще има микровълнова.

Ами под фурната има пералня -  Laughing няма как да се скъси   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт