Кухните - 40 тема

• 92 939
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
Никакъв проблем няма да имаш с конденза. Правили сме много такива, и до ден днешен сме нямали оплаквания. Аз също имам такъв на балкона и смело мога да кажа че дефекти от това че е навън няма. Обкантването на вратичките с алуминий има съществен недъг, между алуминия и ПДЧ-то се трупа мръсотия която се почиства изключително трудно.

# 451
Благодаря ви! Hug

# 452
  • Варна
flyaway, много ми харесва кухнята ти!

Таря, аз също имам маниакален страх от ток  Crazy. Преди 10 години гръмнах в контакта на една хладилна витрина и малко си поопърлих ръката и оттогава имам голям страх от намокряне на контакти и такива подобни. Разбирам как си се чувствала при първото ползване на фурната.
Ние още не живеем в апартамента, но оправяме разни дребни неща и днес реших да претопля обяда в печката, като досега не сме я ползвали, само е пробвана при монтажа. Въпреки, че знаех че при първоначално ползване ще се усеща неприятна миризма пак се стресирах, дори за кратко се раздими, но след това час и нещо я оставихме включена  - слава богу  всичко е наред.
Щомпеченото ти вече мирише на печено   chef, значи нещата се нормализират.

# 453
  • Русе
flyaway, рядко изказвам мнение, но не мога да не похваля кухнята ти. Нашата я монтират в момента и е почти същия цвят и стил, само малко "по-тежка". За съжаление твърде рядко се срещат този стил мебели и затова те поздравявам. Коя фирма ти я прави?

shadowman, да те попитам и аз, ако може, има ли панти на 90 градуса с плавно затваряне, независимо на коя фирма, дори и турски или китайски да са и ако да горе-долу може ли да ме ориентираш в цената.

# 454
  • Раковски
Всички се отварят на 90 градуса, използвам блум пригодена за амортисьор на цена 1,7, следващата е от 2,4 до 3 лв и се отваря на 120 градуса, амортисьора е допълнителен и е около 2 лв. Сега блум имат панти с вграден амортисьор и излиза към 5,6 лв. Пантите да са с винт и дюбел за да става здраво.

# 455
  • Русе
Ами те вече са сложени, чекмеджетата са блум, но за пантите не съм съвсем сигурна. Да не би да са за 180 гр, да май по-скоро са така. Иначе другите са с амортисьори, но за 3 витрини нещо не можаха да намерят и там са обикновени.  За такъв тип витрина става въпрос, ако може да се ориентираш от снимката.

# 456
  • Раковски
Виждам едни с алуминиеви профили, за тях ли става дума?

# 457
  • Русе
Не, изцяло масив е, по средата е стъкло, отстрани до дръжката примерно пак е масив и пантата се пада на една линия с вратичката, в затворено положение на вратичката, пантата си е на 180 гр, а не на 90. . Не знам дали до обяснявам правилно. Ако не е станало ясно ще снимам тези дни и ще питам пак Simple Smile.

# 458
  • Раковски
Сещам се за права панта, други им казват в една равнина, други успоредни а в блум ги водят щолен (каквото и да значи), за това ли става дума > http://www.rosi.bg/panta-samet-90-zakrit-kant-dalgo-ramo-2516.html.
Ако е така на блум струва около 4 лева едната, ако е с вграден амортисьор около 8.

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 07:31 от shadowman

# 459
  • Русе
Ей, че те без пари, чак ме е яд, че не се поразстърсиха, включително и аз. Нищо, може би скоро ще поправим сами "грешката". Мерси много.

# 460
  • France
Признавам, че не прочетох цялата тема... може и да сте го обсъждали.. Не знам какво осветление да сложа над мивката, при положение, че там ще има отцедник за чиниите, закачен на стената.
Дайте идеи.

# 461
  • Раковски
Отцедника с дъно ли е или без дъно?

# 462
Лед лентата е голяма работа. Препоръчвам ти я.

# 463
  • France
Отцедника с дъно ли е или без дъно?
Без дъно, има тавичка.
Пина, за каква лед лента става дума?

# 464
Аз май не мога да опиша правилно нашата каква е, нито знам колко вата е, знам че е прозрачна, не черна, но това е според цвета на горния шкаф, на който се закрепва. Наистина нищо не мога да кажа, но осветява много добре, много е удобно и естетично.

Общи условия

Активация на акаунт