Кухните - 40 тема

• 92 931
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
@ Meggysan
Цитат
Нашата я монтират в момента и е почти същия цвят и стил, само малко "по-тежка". За съжаление твърде рядко се срещат този стил мебели и затова те поздравявам. Коя фирма ти я прави?

Малко със закъснение ще отговоря, но като не ми остава време да се добера до форума... Simple Smile Фирмата е тази http://www.mebelicveti.com/. Мога да допълня само, че монтажа и изработката наистина бяха много прецизни и ако някой си търси фирма за мебели от масив препоръчвам ги с 2 ръце определено.

# 481
Най-накрая и аз да се включа не само със съвети и въпроси, но и със снимки (макар, че ми липсват 5 дръжки да се монтират, но не остава време за тях).

Ето я моята красавица-Снежната кралица си я наричам. Нали мъжете си кръщават колите, аз си кръстих кухнята  Mr. Green

http://merrlyn.snimka.bg/?album;aid=600609

Бял гланц ПДЧ, с ПДЧ страници светъл дъб и още мноооого търсене на аксесоари и накрая това е резултата, ще се включа за коментари следобед!

Приятно гледане  Laughing

# 482
  • Варна
merrlyn, страхотна е!Наистина си заслужава името!

# 483
merrlyn, браво! И с това скосяване, което има помещението, с прозореца... уловила си духа и атмосферата и си ги продължила логично. Кухня с концепция е това  Simple Smile Скандинавски стил ли целеше или си дойде от само себе си? Снежната кралица ѝ отива, да  Simple Smile  Давай в същия дух и останалото обзавеждане.

# 484
Страхотна е merrlyn.

# 485
  • Раковски
Тази батерия на плота малко ме притеснява понеже там винаги е мокро и вероятността да се надуе плота не е малка. Предполагам, че е намазано със силикон, но водата винаги си намира пролука.

# 486
  • Русе
@ Meggysan
Цитат
Нашата я монтират в момента и е почти същия цвят и стил, само малко "по-тежка". За съжаление твърде рядко се срещат този стил мебели и затова те поздравявам. Коя фирма ти я прави?

Малко със закъснение ще отговоря, но като не ми остава време да се добера до форума... Simple Smile Фирмата е тази http://www.mebelicveti.com/. Мога да допълня само, че монтажа и изработката наистина бяха много прецизни и ако някой си търси фирма за мебели от масив препоръчвам ги с 2 ръце определено.

Мерси, така си и мислех, и нашата е от него край Simple Smile

# 487
flyaway, ти си ни сложила снимки от сайта на производителя, за да се направиш на клиент и да ни го рекламираш или случайно твоята кухня е заснета за сайта на производителя?

# 488
  • Русе
Пина, това е сайта на фирмата, а назад в темата е снимката на кухнята.  Peace

# 489
Да, снимката на кухнята от преди 2 страници я видях, същите две снимки ги има в сайта на фирмата.

# 490
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Мерилин, 'снежната кралица' е прекрасна! Тооолкова хубава!
Ще чакаме да разкажеш повече....... Какъв е плота?

# 491
Мерилин, страхотно ти се е получило Peace. Със здраве да си я ползваш мноооого години. Зная, че ще готвиш вкусни ястия, защото ще са направени с мерак в новата кухня Wink

# 492
  • Русе
Да, снимката на кухнята от преди 2 страници я видях, същите две снимки ги има в сайта на фирмата.

Да, да, видях ги сега Simple Smile. Може пък да е нейната Wink Wink.

# 493
Тази батерия на плота малко ме притеснява понеже там винаги е мокро и вероятността да се надуе плота не е малка. Предполагам, че е намазано със силикон, но водата винаги си намира пролука.

При нас е по същия начин, винаги е мокро и година и нещо няма проблем, не сме мазали силикон  Peace

# 494
  • Раковски
Най-накрая и аз да се включа не само със съвети и въпроси, но и със снимки (макар, че ми липсват 5 дръжки да се монтират, но не остава време за тях).

Ето я моята красавица-Снежната кралица си я наричам. Нали мъжете си кръщават колите, аз си кръстих кухнята  Mr. Green

http://merrlyn.snimka.bg/?album;aid=600609

Бял гланц ПДЧ, с ПДЧ страници светъл дъб и още мноооого търсене на аксесоари и накрая това е резултата, ще се включа за коментари следобед!

Приятно гледане  :lol

Има някой неща който не ми харесват и това е обкова, според снимките пантите и водачите за чекмедже са деконт които за мен не са качаствени. Другото е шкафа под прозореца, някак не ми се връзва с удебелени страници и да са до долу, прекъсва се линията на цокъла.

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 13:38 от shadowman

Общи условия

Активация на акаунт