Кухните - 40 тема

• 92 845
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря ви.
Не съм я показала, понеже все искам всичко да завършим и тогава.
Вече 2ра седмица сме в новото жилище, а няма толкова много неща.
Например диван, маса, столове, килим, лампа в трапезарията, парапети на стълбата, плътни завеси за дневната и детската..., многоооо.
Все чакам да дойде всичко поръчано и тогава...
Иначе кухнята си я ползвам, само дето няма къде да сервирам и си правим пикник на земята.
Детето е доволно разбира се, но на мен кръста ми страда, ли страда.

# 541
Бръмбофръц, браво! Много ми хареса всичко Simple Smile
Желая ти успешно дообзавеждане. И със здраве да си го ползвате  Peace

# 542
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Бръмбофръц, жестока!!! Малее, много хубава!
Ще чакаме и актуализираните снимки!

# 543
Да знаеш, че ще чакам и финалните снимки!  Simple Smile  Видях и спалнята на детето, както и на котето, само не ви знам вие къде спите   Wink   Laughing

# 544
Бръмбофръц, кухнята е супер наистина  Peace
Относно светодиодното осветление обаче си в грешка. Твоето осветление е луминисцентно и няма как да не свети Grinning
http://kolosbg.com/prod.php?id=933

# 545
  • Някъде на път....
Бръмбофръц, разкошна е!  Peace
От вчера гледам само хубави кухни тук - празник за окото саbowuu
Със здраве и кеф да си я ползваш!   bouquet

# 546
Бръмбофръц, разкош  Crazy Разгледах цялото албумче. Стълбите са страхотни. Може ли да питам къде и колко?
Ще чакам с нетърпение финала  Peace

# 547
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Бръмбофръц, разкош  Crazy Разгледах цялото албумче. Стълбите са страхотни. Може ли да питам къде и колко?

И другите стаи също! Цикламената ми е тотален фаворит (обожавам контраста с бялото) и нямам търпение да видя всичко!  Peace
Сори за офф-а  Blush

# 548
  • Пловдив
Бръмбофръц, много ми харесва осветителното тяло в детската стая. От година търся нещо подобно, дори е в моя цвят. Би ли споделила откъде е?

Относно кухнята - прелест!

# 549
Бръмбофръц, кухнята е супер наистина  Peace
Относно светодиодното осветление обаче си в грешка. Твоето осветление е луминисцентно и няма как да не свети Grinning
http://kolosbg.com/prod.php?id=933
Любо, не е луминисцентно.
Точно от тези рафтове си краднах идеята, точно с пури исках да са първоначално.
Но накрая сложихме лента, лично я купувах, дори участвах в поставянето и.
Фирмата, която ни прави кухнята бяха отрязали матираните стъкла и разпробили места за поставянето на пънчетата/онези металните работи дето ги държат/, но приятел ги слага лентите, разпробива между шкафовете, поставя ми тези малки черни копченца, които може би се виждат до абсорбатора
http://hakiba.snimka.bg/daily/domashni.634663.25622315
На два кръга са-може да се светва само над мивката или само над плота до котлоните.
А трансформатора е вътре, но не са прибрани кабелчетата още, затова не го бях снимала.
http://hakiba.snimka.bg/daily/domashni.634663.25622311

Иначе там ще му слага канал, за да не стърчат така в шкафа/не, че ще го ползвам кой знае колко/.

Благодаря на всички за коментарите и пожеланията.
Общо взето съм доволна от това, което се получи след ремонта, въпреки, че е видно, че има още доста за правене.

Продължавам да нанасям корекции па боята заради чукнато или одрано по време на монтажите, въпреки, че майсторите ми бяха изключително внимателни и не мога да се оплача от тях.
Имам да шкуря и боядисвам още около дупката на стълбата-гипса още е видим и незагладен.
Имахме идея първоначално да я облечем с дърво или ламинирани дъски от пода, но в последствие се отказахме, та се наложи да се завършва не на време.
Бръмбофръц, много ми харесва осветителното тяло в детската стая. От година търся нещо подобно, дори е в моя цвят. Би ли споделила откъде е?

Относно кухнята - прелест!
Осветлението е от "Призма" в детската.
Имаме и същата на нощното шкафче на детето, но дойде малко големичка.
Но пък много ми харесва, та не мисля да я сменям.
Има ги и в бяло и оранжево също.
Фирмата, която ми прави мебелите прави и стълбата,парапет още не съм поръчала обаче, понеже не съм решила докъде да стига.
Но горе определено трябва да има понеже си е страшничко като погледнеш в дупката и няма никакво заграждане.
Просто ще е нещо леко и ще стига до първото завиващо стъпало погледнато от горе надолу.
Ще ти пиша на ЛС за да не е реклама.

# 550
  • Русе
И аз съм на вълна светодиодно осветление, че обичаме да ни е много светло. Сложихме достатъчно лампи на тавана, има доста лунички, но под шкафовете също ще слагаме, макар че така са разположени лампите, че не пада сянка върху плота. Но какви още не знаем, освен ватовете какво друго гледате?

П.П. И да ви благодаря за хубавата оценка, това с Аристократката много ми хареса Simple Smile.

# 551
  • Пловдив
Да попитам за первазите на пода в кухнята. Кога би трябвало да се сложат - преди монтажа на кухнята (страниците на кухненските шкафове се изрязват или какво newsm78) или вече на монтирана кухня се поставят така, че да паснат точно и завършват с наконечник. Става въпрос за PVC первази.

# 552
Да попитам за первазите на пода в кухнята. Кога би трябвало да се сложат - преди монтажа на кухнята (страниците на кухненските шкафове се изрязват или какво newsm78) или вече на монтирана кухня се поставят така, че да паснат точно и завършват с наконечник. Става въпрос за PVC первази.
При нас всички первази ги сложиха след като мебелистите бяха приключили.

# 553
  • Раковски
Най-добре е след като се свърши работата да се сложат первазите.

# 554
попаднах на това ако ви допаднат моделите и размерите                               http://grabo.bg/luksozni-kuhni-s-do-70-otstapka-0hv4257                                                                       

Общи условия

Активация на акаунт