ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 47 430
  • 803
  •   1
Отговори
# 105
Добър ден!
Ще ми отговори ли някой, защо не мога да си пусна..новата тема, днес!
Опитвам се от 30 мин...излиза ми, някакво съобщение!
Раздел - подфорум....."Романтични сериали и теленовели"!
Хубав ден....

...това е съобщението..което ми се появява!

: MySQL server has gone away
/home/www/html/Sources/Load.php
396

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 11:24 от KraLeva66

# 106
Здравейте! Ясно за ранговете, ама само не разбрах как така имам 10 публикации, а пък съм още "регистриран", а не "новак"  Laughing, а други с по 6 - са "новак" например.. не че има такова значение де, ама при положение, че постоянно се пита за това.. накрая излиза, че нещо не е точно така  Laughing или проблема нещо е при мен  Rolling Eyes Благодаря предварително!   bouquet

# 107
beauty_, благодаря, че писахте!
Имало е малък технически проблем с преминаването на ранговете, който вече е отстранен.

# 108
Добър ден!
Хубав ден....

396

Продължава ли проблемът и в момента?

# 109
Добър ден!
Хубав ден....

396

Продължава ли проблемът и в момента?
Да, за съжаление...но виждам че други, публикуват...но на части, темите си...
Пробвах със моите браузъри и двата на кампа, без успех...това ми излиза, същото съобщение....и много дълго, зарежда...страницата! Прекалено, дълго....

# 110
Здравейте, защо от половин час насам не мога да вляза в нито един форум и изобщо ме отхвърля от всякакви теми? Излиза някакъв надпис, че или форумът е несъществуващ или ми е наложена забрана за достъп?!?
Благодаря ви предварително!

# 111
Ето и сега - написах в полето ИМЕ потребителското си име 'Таис', а ми отказа да публикува въпроса ми защото било заето името!?? Естествено, че е заето - от мен! Нищо не разбирам!

# 112

396

...

Пробвах със моите браузъри и двата на кампа, без успех...това ми излиза, същото съобщение....и много дълго, зарежда...страницата! Прекалено, дълго....

Здравейте, защо от половин час насам не мога да вляза в нито един форум и изобщо ме отхвърля от всякакви теми? Излиза някакъв надпис, че или форумът е несъществуващ или ми е наложена забрана за достъп?!?

Моля, опитайте сега и пишете дали е ок или все още продължават проблемите.
Благодаря!

# 113
Здравейте. Имам въпрос относно личните съобщения и защо щом получа едно лично съобщение и обемът им се запълва на 100%. Тоест мога да получавам само по едно.
Благодаря.

# 114
Мамма, същото положение е, изобщо не ме допуска до темите, непрекъснато ми дава някаква Грешка! Всеки път щом се опитам да вляза с потребителското си име и ме отхвърля... Най-странното е, че като потърся ''сама себе си'' в раздел Потребители не излиза нищо, все едно не съществувам - нито като 'Таис', нито с email-a си. Има някаква Тайс, но датата на регистрация е абсолютно различна, а и аз не съм с 'й'. Какво става всъщност??

# 115

396

...

Моля, опитайте сега и пишете дали е ок или все още продължават проблемите.
Благодаря!
И..аз, благодаря за вниманието...успях, най-накрая.... bowuu

# 116
Добър вечер.
Имам малък проблем и ме насочиха, че трябва да се обърна към Вас.
В кутията на личните ми съобщения имам две такива, които винаги са си стояли там и не са ми били проблемни до сега. От днес следобяд нито мога да получавам съобщения, нито мога да изпращам такива и ми излиза съобщение, че на 200% ми е пълна кутията.
Не е желателно да ги изтривам, защото са ми не обходими а и до сега съм имала и повече съобщения в кутията си включително и тези двете, и никога не съм имала подобен проблем.
Надявам се Вие да ми дадете отговор на въпроса ми за което предварително Ви благодаря.

# 117
Същият проблем -

Цитат
Обем
Съобщения: 4
Запълване: 400%
newsm78

А в личния ми профил всичко изглежда ОК -

Цитат
Обем
Съобщения: 293
Запълване: 73.3%

# 118
Здравейте! Писах малко по-нагоре (beauty_).. имам проблем.. ранга се оправи  Laughing, но ми е най-малкият проблем сега, защото всъщност всички публикации са ми изтрити и нямам достъп доникъде.. в първия момент си помислих да не сте ме баннали, ама не виждам защо.. надявам се проблема да е не е нещо в мен  Praynig и дано се оправи скоро  Praynig

# 119
  • Русе
Моля за малко съдействие  Praynig
В тази тема да се добави този линк Хубавата търсачка на ДО

Предварително благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт