ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 46 791
  • 803
  •   1
Отговори
# 75
  • Испания
Новорегистриран потребител, пишещ постове с цел реклама: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=341744

# 76
Моля съдържанието на това мнение да бъде прехвърлено в съответните теми.
Писах доклад, но нямаше резултат...

хубав ден

# 77
Моля, ако имате въпроси, изискващи отговори от модератори и администратори, задайте ги тук, в тази тема.
Темата не е дискусионн

Моля, когато имате предвид конкретна тема/публикация или потребител - давайте линк към темата/мнението или профила на потребителя.

ПРЕДИ да попитате, уверете се, че отговорът на въпроса Ви не се "крие" в някоя от ЗАКОВАНИТЕ ТЕМИ в този подфорум.

На въпроси от рода "защо не ми се отчитат публикациите" и "защо не мога да публикувам обява", чиито отговори са ясно видими в закованите теми, няма да бъде отговаряно.

Вече е премахнат Архивът и всички теми от началото на сайта до сега са събрани заедно тук.
Ако не сте влизали след сливането и са се появили много стари теми в списъка с Нови отговори на моите публикации... то използвайте бутона (маркира като прочетени една страница теми от списъка) или линка от заглавна страница, долу, в дясно

Вече е премахната възможността за обратна подредба на мненията в темите и всички теми са с подредба от първото към последното мнение.
Лесно може да отидете на първото непрочетено мнение, като кликнете на надписа до заглавието на темата, в която има нови отговори.
Ако искате пък директно да отворите последното мнение в темата, то може да ползвате иконката

За да следите дадена тема не е необходимо непременно да публикувате безсмислен постинг от рода на "запис". Подобни публикации се трият. Използвайте бутона . Така за всяко първо непрочетено мнение системата ще изпраща е-мейл известие за нова публикация, като в е-мейла се съдържа линк към новата публикация. В случай, че не желаете да получавате е-мейл известия, направете нужните настройки в секция Известия. Може лесно да следите темите, за които сте се абонирали, ползвайки линка Известия от потребителското поле горе вляво. Линкът води до страница, съдържаща списък с всички теми, за които имате включен абонамент. Когато в дадена тема има нов, непрочетен отговор, до заглавието на темата има иконка , кликването върху която ще зареди темата при първото ново/непрочетено мнение.

Системата за кирилизация КРЕДОР вече е обновена и работи с всички браузери. Поддържа както фонетична, така и БДС подредба. Допълнителна информация - ТУК

Ако работите с браузер Internet Explorer и страниците на сайта не се визуализират коректно, менютата не са подредени или се държат "странно", кредорът не се вижда или не функционира правилно, то моля, използвайте бутона за Compatibility View

Моля да ми отговорте,защо двете ми публикации за частна ДГ във Варна бяхя изтрити!

# 78
  • София
Ginka Petrova, най-вероятно защото постовете ви са сметнати за реклама.

# 79
Дали може да прегледате профила на тази девойка: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=341899;sa=showPosts
Регистрирала се е днес, за 2 часа вдигна 10 стари теми с един и същи пост с един и същи линк.

# 80
Бихте ли преггледали постингите на този потребител кьм мен в темата "Раждане у дома"?
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=142859 
Благодаря  bouquet

# 81
Напълно съм наясно, че Christian иска да ме накара и провокира да си изработя бан, като ме накара да напиша експлицитно лична нападка.

Всеки разумен човек ще разбере, че природата на постингите ми е да са аргументирани, а изказванията към потребители с облик като този на Christian не могат да се смятат за обида, тъй като самите те искат да приемат ролята на гонени и жертва.

Смятам, че е в интерес на форума да продължа да пиша и че буквоядството на правилата няма да доведе до нищо добро.

Опитът за бан е поредната некоректна тактика на Christian.

# 82
Напълно съм наясно, че Christian иска да ме накара и провокира да си изработя бан, като ме накара да напиша експлицитно лична нападка.

Всеки разумен човек ще разбере, че природата на постингите ми е да са аргументирани, а изказванията към потребители с облик като този на Christian не могат да се смятат за обида, тъй като самите те искат да приемат ролята на гонени и жертва.

Смятам, че е в интерес на форума да продължа да пиша и че буквоядството на правилата няма да доведе до нищо добро.

Както и да извьрташ нещата се вижда личните ти нападки и обиди кьм мен.Когато модераторите прегледат постингите ми кьм теб ще видят дали това твое оплакване е сьстоятелно.
Ти ме провокира безброй пьти да те обидя,но не го направих.
Наглостта ти няма край. Peace

# 83
Прочетох темата с интерес, но не открих как потребителката нарушава правилата. Ако за подобна "обида" се дава бан, то половината форум трябва да бъде баннат.

# 84
Това ще решат модераторите и администраторите обективно. Peace

# 85

Tвоите теми не са нищо различно от лични нападки. То не беше изразяване на отвращение от потребители, то не бяха обиди от всякакъв характер, то не беше спам и сеене на конфлитки...

Най-коректното би било да оставиш на мира хората, които по собствените си думи "презираш и се отвращаваш". Дано ти помогнат.

# 86
Може ли да помоля някой модератор да премахне анкетата от тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=618344.0
Вече не е актуална пък и може да се сметне като агитация по време на избори.
Благодаря.

# 87
Е, аз като мъж , в тези :

Благотворителни акции, помощ за сираци, социално слаби и болни дечица
Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"
Майки (бъдещи и настоящи)
Кърмене и захранване на бебетата
Хранене с млека за кърмачета и преходни млека, захранване
Искам бебе
Проблемно забременяване
Рискова бременност
Близнаци
Родители в чужбина
Подфоруми с онлайн консултации
Нашите деца
Детски ясли и градини
Деца в училищна възраст
Деца с увреждания и хронични заболявания
Интеграция на деца с увреждания
Недоносени дечица
Осиновяване, осиновители
Осиновени
Родители, отглеждащи сами децата си
Родители, преживели загуба

Нямам никакъв шанс да получа отчитане на публикация.
Дали не е проява на сексизъм, се чудя ?

# 88
Не, просто такава е тематиката на форума -  бременност, раждане, бебета, кърмене, отглеждане и т.н.

# 89
Съжалявам, че го казвам, ама нещо се обърка! Форума вече не е това , което беше!
Всеки си пуска тема- където си иска, пита- каквото си иска и си прави- каквото си иска...
Няма такова нещо като ред и дисциплина!   33uu
Дори и започнаха спорове за лични проблеми тук  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт