ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 47 463
  • 803
  •   1
Отговори
# 135
  • София
smileys, не знам какъв е проблема с анимации.нет, филтрирах адреса. Видях картинката.
За подписа нищо не мога да кажа.

# 136
  • Испания
Благодаря!   bouquet

Смених аватара и редактирах подписа, но бях много изненадана.

# 137
  • София
Здравейте! В началото на тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=621236.0 последният линк /34/ не се отваря -  иска се вход с име и парола, след което излиза съобщение за невалидна сесия. Моля да го коригирате. Благодаря предварително!

# 138
  • София
valya61, готово.

# 139
  • София

Благодаря !    bouquet

# 140
Как успява да пише в "На път"? newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=343704;sa=showPosts

Прочетох за пробното пускане. До сега не ми беше направило впечатление.

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 20:06 от bebo4ko

# 141
Здравейте!Незнам дали трябва да пиша конкретно тук,но бих желала да ви помоля да изтриете темата ми http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=622142.0.Благодаря ви предварително.

# 142
Има ли някой в дискусионната тема за номинациите? Ясно, че всяка година има скубане на коси, но такова тролстване и откровени обиди към други потребители не мисля, че са в реда на правилата или бъркам?

# 143
Здравейте,

мога ли да пусна във форума тема за новооктрит магазин за бебешки дрехи в Пловдив?

# 144
Има ли някой в дискусионната тема за номинациите? Ясно, че всяка година има скубане на коси, но такова тролстване и откровени обиди към други потребители не мисля, че са в реда на правилата или бъркам?
Тъкмо смятах да попитам същото! Творбите на Отилия( конкретно, за да не си помислите че за някой друг става въпрос и пак да я пропуснете!) минават всякаква граница на търпимост. Не ме бърка колко е културно, възпитано или подобаващо, обаче е противно това поведение и има някакъв полъх на своеволие, което се толерира някак си! Вземете мерки вече, защото имам чувството, че е някаква муха, която колкото и да я шляпаш с мухотрепачката(или както там се казва онова нещо, дето се шляпат мухи с него) вместо да се разкара, тя се дели чрез пъпкуване и става все по-нагла.

ПП. И като ви казвам нагла, значи имам предвид МНОГО нагла:

Мерси за "обаждането" , чувствам се като в детската градина, където другарчето ме и обадило, или като в дома за сираци в твоя случай  Wink

В подписа си е написала "Не давай милост на злодея, че после той, самонадеян, ще беси другите със нея." - моля претворете на дело мотото ѝ, защото тази женица наистина е зла. Да не говорим, че никак не е новопредставлена, но това изглежда е новата мода във форума и тези екземпляри са на почит напоследък...

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 17:29 от Бижy

# 145
 Моля потребителката да се успокои, и да поеме дълбоко дъх. За какво става въпрос? Аз не съм отговорна за лошото настроение на всяка пишеща тук, съжалявам.

# 146
Здравейте,
мога ли да пусна във форума тема за новооктрит магазин за бебешки дрехи в Пловдив?

Ако е с цел реклама - не.

Ако искате да рекламирате бизнеса си, регистрирайте се безплатно в СПРАВОЧНИКА.

# 147
  • Sofia
Обикновено в тези теми се допуска малко "по-груба" игра.
Незнайно защо, някои потребители приемат това за възможност да се изявят в целия си блясък и съответно пропускат номинациите и/или гласуването.
Тази година не прави изключение.
За опита да превърнете инак забавните по построение номинации в кален, миризлив терен с множество въргалящи се участници и озлобена публика. Няма да Ви се получи, колкото и изразително да пее дуета Ви.

# 148
Да, но лоени топки, селянки и вмирисани плъхове още не бях срещала. Благодаря за напомнянията за забавлението, все пак.  Simple Smile

# 149
Нямам представа по какъв признак се филтират линкове към сайтове, нито дали предложението ми е разумно, но дали е възможно да се добави и neverojatno.wordpress.com към рестриктнатите? На ден се пускат поне по 2 теми ии безброй линкове към речта на Саркози, изказването на Масларова за Стивън Хоукинг, извадки от гръцката преса колко са заспали българите и прочие 'черен хумор'  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 23:19 от Рокси

Общи условия

Активация на акаунт