ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 46 437
  • 803
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас

+ 1  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 721
искам да се отпиша да следя тази тема-----как да стане----няма я в "следени теми" ........................ като цяло имам този проблем и с още 1 тема, която исках да отпиша, но я няма в списъка

Профил-> Известия и E-mail -> маркирате съответните теми -> Спри известията

Момичета, моля ви, има си тема за новата визия на сайта, пишете там.

# 722
Моля да се добави подчертаването за линковете по подразбиране.

# 723
Бих искала да ви поздравя за новата визия на форума! Повече от приятно се изненадах!

# 724
Много ме кефи новия дизайн на сайта... Супер е.  Peace

Сега по другия въпрос за който искам да питам админите.
На IP адрес 80.253.59.255 има наложена забрана да достъпва сайта. Не знам на кой умник му е хрумнала тази гениална идея да сложи забрана на този IP адрес, обаче трябва да ви кажа че този адрес не е личен адрес на дадено лице, а е служебен адрес на една служба зад който излизат 60 човека от които 98 % са жени...
Имам основателни причини да смятам, че лицето заради което е наложена тази забрана така или иначе пак си влиза в сайта и изобщо не му пука за забрани... Обаче не така стои въпроса с обикновените потребителки на сайта. Омръзнало ми е вече да обяснявам на колежките защо нямат достъп до сайта...
Така че ще ви помоля да премахнете забраната върху този IP адрес за да могат колежките от службата да се порадват и те на новата ви визия и да щракат наволя по рекламите в сайта Simple Smile

# 725
Отварям форума с опера на мобилен телефон. Лентата с нови отговори ми се появява някъде в средата на страницата.
Ленттата с реклама на крем за хемороиди ми излиза върху мнение.

# 726
Tursia Kredor v novata vizia Simple Smile

# 727
Само не разбрах, катинарчето в горния десен ъгъл за какво е?  Simple Smile

# 728
Само не разбрах, катинарчето в горния десен ъгъл за какво е?  Simple Smile
Ако искаш тъмносинята лента с менюта да ти се скрива когато скролваш (или да ти стои фиксирана).

# 729
Омръзнало ми е вече да обяснявам на колежките защо нямат достъп до сайта...

Извинявам се за спама, но не можах да се сдържа...  Blush
Умирам от любопитство да разбера какво точно обясняваш на колежките си. Може и на ЛС.
Благодаря предварително!  Hug  bouquet

# 730
Само не разбрах, катинарчето в горния десен ъгъл за какво е?  Simple Smile
Ако искаш тъмносинята лента с менюта да ти се скрива когато скролваш (или да ти стои фиксирана).

Много благодаря!
Супер е!

# 731
  • близо до Кресненското дефиле
Въпрос към Модератор:"Защо,откакто сменихте дизайна на сайта,с всяко влизане,ми намалява броя на мненията?Не,че има кой знае какво значение,но за 1 час,броят на мненията ми намаля с 5. Crazy"
Благодаря за отговора!  bouquet

# 732
# 733
Преди, когато публикувах мнение, отивах директно на самото него в темата, а сега се озовавам в началото на страницата, което за мен е доста неудобно, защото се налага да скролвам, докато стигна до него /мнението/. Така ли ще бъде и занапред?

# 734
  • София
Търсачката не ми работи, лупата не е активна Thinking

Общи условия

Активация на акаунт