Отговори
# 690
Аз днес като никой друг път да се разпиша с 3 поста за деня, ама то май за последно ще е, не вярвам друг път да имам такава възможност.
Убедихте ме за рибеното масло, ще давам него вместо вигантол.
Веси тъкмо щях да питам какво става с вас и прочетох, че сте на АБ вече. Важното е, че Чочко се чувства по-добре днес.
Ейц bubolechence твоят чак и цвете ли казва вече, много е напред с материала.
Преси казва бау-бау на куче, писи-писи на коте, па-па на пате, за сега това освен стандартните тате,баба, мама(последното, многоооо рядко). Обаче доста често бърка кое е куче и кое коте, днес казваше на котката пред блока бау-бау и като я хвана ви казвам, взе да я скубе, да и дърпа опашката, ушите, горкото коте Simple Smile, ама и то не бяга седи си мирно и кротко.
Бобче, не тъгувай мила, малката няма да отсъства дълго, гушкай Йована като за две деца.

# 691
Момичета,  Hug тук съм, тук... Пазя гърнето по цял ден и затова липсвам, ама си чета от време на време...

Ники все още продължава с кофти разстройство, тип водица. Пие всичко, де-що може да се вземе за разстройство. Утре ще пробвам бабини лекове (Марви, благодаря!) и пак ще идем на доФтор... От време на време вдига и по някоя лека температура...

Иначеееееееееееее...  newsm53 настъпи и нашият ден!!! Едва го дочаках! Да ми е живо и здраво (най-вече) момчето ми! Да расте щастлив, спокоен и уравновесен млад мъж! Да продължава да се радва на всичко и всички и да носи само радост и любов! Ей, обожавам го това детенце! Най-скъпото ми нещо на света и най-добрият знак за развитие на една връзка, който можех да получа!!!!  Heart Eyes Чувствайте се почерпени всички!!! Simple Smile

Честит първи рожден ден и на Евичка-перличка и на Минка!!! Да са слънцата в семействата си и да радват всички!!!!!!!!

Спокойна вечер на всички и да оздравяват всички сладкиши!

# 692
Честит рожден ден на Евичка, Мина и Никинце! Да растат много здрави, щастливи и усмихнати децата! Много радости и гордост да носят на мама и тати!
Мили мами, честит прекрасен празник! Бъдете все така усмихнати и готини мами!

Мис Файн Hug Hug Hug

# 693
  • Сливен
честит първи рожден ден на сладките ЕВА на мирчето и НИКИ на ани
.мили мамчета нека съкровищата ви са здрави и послушни и ви даряват с много радост и смях.нека този ден ви донесе много щастливи емоции както и преди една година

честит празник и на вчерашните рожденници и на всички ,които съм пропуснала

# 694
Миме, какво е имало в подписа ти, че е "*премахнато от модератор"? А ти защо така се губиш? Hug Гости ли си имате? (извини любопитството ми Embarassed Praynig )

Не съм , как е Точко, който вече не е точко Mr. Green . Казахте ли на родителите ви вече?

# 695
  • Сливен
ами красе имаше линк към блога ми и ми е интересно какво толкова пречи че го махнаха
карай
ами майка ми като си е тук и не мога да се вредя много на компа
докато обиколя форуми,блогове  Shocked

# 696
Миме, че то блога ти толкова време стоя отдолу, чак сега ли им щукна да го махнат  newsm78 карай....

Такаааа ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НИКЕНЦЕТО, ЕВА И МИНА  newsm51 НЕКА БЪДАТ ВИНАГИ ЗДРАВИ, УЗМИХНАТИ, ЛЪЧЕЗАРНИ ДЕЦА, А НА ВАС РОДИТЕЛИ ПОЖЕЛАВАМ ВСЕ ТАКА ДА ВИ РАДВАТ И ИЗПЪЛВАТ ЖИВОТА ВИ СЪС СМИСЪЛ  smile3525
  bigdance2  newsm67

Пецата май се обрина от АБ  newsm78 възможно ли се на 3-я ден от приема да се обрине ? не би ли трябвало още в началото ако е алергичен към някоя от съставките ??? Снощи като го преобличах вечерта и цялото му телце и по главичката имаше ситни червени петънца.....ама по цялото тяло ви казвам, и съм много притеснена... ще отиваме на доФтор като се събуди... офффф аман вече....тъкмо се оправя от вис.Т и гърлото, сега пък това... ooooh!

# 697
Честит рожден ден на Ева, Мина и Ники! Да са здрави, весели и игриви!    bouquet

Веси, Розеола? Ако е така, жалко че е пил АБ.

Имахме кофти нощ. Будене през половин час. Поне не е ревал, ама се буди, става и вика "е?". И чака да го взема. Взимам го, а той оцъклен, вече ще става да играе. И така всеки път, на всеки пол час. Докато го приспя и след малко пак същото.  Tired

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 08:45 от БебОле

# 698
  • У дома
Добро утрооооооо   bouquet

Честит първи рожден ден на Евето, Мина и Ники! Да са много здравички и щастливи деца! Мамчета, весел празник!

Лъчко ми е с разтройство, според мен е от зъбите, които сега избиха, но май ще ходим на лекар, че вчера беше водичка направо. Давах ентерол ама не се повлиява. Друго какво може да се дава в такива случаи  newsm78

ВесиHug

Бързичко оздравяване на всички болнички!

# 699
Веси, Симона беше по същия начин на около 5 месеца. Два дена с температура до 38,8, започна антибиотик и на третия ден избиха пъпчици. Най-вероятно е нещо от рода на шарките  - не е притеснително, но антибиотикът не е бил необходим. Сега трябва да си го изпие до края все пак.  Hug

# 700
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАШИЯТ ПРИЯТЕЛ НИКИ, НА ЕВА И МИНА!!! ЖЕЛАЯ ИМ ДА СА ВИНАГИ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНИ,ЗА ДА НИ ПОКАЗВАТ НАЙ-ХУБАВИТЕ СИ УСМИВКИ!!! ДА ИМАТ БЕЗОБЛАЧНО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО С МНОГО ИГРИ,ПАКОСТИ И ВЕСЕЛИЕ!!!
МАМИТА,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВАС!!! БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА ВСЕОТДАЙНИ И ЛЮБЯЩИ!!!

Доста от вас са имали тежка нощ,дано денят е по-добър... Hug Надявам се скоро да няма болни!

# 701
Честито на сладурите Ники и Ева! Желая им много щастие и усмивки!
Ани и Мирче, весел празник днес!  Heart Eyes Heart Eyes Hug

Ани, дано сте малко по-добре или ще отложите партито?

Веси, кофти работа. Може и да е наистина розеола.
А може и реакция от АБ. Аз веднъж пих един от който чак на 4ти ден бях ужас.
После се лекувах от него, то не бяха сърбежи, подуване на езика...

Миме, че те в Готварския всички са с линкове към блоговете си.  newsm78
Или не може вече така.

Буболече, ама вие сте много напред верно. Нико, милия, нищо освен нечленоразделни звуци и едно монотонно ма-ма-ма, ба-ба-ба....

Отивам да се приготвям за Бейби сензори.
На Нико много му харесва там и записах още 4 урока, въпреки че вече е голям, хихи.

# 702
  • София
Честито на рождениците! Да растат големи и смели!  Hug

Момичета, като бяха разстроени малките им давах арсеникум албум 15СН - хомеопатично е и мисля, че именно то им помогна. За два приема и имаше видимо подобрение. Освен това сеге е сезонът на нара - корите от нар много стягат - измиват се добре и се варят, а после се пие водичката. За голям човек много помага цели зърна от кафе - 2 зърна и си до там.

Веси, Розеолата е  с дребни петънца, без релеф, минава за два дни, нито боли, нито сърби. Много прилича на алергична реакция. Дано да е това, че то бързо и лесно минава. Но може и от АБ да е, след като организмът се е наситил да е дал реакция.

Оле, аз от две вечери го оставям дребния да си похленчва и като се посърди 2-3-5-10 мин. и се тръшва до мене и си заспива. Всъщност хленченето му е много смешно, защото той започва да мрънкоти и туку зарива глава в леглото, надупва се, дремва 10 сек. и пак се изправя, пак се пробва, хленчи 2 мин. и забива отново глава в леглото. Понякога тръгва да се гуши в Ида, много е смешен, но пък тя не го изтрайва, та трябва тогава да се намеся. Но мисля, че така се разминаваме с едно-две кърмения. Е, не винаги става, има случаи, в които яко се разстройва и тогава вече се намесвам по-сериозно. Ужасно е това с недоспиването!  ooooh! Аз вече три години съм така, предполагам и ти! Така си мечтая за една нощ непробуден сън ...  Praynig

# 703
  • Русе
Привет момичета
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА СЛАДУРИТЕ НИКИ , ЕВА И МИНА!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ ИМ ЖЕЛАЯ
При нас нищо ново по цялден дивеем и вечер също , вчера поне си заспа по спокойно

# 704
Честит рожден ден на Ники и Евка! Ани и Мирка, честито ви мамчета, много да ви радват децата!   bouquet

Честити рождени дни на всичките мъничета от изминалите дни и на техните мамчета много да ги слушат!

Тази тема не можах да я следя. Върнахме се на работа с мъжа ми,
което значи, че слизаме в офиса вече по цял ден (той е под апартамента ни),
а малчо го гледат свекърите (които живеят в съседния блок и е удобно да се
прескача, ако има нужда), та затова никакво време не остава. Той се чувства
много добре при тях. Даже вече го оставихме на два пъти за по 1 вечер да спи
при тях, че едната вечер излизахме, а другата ходихме до Варна. Всичко е
минало добре, пил си е млякото, а аз се цедях сутринта и вечерта, когато суче.
Само дето едната вечер се кукнал в 4 и си играл до 6.  ooooh!
Обаче аз не можах да спя по цяла нощ, че пак си се събуждах.  ooooh!
Иначе и при нас всяка вечер е доста бурна, много често се буди, а от лявата
му страна така е набъбнал един кътник, че си мисля, че от това се буди.

Неди също проходи тези дни. Вече си прави по 10-15 крачки сам. Скоро ще
правим пита. Минахме през яка хрема, кашлица и разстройство (джанките са
доста ефикасни). Не стигнахме до хапчета. Сега вече сме добре уж.

Ето и малко снимки от нашия рожден ден.
https://picasaweb.google.com/blurmoi/2011?authuser=0&authkey … p;feat=directlink
(оф, тоя линк май не мога да го направя да работи  ooooh! , ама става с copy-paste)
Надявам се да мога да ви следа по-честичко.  Hug

Лек ден и весел уикенд, мамчета!   bouquet

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 10:33 от Blurmoi

Общи условия

Активация на акаунт