Брекети- колко ви излязоха и къде ги поставяхте- част 2

• 193 997
  • 774
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!
Някой има ли отзиви за Д-р Иван Горялов( град Пловдив) "Фабрика за Усмивки"

# 181
Привет от поредния кандидат брекето-носител!Сега съм на 28, в майчинство с I-то си дете и реших, че периода е подходящ. Вече си давам сметка, че съм закъсняла - трябваше да почна още по време на бременността, като се има предвид колко много време отнема намирането на най-подходящия ОД и откъм методика, и откъм финанси! В детските ми години (в 4-ти клас) съм носила скоби за известно време, но само нощно време и съответно резултатите бяха нулеви! Както и да е- никога не е късно! След препоръка от лекуващата ми д-р се озовах на I-чен преглед при Д-р Динкова този понеделник. След него съм меко казано разочарована!Първо: задължително да се извадят 4 зъба- по 1 в средата на всяка редица,така че да се запази позицията на задните(кътниците); в горната челюст имало достатъчно място, но заради съответствието с долу се налагало.И второ цените(не са Деймън):метални-1900Евро,керамични-2580Е, лингвални-4800Е+300лв за отливки и анализ!Като чета тук, виждам,че са доста завишени!Тъй като д-р Алагьозова беше от препоръчаните, й се обадих и имам час за другата седмица.По тел. каза,че работи с Деймън. Някакво мнение за нея?Благодаря!

# 182
Bela Trixx, добре дошла! Аз ходя при д-р Алагьозова. Много мила и симпатична жена, но не обича изплашени пациенти (каквато бях аз). Все още нямам наблюдения от работата й. Ако си прочела горните ми постове знаеш историята вероятно, но ще повторя: на мен също ще ми вадят зъби, но само 2 отгоре. Не ги вади д-р Алагьозова, а хирург. Обаче мисля, че тя не работи с деймън  newsm78. Доколкото знам тези ОД, които работят с обикновени метални брекети, не работят с деймън и обратно. Деймън брекетите са доста по - скъпи от металните. Аз ходих вече на 2 прегледа при нея и на 9-ти март (третия преглед) ще ми слага брекетите. Добре е на първия преглед да носиш панорамна снимка, не е проблем и да нямаш, но ще те накара да направиш. Simple Smile Пред кабинета й винаги чакат много хора. Даже последния път имаше едно момиче, което вече беше с ритейнъри и каза, че зъбите й за сега са ок. Има кабинет в София и в Мездра ако ти е по - удобно. Simple Smile

На всички останали, които изказаха мнение по моя въпрос благодаря. Страхувам се, че ще попадна на ОД, който ще ме придърпа като пациент без да ги вади и после ще се възвърнат. Надявам се д-р Алагьозова да е права, но се води като добър ОД и мисля, че няма да има проблем. В петък имам час при хирург за ваденето на единия зъб... стискайте палци! Simple Smile

# 183
И аз  Peace

# 184

Ivanina_, благодаря ти много за бързия отговор! А дали можеш да споделиш информация за цените при нея? А относно Деймън-а, изрично я попитах за тази система и нейния отговор беше: "Аз съм професионалист и затова работя с всички системи, в зависимост от случея!" Решила съм твърдо, че искам "Деймън" и ако тя ми откаже, продължавам да търся.
В тази връзка ще съм благодарна на всеки, който може да сподели опит или инфо(включително цени) за лекари, работещи с Деймън в София?

# 185
  • в матрицата
Bela Trixx , в предишната тема има доста информация за цени и ОД-та, погледни там  Peace

# 186
Bela Trixx, не знам Деймън как вървят при нея. В такъв случай може направо да я попиташ - тя ще ти каже най - добре Simple Smile

# 187
Здравейте Simple Smile Изчетох предната тема ,както и тази ,предстои ми поставяне на брекети,но все още имам леки съмнения.. Ходих на консyлтация при Др Гаис,при Галина Димова в Клиника Валор и в още една клиника,но незапомних името .. горе doly цените са еднакви .. с плюс минyс 300 лв.. та въпроса ми е следния .. след много четене разбрах че Damon, като чели са най-удачния бърз ефективен безполезнен вариант,но тъй като в предишната тема едно момиче беше показала снимки с Damon clear изцяло естетични брекети на горна челюст ,а на мен ми предложиха само 6 естетични и всички други метални се питам къде е уловката ?  и искам да попитам някои има ли брекети ,които да са изцяло еesteti4ni имам впредвид и линийката нз как се нарича извинете ме за невежеството ,но още съм нова в това .. линийката която свързва брекетчетата да е бяла,а не метална както е при Damon clear .. надявам се да сте ме разбрали ?! Simple Smile Благодаря преедварително за отговорите Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 22:44 от milencencetyyy

# 188
Цитат
линийката която свързва брекетчетата да е бяла,а не метална както е при Damon clear .. надявам се да сте ме разбрали ?

Нарича се дъга =) И за Damon не може да бъде бяла, защото тази система още не предлага такива дъги =)

А относно ОД, работещи с Damon в София- има много добри, но специално за София може да се обръщате към доктор Галина Настева-Димова- все пак тя е единственият лектор за България на тази система =) Кой по-добре би се справял с нея, освен този, който я преподава??? =)

След като сте от София, не пречи да се консултирате и при нея, а за другите градове също има много добри ОД, работещи с Damon, мога да препоръчам няколко =)

# 189
  • София
Цитат
линийката която свързва брекетчетата да е бяла,а не метална както е при Damon clear .. надявам се да сте ме разбрали ?

Нарича се дъга =) И за Damon не може да бъде бяла, защото тази система още не предлага такива дъги =)

А относно ОД, работещи с Damon в София- има много добри, но специално за София може да се обръщате към доктор Галина Настева-Димова- все пак тя е единственият лектор за България на тази система =) Кой по-добре би се справял с нея, освен този, който я преподава??? =)

След като сте от София, не пречи да се консултирате и при нея, а за другите градове също има много добри ОД, работещи с Damon, мога да препоръчам няколко =)

А някакви координати?

# 190
Да аз бях при нея вече както споменах по горе сигyрно не сте ме разбрали Simple Smile Клиниката и е в зона Б 19.. Simple Smile Наистина е много мила и ми вдхна най-голяма увереност ,мисля че ще се спра на нея Simple Smile

# 191
Замислих се..... как се слагат пръстените на 6-тите зъби като моите 5-ти и 6-ти са плътно прилепнали и не виждам как влиза металния пръстен..? Как беше при вас?

# 192
  • София
Ivanina_, преди да се сложат пръстените се слагат едни гумички, които разбутват място точно като за пръстени Simple Smile аз нали си имам 8 пръстена общо..пак се изказах по въпроса  Hug

Barkika, не радикални констатации моля! Знаем всички колко е добра Димова, всички тук почти са минали през кабинета й...и преподаването няма нищо общо с добрата работа...едно е на теория, друго на практика!

Нека оставим резултатите да говорят кой колко може! Peace

# 193
Цитат
Нека оставим резултатите да говорят кой колко може!

Нека така да е =) Това си е моето мнение.

# 194
desideskata, ти май си най - компетентното лице тук (без да се обиждат другите), каквото и да попитам винаги знаеш Laughing.... Все още ми е интересно как точно се разбутва това място като и косъм не може да се пъхне м/у моите  Thinking

Ако нещата вървят по план утре сутрин рано, рано ще ми извадят единия зъб, дано всичко протече нормално Praynig!

Общи условия

Активация на акаунт