Брекети- колко ви излязоха и къде ги поставяхте- част 2

• 196 529
  • 774
  •   1
Отговори
# 660
  • в матрицата
Деска, честито!! Резултатът е зашеметяваш, струвал си е всеки изхрачен лев!!

Skrekkelig, постоянните ретейнери за горе долу до живот...особено за пациенти в напреднала възраст 25+  Laughing

# 661
Деска, чудесна си  Heart Eyes, ти си моят герой, нали знаеш  Wink
Струвало си е не само парите, но и мъките, помня през колко мъки мина, направо ти се възхищавам   bouquet

Операцията заради профила ли беше? Чудесен е сега  Peace

# 662
Поздравления Деси,
Каква разлика  Shocked

Като чета за ритейнари и направо ми иде да се откажа. "До живот" ми звучи много ангажиращо Sad

# 663
  • в матрицата
Суха Мащерка, аз предпочитам ретейнери до живот, пред това да ми се върнат зъбите в изходяща позиция, както 3 пъти до сега ( с шини)  Peace

# 664
Разбирам, сигурно ако се стигне до там и аз ще избера такива.
А има ли някой който полза постоянни ритейнъри в момента Simple Smile
Има ли проблеми със струпване на храна, чистене и подобни проблеми?
Ако по време на носене на брекетите се появи кариес, какво се случва, ако болката стане нетърпима?  Embarassed
Сигурно задавам много въпроси от сферата на фантастиката, но все пак според мен са възможни подобни случаи  Embarassed Blush

# 665
Разбирам, сигурно ако се стигне до там и аз ще избера такива.
А има ли някой който полза постоянни ритейнъри в момента Simple Smile
Има ли проблеми със струпване на храна, чистене и подобни проблеми?
Ако по време на носене на брекетите се появи кариес, какво се случва, ако болката стане нетърпима?  Embarassed
Сигурно задавам много въпроси от сферата на фантастиката, но все пак според мен са възможни подобни случаи  Embarassed Blush

Аз се включвам по въпроса с кариеса- случи ми се,но ми го оправиха. Не бих чакала до свалянето на брекетите. Peace

# 666
  • София
Деска, невероятен резултат!!! Поздравления!

# 667
  • София
Деси, честито!

Много много хубави усмивки те чакат Laughing

Останалите продължаваме борбата  Simple Smile

# 668
  • София
Ех, благодаря на всички и аз не мога да си се нагледам и се хиля при всяка възможност, нооо още свиквам с резултата  Mr. Green

Малко по малко на въпросите..

1) не сме пипали брадичката изобщо. Резултата се получи след преместването на долната челюст.
2) операцията беше заради малката челюст и проблемите около това. А промяната на профила беше неизбежен.
3) с постоянни ритейнъри вече свикнах и аз съм в тази категория 25+. Малко ми е странно още, но ще свикна. Наистина са "до живот" или по-точно докато не ти окапят зъбите  Joy но нито се виждат, нито пречат..само ти е странно на езика в началото, но няма на къде.. по добре с тях, отколкото със сменяеми и да загубиш резултата... аз лично имам и два мъдреца още, които растат в "безопасна" посока...но де да ги знаеш гадините...
4) вече два пъти си мих зъбите с тях..нямам проблеми със струпване на храната
5) относно карииеса - той няма как да се появи под брекета; може до него или някъде другаде и в зависимост от мястото се предприемат действия. Има вариант да ти свалят дъгата (ако пречи) или да махнете брекета (ако е толкова наложително). Аз лично нямам нито един кариес в живота си и с брекетите пак не се появиха, но си беше голямо чистене всяка вечер по 30-40минути (е, накрая вече ме мързеше..) и ходене през 6 месеца за почистване при стоматолога..
6) за снимките след избелването, разбира се. Но първо трябва да ме види стоматолога - да погледнем венците и да ми каже какво избелване (ако може изобщо) и как ще допочистим. Но на мен по принцип емайла ми е по-тъмен, не е беличък, така че чудеса няма как да очаквам Simple Smile

# 669
  • TX
Деси  smile3501 за теб
smile3501 за ортодонта
smile3525 за ортодонта
за теб smile3525

# 670
Desi pri koi ortodont si slaga breketite?

# 671
  • София
Desi pri koi ortodont si slaga breketite?

в клиника Валор на проф.Мутафчиев. Най-много ме лекува обаче д-р Гаврилов

# 672
Деси, поздравявам те с новата ти усмивка. Много се колебаех преди време дали да слагам брекети и писаното от теб тук ми даде куража, от които имах нужда.   bouquet

# 673
  • София
Деси, поздравявам те с новата ти усмивка. Много се колебаех преди време дали да слагам брекети и писаното от теб тук ми даде куража, от които имах нужда.   bouquet

Мното се радвам, че помагам на хора в нужда, защото знам аз как се колебаех..макар, че много малко го мислих..все пак имам предишен неуспешен опит преди годиниииии Simple Smile

# 674
  • Sofia
 smile3525   Браво!Това са и нашите доктори- д-р Гаврилов и проф.Мутафчиев  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт