Брекети- колко ви излязоха и къде ги поставяхте- част 2

• 194 044
  • 774
  •   1
Отговори
# 90
Ако ти е удобно в Шумен - може да се намери добър ортодонт, който ще ти вземе много по малко от 3000-3500 за естетични брекети.

След 3 месечно непрекъснато носене на ластички, от вчера ги нося само през нощта. Но сложихме и още кръстосана за изравняване на центъра. ЕЕ, няма такова чудо. Едва изчаках да стане сутрин и да я махна. Някой носи ли кръстосана ластичка?

# 91
След 3 месечно непрекъснато носене на ластички, от вчера ги нося само през нощта. Но сложихме и още кръстосана за изравняване на центъра. ЕЕ, няма такова чудо. Едва изчаках да стане сутрин и да я махна. Някой носи ли кръстосана ластичка?

Ох тези ластици са ми голямата драма  Sad, скоро и ние ще се сдобием с такива. Как се храниш и говориш с тях? Виждат ли се? И ние явно ще имаме кръстосани, защото също ни бягат с 1-2 мм предните, не са центрирани де, не знам как се нарича това

# 92
Рая, не можеш да се храниш с кръстосан ластик. Той просто ти затваря устата и дори устните си не мога да оближа. Някак ми е дискомфортно, но може би не съм свикнала още.

А с другите ластици, които са за коригиране на захапката с тях се храня. Виждаха се само ако се усмихвам широко. За три месеца свикнах и не ми правеха впечатление. Сега като ги няма и ми е супер комфортно , че съм разтоварила малко багаж от устата си.

# 93
Ани, благодаря ти за бързия отговор.  Hug Шумен наистина ми е доста далеч- около 150 км, но ако разликата е наистина впечатляваща, може би не е зле да обмисля и такава идея, още повече, че се ходи веднъж месечно или греша? Би ли споделила повечко- цени, отзиви за ОД, впечатленията ти лични ли са... Ако предпочиташ, може и на лични. Благодаря още веднъж!  bouquet

# 94
 " Най-пресни" сме ,от днес сложихме брекети Damon  на баткото.След тежка травма е със забит навътре в челюстта преден зъб ,а др.е завъртян от удара....И двата са постоянни,уви...умъртвени .Пациенти сме на Д-р Галина Димова,"Дентално студио".(цената е почти 5000лв.)Ще ви следя,тепърва навлизам в материята...

# 95
Ани, благодаря ти за бързия отговор.  Hug Шумен наистина ми е доста далеч- около 150 км, но ако разликата е наистина впечатляваща, може би не е зле да обмисля и такава идея, още повече, че се ходи веднъж месечно или греша? Би ли споделила повечко- цени, отзиви за ОД, впечатленията ти лични ли са... Ако предпочиташ, може и на лични. Благодаря още веднъж!  bouquet

Да, ходи се веднъж месечно. Изцяло бели брекети струват 1800лв. Естетичните брекети са малко повече, забравих точно колко бяха, но цена 3000лв няма. Така че са най много 2000 или 2000 и нещо. От ОД съм доволна, зъбите ми се нареждат по начина по който очаквам. Ако те устройва, мога да ти дам телефон на лични. Но е възможно и да се включи някой с добро предложение за Варна или Добрич.  Peace

# 96
Срам , не срам ще споделя с вас моя проблем. Понеже ми предсттои операция за вадене на 4 мудреца , а после искам и да си изправя зъбките, как мислите на една по голяма възраст (25години) ще има ли резултат от брекети и какви парички да си подготвя. За сега съм ходила в EO Dent и съм доволна? ?

# 97
  • в матрицата
sianadimitrova, срам не срам, ще ти кажа - аз съм доста над 25 и сложих  брекети  Mr. Green Според мен и на 40 да си, пак има смисъл от брекетите , е разбира се ,ако не се харесваш с криви зъбки

# 98
Не виждам голям смисъл от тази тема . Всеки пациент има различен проблем  и е нормално  на един да  му вземат 1000 лева  , а  на друг 5000. Като цяло не може да се говори за по-евтино  и по-скъпо  в стоматологичният бранш , защото има много фактори които влият върху цената, но специално което се късае за ортодонтско лечение поне според мен не е важно цената,а качеството , времето и тн.
 не може да се говори за различни ортодонтски случай и да се сравняват цените им- има леки случай тежки и тн.

всеки случай е единствен и сам за себе си ,за това цената е различна.

# 99
  • в матрицата
Не виждам голям смисъл от тази тема . Всеки пациент има различен проблем  и е нормално  на един да  му вземат 1000 лева  , а  на друг 5000. Като цяло не може да се говори за по-евтино  и по-скъпо  в стоматологичният бранш , защото има много фактори които влият върху цената, но специално което се късае за ортодонтско лечение поне според мен не е важно цената,а качеството , времето и тн.
 не може да се говори за различни ортодонтски случай и да се сравняват цените им- има леки случай тежки и тн.

Да бе да, кой ти го каза това? За  моя случай цената варираше от 7000 лв при един, до 2000 при друг, е как да няма смисъл от темата?? Хайде малко да си по мърдаме онова сивото в главичката, преди да  умозаключаваме  Stop

# 100

Като не виждаш смисъл просто не пиши тук, ако обичаш! Много хора не могат да обиколят всички съседни градове /като нас например/ и тази тема ми е много ценна! Големи хора сме, знаем, че всеки случай е специфичен, не откриваш топлата вода

# 101
 Лично за мен темата е много полезна!

# 102
Значи аз съм на 13 знам че този сайт е за мами ....както и да е значи зъбките ми са ужасно криви само горната челюст .. двата ми предни зъба са раздалечени и ми липсват 2 зъба ужасно е.. срам ме е да се усмихвам ..и да говоря а пък шини преди бях носила някъде 1 и половина  никакъв ефект .. а за брекети нямаме голяма възможност ако знаете колко струват тези НЕВИДИМИТЕ брекети ми кажете да знам за колко става въпрос защото вече не мога да ги трая тези Sad ужасни са

# 103
  • Русе
Криска, надали за теб ще бъдат подходящи невидимите брекети. Моята дъщеря също лекува много сериозен проблем, приддружен с обратна захапка. Нашата ортодонтка ни обясни , че с металните брекети ефекта е много по- бърз и опитът ни го показа. Трябва да ти кажа, че беше спряла да се усмихва. Нашите са Деймън Кю и са много дребнички. На втория месец Мони си върна усмивката. Изключително съм доволна. Виждала съм сапфирени брекити, които след няколко месеца са пожълтели, така, че не се притеснявай от металните....Решението ти да направиш нещо за себе си е чудесно и сега е момента, стига да има кой да го финансира. Успех!

# 104
Мерси много а може ли да ми кажете колко струваха вашите?

Общи условия

Активация на акаунт