Брекети- колко ви излязоха и къде ги поставяхте- част 2

• 196 542
  • 774
  •   1
Отговори
# 270
  • Русе
Браво, Деси.  И дъщеря ми вече е на финала. През август ги махаме. Сега се образоваме на тема ритейнъри.

# 271
Кво е това бе, Деси  newsm78
Говори ни на български  Mr. Green

Само от теб не го очаквах  Joy мислех, че съм ти най-ясна  Joy
Вече съм с подредени зъбки. Само Лицево-челюстния хирург трябва да ми оправи костта и съм финито!

Ти си ми събрала очите направо  Crazy, такъв завързан случай, очаквах нещо по - сложно  Laughing

# 272
  • София
хахахахха, наистина много ме разсмя!

Стискайте палци утре, че съм на среща с "НЕГО" Simple Smile

# 273
И аз очаквах да е по - сложно това ЛЧХ  Mr. Green
Успех, Деси  Hug

# 274
  • София
Пу пу, върнах се тамън....след околло 2 седмици ще ми е датата.
Сега събирам и правя изследвания, снимки. Другата седмица като съм готова отивам на преглед и се разбираме за дата Simple Smile

Само костта, няма да има корекция на брадичката...другата седмица ще си видя и новия профил, преди да се е състоял  Hug

И така, не можах да се стърпя..да не споделя Simple Smile

# 275
То не останало бе  Wink, успех, Деска!

# 276
Здравейте!

И аз съм решила в скоро време да си слагам брекети,но още не съм ходила и на първичен преглед при ОД.Искам да попитам какви са цените горе-долу при Алагьозова за обикновени (метални брекети)? Simple Smile

# 277
desideskata, браво. Успех! Simple Smile

Искам да попитам какви са цените горе-долу при Алагьозова за обикновени (метални брекети)? Simple Smile

1200лв.  Peace

# 278
Здравейте,
може ли някой да ми даде съвет за облекчаване на дискомфорта и болката от току що поставени брекети. От вчера и аз съм в отбора  Grinning

# 279
Здравейте,
може ли някой да ми даде съвет за облекчаване на дискомфорта и болката от току що поставени брекети. От вчера и аз съм в отбора  Grinning

Парацетамол. Не съм пробвала, защото геройски си търпях, но така ми каза моята ОД.

# 280
Здравейте,имам въпрос за ластиците между двете челюсти.Дъщеря ми от 2 дни е с тях и много я боли.Свиква ли се или през цялото време ще боли?

# 281
Здравейте,имам въпрос за ластиците между двете челюсти.Дъщеря ми от 2 дни е с тях и много я боли.Свиква ли се или през цялото време ще боли?

Свиква се,при всеки е различна продължителността на болката!Не се притеснявайте,успех! Peace

# 282
Да ви се оплача само още на 1-вия месец отлепих една звездичка и то последната на края на дъгата  #Cussing out. Добре, че на 21 съм на преглед. Странното е, че не съм яла твърди храни, от какво се отлепи и тя не знае май...  ooooh!

# 283
Благорадя,дано свикне по-бързо.
Да ви се оплача само още на 1-вия месец отлепих една звездичка и то последната на края на дъгата  #Cussing out. Добре, че на 21 съм на преглед. Странното е, че не съм яла твърди храни, от какво се отлепи и тя не знае май...  ooooh!

И на дъщеря ми и се отлепи на първия месец,но при нея първо се откачи дъгата,след няколко дни и се отлепи брекет (с грозде Grinning ).ОД-то каза,че ако не и драска няма проблем.При следващото ходене го презалепи.

# 284
Здравейте,
zdraveite,moqta dashterq e na 14 god. do predi mesec beshe s briketi(za 2 godini)pri vsqko poseshtenie pri OD q bolqha za okolo 2-3 dni samo s paracetamol se uspokoqvashe.A za hrana prez tezi 2-3 dni samo kiselo mlqko.No sega se radva na napalno pravi i krasivi zabi!!!!! Joy

Общи условия

Активация на акаунт