През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 620
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Момичешкото име , подобно на Гадамер, съм го измислила много преди да забременея. Просто си занм ,че ако имам момиче , ще се казва така - Ема ! Виж за мъжко - много ми е трудно ... Иска ми се да си имам едно резервно за всеки случай , защото грешки стават Simple Smile и обичам да съм подготвена ... Имам една идея - Максим, но на мъжа ми не му харесва . Било има не котка Grinning . На вас звучи ли ви като котка ?  Вече бях споменала , но ми се иска името да е с международно звучене ... Да е познато по света , а не като моето , което го повтарям на французите по 18 пъти докато ме разберат ... Същото ми се случва и като трябва да говоря по телефона с Elchansae Korri или Faycal Benyahya . Нито мога да им позная полът по името , за да знам с мъж или жена ще говоря , нито пък мога да ги произнеса правилно  Crazy

Мина -  Борис , Александър, Алексей, Симеон, Михаил, Андрей , Константин , Данаил, Павел. Николай  Peace . Всичките са били руски царе  Hug  Лично аз много харесвам и Филип

# 151
Ема ми беше желанието ,много го обичам това име ,също и Али.Но нали мъжоме помоли да е на майка му та сега е Лилия.

# 152
Лили е прекрасно име - много нежно и женско.  Това ми е другия критерий за име , мъжкото да не звучи женски и женското да не звучи мъжки ..
Например не харесвам Филипа или пък Бориса... както и Мариян или пък Десислав  Crazy .. От друга страна Александър и Александра ми звучат еднакво добре

# 153
Radostche,благодаря много за предложенията, ще ги включа в списъка Wink
Максим също е добро, на мен никое име не ми звучи като котешко или кучешко, всички имена са си човешки, това че кучето и една от приятелките ми се казва Лиза, това нищо не значи....поне за мен!
Много ми харесва Ема, хем е международно, кратко, точно и ясно, то и на дъщеря ми името си дойде самичко (казва се Ева), като влязох в деветия месец сънувах, че я викам така и си остана, но сега ми е малко по-трудно, може би защото не спя, че да сънувам  Laughing !

# 154
На мен много ми допада Петра за момиче, но май не са много хората, които го харесват...
А за момче мисля  Борис, Петър или Крум, а също и Богомил...още май не сме решили Simple Smile

# 155
И аз много държа да звучи нежно.

# 156
  • Хасково
Добто утро дами гледам имена обсъждате аз съм се спряла на три Виктория Вера или Татяна на свекърва ми и незнам кое от трите да избера а ако се окаже момче ще е Виктор тук спор няма ама за мома има дилема мъжо каза ти си избери ама  немога

# 157
Пристрастна съм към Виктор и Виктория  Hug - международни са , а и със смисъл ...

Момичета , някой знае ли кой точно орган ни се намира в момента точно под ребрата отдясно . И миналия път ме болеше по същото време , и сега . Не е точно болка , ами като притиснато . Много ми е трудно да седя даже на стола Sad

# 158
Жлъчка....много често ме боли...особено ако съм притеснена

# 159
gossip.girl аз имам същия проблем като теб. Докторът от ЖК ми води термина 14.12., а всички остнали калкулатори и там където ходя на частно 12.12. Моят болничен също ще бъде издаден от 30.10., като трябва да отида да го взема на 31.10. Не мисля, че това е проблем, тъй като по документи официалният термин е този който води ЖК.

# 160
  • София
Добро утро на всички   bouquet
Хубав и усмихнат ден   bouquet
Аз съм с болки в гърдите, около слънчевия сплит. Голяма мъка  Sick
Снощи поне нямах киселини.

gossip.girl аз имам същия проблем като теб. Докторът от ЖК ми води термина 14.12., а всички остнали калкулатори и там където ходя на частно 12.12. Моят болничен също ще бъде издаден от 30.10., като трябва да отида да го взема на 31.10. Не мисля, че това е проблем, тъй като по документи официалният термин е този който води ЖК.

Имам същия проблем - разминават ми се с два дни ЖК ми изчислява на 18.11., а по всички калкулатори е на 16.11. предния път не се заяждах, но ми стана кофти, че сестрата беше много категорична и не беше склонна на компромиси. Ядосах се  #Cussing out

# 161
capsicum, благодаря ... А да знаеш случайно някакъв чалъм за намаляване на дискомфрота ... освен раждане разбира се Wink

За термина и аз съм така - калкулаторите ми смятата 8.12, а на ЖК се водя 10.12. Заради методите на смятане е ... Калкулаторите смятата 40 седмици или точно 280 дни , а на ЖК смятат по метода +7 дни добавени към датата на последната М и -3 месеца ( извадени от месеца на последна М ) ...

Значи mimetopl e била с М на 7.03. , а p_bori - 11.03 . Ако искате да се изравнят с термините от калкулатори , просто им кажете ,че сте объркали датите на последната М и за mimetopl  е 05.03 ,а за p_bori  09.03 и така ще се изравнят  Peace . Лично на мен не ми пречат тия два дни и ще си го оставя така 

# 162
  • София
ЪЪъъъъъ тази дата ми е за боничния 45 дни преди термин, иначе термина ми е на 31.12, а според тях на 2.01.2012

# 163
но при мен не е точно такъв проблема. както аз, както всички калкулатори така и док ми води термина 12.12. просто тя смята тези 45 дни по друг начин явно. включва термина в тях до колкото разбирам или нещо подобно става.

# 164
p_bori  - извинявай  Hug объркала съм се . Кажи им ,че последната М ти е била 2 дена по-рано от действителното и че са объркали като записват . Така ще се получи 31.12  . На 26.03 ли ти е била в действителност ?

Общи условия

Активация на акаунт