През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 530
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Аз тъкмо се връщам от преглед. Всичко е наред. Не гледахме бебето на ехографа, защото каза, че ФМ е била преди няколко дни само и нямало смисъл. Прегледа ме иначе и запис на тонове правихме.
Излезе една доста силна контракция според нея, която аз въобще не усетих, но ми увеличи Магнерича от 2х1 на 3х1. Та така - на следващия преглед на 11.11 ще ми издаде документа за 45-дневния  Peace

# 511
Radostche, мерси  Hug дай боже така да е!

Ох, аз да ви се похваля, поръчахме количката днес, ето тази:
http://www.teutonia.de/de/produkte/cosmo/tragetaschen.html
Но ето това е цвета:

И я поръчахме с порт бебе, не със зимен кош (или за новородено както се нарича), дано да сме направили правилния избор за бебка  Heart Eyes
И ще пристигне чак след 8 седмици   Shocked

поздравления това е правилния избор.Каката я возихме с теутония но друг модел.Вечна количка и много удобна.Бъди сигурна че ще хареса и на бебета и на теб

# 512
  • Отвъд алеята зад шкафа
А количката има ли отпред зимно чувалче за краката към показания на снимката кош?

# 513
И аз идвам точно от доки ... Нещо ме смоталеви за болничния - да ми бил пуснел 45-дневния 1 седмица по-рано - казах му че не искам така ... И решихме да видя събота и неделя как съм и ако не действа магнезия , да отивам щял да измисли какво да ме прави  Tired ...

# 514

А за autocad-а , абе на мен ми е основна програма, с която работя и хич не ми се вижда сложна. На времето в университета карахме едни кратки курсове, но доста научихме от тях. После за нула време се усъвършенства човек, още с първия обект. Та ножа е тъп, не му се връзвайте!  Peace

Аз по принцип имам опит и с други програми на Аdobe и затова много се надявам, това да ме улесни. Lyubi като каза обект, за какво точно я използваш ти? Знам, че може да има доста приложения. Разбира се, може и да не ми отговаряш.

# 515
Инженер геодезист съм и си правя на аутокад всички проекти на практика- Вертикално планиране, пътища, профили, заснемане... Simple Smile

# 516
Инженер геодезист съм и си правя на аутокад всички проекти на практика- Вертикално планиране, пътища, профили, заснемане... Simple Smile

Интересна професия.  newsm10

# 517
  • София
А количката има ли отпред зимно чувалче за краката към показания на снимката кош?
Gadamer, показания на снимката кош пада до долу и вътре се слага ето това:

Това е порт бебе, вътре е с допълнителен матрак и още едно по-малко чувалче което после може да се използва и за кошчето за кола (да му е топло на бебето). Ние и кошницата за кола я поръчахме този десен  Heart Eyes днес съм много щастлива и никакви болки, гъби или каквото и да било не може да ме разстрои  Party

# 518
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз имах предвид по-скоро такъв тип чувал за краката - , който е и за легнало положение, и са изправено (за по-голямо дете). Защото порт бебето е за съвсем малко бебе. Може би това друго чувалче, за което споменаваш, ще върши работата на това, което аз имам предвид, с такъв тип чувалчета са количките Quinny -

Аз днес направо в чудо се видях - цял ден почти нищо не съм яла (което е мноооооого нетипично за мен) и въпреки това имам чувството, че стомахът ми е в гърдите и гърлото. Много ми е тежко и не знам какво да правя. Въпреки това сега ще ходим семейно до един руски магазин в Младост, от където ще купя пелмени, вареники, кондензирано мляко, зефир и още неща, които са ми се прияли, а не си заслужава специално да ходим на руски ресторант. Макар че "Гара за двама" ми е много любим.

# 519
  • Sofia
И аз идвам точно от доки ... Нещо ме смоталеви за болничния - да ми бил пуснел 45-дневния 1 седмица по-рано - казах му че не искам така ... И решихме да видя събота и неделя как съм и ако не действа магнезия , да отивам щял да измисли какво да ме прави  Tired ...
Radostche, чудя се тези доктори какво се дърпат за тези болнични. Имаш разкритие....имаш контракции. Какво трябва да стане, за да ти дадат болничен!? Да започнеш да раждаш? Егати хората. В крайна сметка имаш право на 180 дни за годината newsm78. В крайна сметка натрупването на умората засилва тези тъпи контракции.....предполагам, че не ти е лесно.....малък палавник, работа и бременност + другите екстри на една домакиня.

# 520
Имаме до нас един руски магазин , на който все му се чудя и все не влизам... Май ще взема да го прегледам ...  Кондензираното мялко какво се прави ... Друго какво може да си купя от там ?

# 521
И аз идвам точно от доки ... Нещо ме смоталеви за болничния - да ми бил пуснел 45-дневния 1 седмица по-рано - казах му че не искам така ... И решихме да видя събота и неделя как съм и ако не действа магнезия , да отивам щял да измисли какво да ме прави  Tired ...
Radostche, чудя се тези доктори какво се дърпат за тези болнични. Имаш разкритие....имаш контракции. Какво трябва да стане, за да ти дадат болничен!? Да започнеш да раждаш? Егати хората. В карайна сметка имаш право на 180 дни за годината newsm78. В крайна сметка натрупването на умората засилва тези тъпи контракции.....предполагам, че не ти е лесно.....малък палавник, работа и бременност + другите екстри на една домакиня.

Не ми е , но на работа си седя само пред монитора -програмист съм ... А и вече не ми дават много задачи , та основно си гледам форума  Mr. Green ... Ако не ми е добре и събота и неделя - отивам - каза ,че ще го измисли - не ми е отказал  ... Ама определено няма да се съглася да ми мести термина  Crossing Arms

# 522
Имаме до нас един руски магазин , на който все му се чудя и все не влизам... Май ще взема да го прегледам ...  Кондензираното мялко какво се прави ... Друго какво може да си купя от там ?

хубави руски бонбони на грамаж   Mr. Green и едни много интересни гевречета в големи пликове като бисквити са  Simple Smile
gadamer и ние честичко го посещаваме младосткия руски , има и един хубав гръцки ако си фенка на чуждестранните магазини , точно до Вероната е гръцкия  Simple Smile

# 523
по повод руският ресторант-аз съм поканена на рожден ден утре  в такъв на ул.Оборище69-ще ви разказвам после-казаха ми че е много готин и е с жива музика!

# 524
  • Отвъд алеята зад шкафа

Ето сайт с някои от продуктите, по секции - http://www.berezka.bg/produkti/zaharni-izdeliya

Аз кондензираното мляко го ползвам за кафе или го ям просто така, а това, което е карамелизирано е направо готово за торти - мажеш блатовете и готово.

А това - http://www.berezka.bg/produkti/pelmeni и това - http://www.berezka.bg/produkti/vareniki ме мързи да си го правя вкъщи и затова така полуготови ги взимам. Варениките ги ядем сладки, а пелмените солени. Също така много обичам ето тези десерти - http://www.berezka.bg/produkti/podsladena-izvara отгоре  е шоколадова глазура, а вътре се води извара, но не е точно това, държат се в хладилники и са страшно вкусни.  Също така ако харесваш всякакъв вид пушени колбаси, риби..има избор. Туршии също има всякакви, като на вкус са малко по-различни от нашите.

Харесах ей тая рецепта - http://www.berezka.bg/recepti/barzi-sladki-kiflichki-ot-izvara-za-zakuska и мисля да я изпробвам  Whistling

veronika.e чакам отзиви за ресторанта  Peace

tani4ka111 къде е този гръцки магазин - определено съм фенка на всякакъв тип кухни, май няма нещо, което да не обичам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт