През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 658
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Добра вечер!
Аз докато се наканя да пиша в новата тема тя станала 8- ма страница! И май все по- бързо ще ги изписваме темите- започват се болничните, времето застудя и ни задържа пред мониторите.
За бебефоните - дадоха ни на Филипс. Въпреки, че квартирата ни е толкова малка, че едва ли ще има нужда от него, но пък знае ли се... може бебо да не умее да реве с глас, а тихо да мънка  Wink
Имам въпрос към ЛЛЛ , който може да ви се стори тъп, но се замислям тези дни. И така- раждането е минало и след 2-3-5часа ми носят бебо. Аз какво да го правя всъщност  Laughing , освен да му се радвам  Rolling Eyes ? Толкова часове след раждането едва ли ще имам коластра или кърма, да го слагам ли на гърда, ей така "на сухо"  newsm78 ? И ако нямам трябва ли да помоля да му дадат с шише АМ ? Някак неясни са ми тези първи минути и часове с бебо. До колко часа след раждането трябва да се нахрани? Усеща ли глад, всъщност?

# 121
*Mishela*, не съм от ЛЛЛ, но ще ти кажа при мен и щерката как минаха тия първи часове. След 2 часа лежане на магарето с торба на корема ме качиха в стаята ми и ме оставиха да почина още малко. Точно на 4-я час след раждането ми донесоха Ива и акушерката ми каза да я слагам на гърдата. Показа ми, не че имаше някакъв ефект, добре че бяхме в стаята с една жена, която раждаше за 2-ри път и знаеше доста за кърменето, та тя ми обясни. Ива засука веднага, не знам дали имаше какво, но беше като малка помпа и стоя така поне едно 20-тина минути. След това си я преоблякох, че се беше оакала до уши и вместо пелените си и облякох дрехи след като измихме дупето. После почнахме малко по малко да влизаме в час и двете, почнахме да си се храним, преобличаме, да се гушкаме и т.н.
П.С. При нас не даваха АМ на нормално родените бебета. Даваха само на бебета родени секцио, че бяха далеч от майките си поне 24 часа докато ги раздвижат.

# 122
Отидох по магазините за ботуши и се прибрах с рокля за мен и гащеризон за бебко  newsm78 това е нов симптом за мен и се надявам да е временен,че таткото ще ни изгони...
В "св.София" първия ден или два според зависи ти дават "памперс".Ма не е баш памперс,а като гащи с вградена превръзка.После вече като "теча" е по-малък повечето познати ме съветват,че нощните с максимални капки са екстра за повода,закрепени на бабешки гащи Simple Smile
Ох,в петък сме канени на един коктейл и много се чудя смешна ли ще съм с токчета...гледам се сега и май май приличам на кестен забучен на клечки за зъби  Blush
я да повдигна темата за имената.Измислихте ли име?на кого и защо?

# 123
Уф и на мен това с името ми е много сложно-нищо не ми идва така присърце и мисля и не мога да реша нищо.Иначе няма да е кръстен на никой нашия бебок поне за сега такива са плановете де.И именници гледах и никое име не може да ме грабне така от раз.А иначе съм си привърженичка на бг имената.

# 124
  • София
Йо, ти си с перфектна фигура, не знам какво се почесваш дето не те сърби. Скачай в токчетата и им взимай акъла  Grinning

Ох, не е много по темата, ама толкова се зарадвах.. най - накрая ми "ресторнаха" акаунта в пейпал. Дупе да му е яко на мъжа ми  Grinning

# 125
Ох,в петък сме канени на един коктейл и много се чудя смешна ли ще съм с токчета...гледам се сега и май май приличам на кестен забучен на клечки за зъби  Blush
я да повдигна темата за имената.Измислихте ли име?на кого и защо?
Аз в 9-я месец бременна с Ива ставах кума. Кумците само подписаха, но аз бях издокарана с една официална рокля на майка ми /само тя ми ставаше/ и с обувките си от моя бал, които са на 10см. ток. Е няма да ти казвам вечерта като се прибрахме след като ходихме да се почерпим как ми бяха отекли краката. Бяха станали троен размер.  ooooh! ooooh! ooooh! Обуй нещо, което ще ти е удобно.
За имената ние сме го измислили. Ако се роди преди или след 6-ти ще е кръстено бебето на баща ми и вуйчо ми, защото много си ги обичам и искам да си ги уважа /Ива ми е кръстена на свекър ми Иван/. Ако се роди на 06.12 ще уважим светеца и ще го кръстим Никола.  

# 126
Хайде и аз в новата тема. Страхотна е!   bouquet
Тиона, много се радвам за малкия Крис и дано всичко за напред да е ОК  Hug Praynig  bouquet
Йоанна ти пък как може да се претиснямаш за това как изглеждаш?! Супер си си! Сега трябва да си налагаш (и не само ти а всички) да мислиш позитивно и да си повтаряш, че по-хубава от теб няма!!!
Относно имената- още избираме  newsm78 За сега сме се спрели на няколко варианта но и на нас нищо не ни харесва от раз.

# 127
Момичетата които перат дрешките отсега: Какви препарати използвате?

# 128
да се запиша, че предната тема е изтървах цялата. Много сте бързи. Връщам се да чета

# 129
  • Sofia
Момичетата които перат дрешките отсега: Какви препарати използвате?

Аз днес си купих на персил за бебета.

# 130
Ние име сме избрали още от миналата година Simple Smile

Kiara, какво е ЗЕТ?  newsm78

и защо е трябвало да ти "ресторнат" акаунта в пейпол?
Да не би да има някакъв срок, в който ако не го ползваш и "дилийт"  Thinking

# 131
Тиона много се радвам за вас, че всичко е наред. Пожелавам ти скоро да се приберете в къщи и да се гушкате с малкия  Hug
Момичета да ви се оплача, имам чувството , че нашия бебчо ще ми изкърти ребрата  smile3511 , побутвам го, но не иска и не иска да се маха от там. Такива болки са вече , че от време на време чак ми се плаче, имам чувството, че скоро ще ме посини. Не се спира милия ми, а аз не мога да си намеря място  newsm45

# 132
ей,ще взема да се възгордея  Hug
Аз пера с праха за бебета от ДМ на тяхната марка и омекотител също Simple Smile
Аз за името заявих,че ще е каквото реша аз-взема две имена от татко си и едно измислено от мен Simple Smile Избрах си Данаил,макар че се бях разколебала по едно време,защото има имен ден на 17.12 ,а ми се искаше да има празник и по друго време от годината,не само декември.Мислих,мислих и нищо друго не ми хареса.Ще бъде Данаил  и това е  Simple Smile кръстен на себе си!( Но пък и наще го приемат уж на тях - Д-Димитър и АНА-Анелия ) и вълкът сит и агнето цяло

# 133
Аз преди да си легна да се включа за превръзките.Има едни еднократни гащи.Бяха около 10лв  5 чифта,сега не съм си взимала още и не знам.Супер удобни са.Тип бабешки гащи са,но като се изцапат и извън превръзки и т.н само ги изхвърляш и взимаш другите. На мен ми отидоха от опаковката от 5 4 бройки. После нощни превръзки и това е.
А за име ние и  да е и да не е на 6 ти май ще е Никола.Алекс си го избра и на нас ни харесва и така ще остане  Grinning
Лека от мен до утре!  Hug

# 134
Ето ме и мен пак и отново преди да си легна Laughing

Като сте заговорили за гащи и се сетих нещо! Вчера си бях на село и майка ми ми купила от селското пазарче един анцунг, евтиничак като за из къщи идеален и като го видях newsm09 викам и "оле боже, за толкова дебела ли ме мислиш,по малък размер нямаше ли" , а тя "надявай ,надявай" А като го облякох ми беше идеален даже и си го изпълвам приятно в дупето Shocked

Не мога да повярвам още и още че толкова големи гащи ми станаха Joy Винаги съм била много слаба и даже тайничко съм си мечтала някога да напълнея малко,но вече не искам искам да съм си като преди Naughty

Хайде лека нощ и да спите в златен кош !!! Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт