През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 660
  • 745
  •   1
Отговори
# 105

Мами, почвате да ме стряскате с тези плаценти. Мен ще ме гледат чак на 3 ноември, а дотогава има много време.  Sad

Мони , как си, как вървят нещата?  Hug

Днес ми се случи нещо удивително.Бях на ЖК и когато казах на лекарката,че съм била при друг лекар и имам назначено лечение и т.н. тя ми натика картона в ръцете и ми заяви,че повече няма да ме следи и да си ходя където искам на лекар.Бях шокирана-започна да ми обяснява как фраксипарина,който взимам е напълно противопоказен за бременни и какви ли не други от този сорт.Сега си нямам следящ лекар.

Наистина е удивително. Как може хора учили за лекари да се държат като деца.  #Crazy

За бейбифоните... и аз мисля да купувам, тъй като бебка живот и здраве, като се роди ще си спинка в стаята, тъй като в нашата няма много място. Аз вече съм избрала един, но незнам дали го има в Бг. Не ги разбирам тия неща, но пише че е безвреден за бебетатa.

# 106
  • София
Мони, тая заслужава да сезираш когото трябва и да я разчастят направо, реално няма законово основание да ти отказва ЖК, друг е въпросът, че ти няма да и се молиш, но все пак....

Цвете, за матрака знам, че е много много важно да е нов, та дори и да не е направен от кокос, бамбук и т.н. Просто акарите са много вредни за малките човечета, а в употребяван знам, че могат да надхвърлят 10 000 броя на квадратен сантиметър.  #Crazy Така че дори да заложите на легло втора ръка, матракът е добре да е нов.

За бейбифоните чакам с интерес някой да се включи.  Flutter

# 107
Теди мерси за темата   bouquet
Тиона Много се зарадвах за Крис,надявам се скоро да го изпишат и да си го гушкаш у дома здрав и дебеличък(в рамките на нормалното )  Laughing

Аз се завърнах от почивката..идеално ми се отрази,дори го съчетахме с минаване през Пловдив и си взехме другата кола от сервиз,та се наложи да карам до София и аз...То било ужасно да караш по време на контракция  ooooh!

Блазе на тези ,на които им се чисти! Такива синдроми мен все ме подминават...Аз си имам 2 домашни помощници-свекърва ми и мъжа ми  Mr. Green Мъжа ми е за ежеседмичното чистене ,и за ежедневното подреждане,а свекървата за месечно основно чистене.  Mr. Green А аз - намазана пехливанка  Blush Ще наваксвам по-нататък  Joy  Даже моя мъж днес сам приготвя вечерята,че съм "много изморена от пътя" - нищо ,че той караше през повечето време.

Мони Найденова мила намери си читав доктор и не го мисли !

# 108
А бе мами .. Е сега гледах реклама за това предаване "Ники Кънчев по наем" ,че някаква мама бременна в 7-ми месец ,го наела да й изчисти къщата  Laughing Да не е някоя от нас ,бързо да си признава  Joy

# 109
Мони заеби я тая "докторка" намери друг стабилен лекар и главата горе, само ти и бебока да сте добре !
тиона чета чета и не мога да повярвам че най-накрая се включи с новини, браво на малкото човече дано сега и успеете да се кърмите,няма да има др. като вас, наистина много се зарадвах на новините от теб  Hug Hug Hug

Аз реших днес да помогна на мъжо да изхвърлим старите тапети и от навеждане,кръста ми и гърба ми пак взеха да се обаждат сериозно, но нали и задника ме върти от няколко дена за нещо сладичко, реших да направя и то деня мина на крак Tired дано не се върне старата болка от преди няколко дена Praynig

И за капак с мъжо и двамата сме прашни (но той най-много) и спряха водата... какво ще се правим незнам ooooh!

# 110
Марина, благородно ти завиждам, че имаш кой да ти помага. Аз си нямам кой да ми помага и съвсем сериозно се замислям от декември да викам някоя жена да ми помага, че като дойде и бебока няма да мога да се справям сама. Ще ми стига да идва по 2 пъти в седмицата.
Момичетата, които имат помощници, ако не е тайна по колко парички им плащате?
Тиона, много се радвам за Крис и ще чакаме пак новини.
Мони, как може да има такива лекари направо не ми го побира главата. Намери си кой друг да те следи. Хубаво е, че си спокойна. Дано лечението да помогне и да пишеш по-често.
Марина, аз като карам и бебока като ме ритка му правя забележки  Joy Joy Joy. Много силно ме рита понякога чак ми се свива корема.

# 111
ето и линк за бейбифона, малко е грозничък иначе    http://www.mainada.es/tienda_bebe/seguridad-en-el-hogar-intercom … rima-nova-p-13602

# 112
Здравейте момичета,
относно бебефоните на Филипс (Авент) са много добри, но и цената е над 100лв, да не кажа над 150лв. Хубавото при тях е че гаранционния срок е 2г., ако се развали отивате в магазина и директно ви го заменят с нов, не сте обвързани със сервиз (това се отнася за цялата им дребна техника)

# 113
Фраксипаринът може да се взима по време на цялата бременност, той както клексана и аспиринпротекта разреждат кръвта и спомагат за по-доброто кръвоснабдяване на плацентата.
Обикновено го изписват след ин витро или ИКСИ процедури. Лично аз приемах аспиринпротект до 28-ма седмица, когато напълно се отвориха двете маточни артерии. Изумена съм как лекари водещи бременност могат да правят такива изказвания и да се отнасят така с пациентите си.
Мони, можеш само да се радваш, че напускаш такова светило в медицината като твоят водещ ЖК. Наше право е да проверяваме две и повече мнения, плащаме си, изследваме се.
Успех на всички мами и спокойни дни до финала.
 За протокола аз съм с термин 27.12.2011г. бременна от ЗЕТ. Simple Smile

# 114
 Относно новият следящ лекар-да трябва и то по-бързичко да си намеря,но нямам идея къде???!!!Снаха ми ми препоръча Тина Киркова,но незнам.Искам да продължа да си ходя при моя познат доктор,но как като рискувам да се повтори пак това.Само да уточня,че моя познат е в частна клиника и няма как да ме следи.
 Сметнах,че няма как да не кажа на бившата ми следяща,че съм била на друга консултация,заради лекарствата,който взимам.Всичко друго,ако беше-да,ама...много съм объркана!

# 115
Късен запис и от мен Simple Smile

Ще се върна нощес ако не спинкам, да прочета какво съм пропуснала Simple Smile

# 116
Привет дами!
Теди темата е страхотна !
tionagb радвам се ,че всичко е наред! Hug
Мони не се ядосвай...Лекарите обикновено го правят от страх това.Намери си друг...
Аз днес бях на работа.Нямам вече желание да ходя...Децата са ужасно шумни,студено ми е и се изморявам точно за 5 минути... Sad А тоалетната просто не мога да я ползвам.Само клекала са...За мен е мисия невъзможна.Днес до вкъщи едвам издържах!
Вчера на консултацията моята лекарка ме вбеси.Въобще не погледна бебето.Само тоновете слушаше.И се притесних,защото исках да ми каже за плацентата,че като ви чета тук просто ми настръхва косата.Но не...Та като ,че .ли бях отишла само да и занеса изследванията.Изписа ми феромелгама или нещо такова.Даже не ми обясни защо и какво не е наред.
И настроението ми е едно никакво!
а за бебефона - мисля да купя 2-ра ръка!

# 117
  • София
Браво, Къди Simple Smile Голям успех сте имали Simple Smile. Аз ще пробвам ЗЕТ след 2 години живот и здраве Simple Smile

# 118
Лелеее! 8 страници са изписани вече! А ме нямаше само след обяд....

Браво на малкия боец! Hug

Момичета да ви попитам за превръзките за бременни. Някакви марки да са ви известни? Днес видях само едни в Карфур и реших да си купя, ама те са огромни!!! Даже не знам на какви гащи ще мога да ги закрепя!

# 119
Момичета да ви попитам за превръзките за бременни. Някакви марки да са ви известни? Днес видях само едни в Карфур и реших да си купя, ама те са огромни!!! Даже не знам на какви гащи ще мога да ги закрепя!
Купи си 3-4 чифта най-обикновени "бабешки" гащи за първите дни. Такива превръзки, ако всичко е нормално ще ти трябват само първите 2-3 дни. После /поне при мен/ лохиите много намаляха и обикновени нощни даже ми бяха много големи и ползвах напълно нормални превръзки.

Общи условия

Активация на акаунт