През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 676
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Исках да се запиша за отворените врати в Майчин Дом и познайте, има свободни места само за Декември Sad Надявам се да не съм родила до тогава и да се класирам за 06,12

Ние днес сме на картофена салата и кюфтаци и тъй като аз не си падам много по тях може да спретна една бърза крем супа  Party

# 91
  bouquet за майстора на темата!

# 92
  • Sofia
Ехххх, да ви кажа вече нямам търпение да се родят бебчовците и да си ги гушкаме....   Crazy
Ще ми е хубаво няколко седмици вкъщи като остана да приготвям нещата за появата й, но просто толкова ми се иска да я видя и да я гушна вече.... само за това си мисля последните дни.
Добре, че не ме хванал страх за раждането, някак си съм много спокойна и съм сигурна, че всичко ще е наред.... само искам да се роди и да сме си вкъщи заедно вече  Heart Eyes
И аз съм така. По прицип не съм от търпеливите натура и сега много ми се иска вече да е декември и да сме си вкъщи. Представям си една хубава Коледа без корем.

# 93
  Здравейте мили мами!Аз имам проблем с интернета Sad сега само се отбелязвам  и се връщам да ви изчета,че много сте напреднали!   bouquet  Hug

# 94
аз не ме е хванал никакъв мерак за гнездене , само ще изпера и изгладя всички детски дрехи към края на ноември , и домашния ми помощник (бъдещия татко  Mr. Green) ще изчисти най-основно къщата докато аз съм в болницата и така ще е май май  Mr. Green

Тиона браво на Крис  Hug дано се получи работата със кърменето , стискам палци  Praynig

# 95
аз не ме е хванал никакъв мерак за гнездене , само ще изпера и изгладя всички детски дрехи към края на ноември , и домашния ми помощник (бъдещия татко  Mr. Green) ще изчисти най-основно къщата докато аз съм в болницата и така ще е май май  Mr. Green

Точно така! И без това смятам,че след като родя живи и здрави той ще се почерпи здраво и ще настъпи перфектния хаос,та не виждам смисъла да се мъча преди това и след това той да нацапа и пак да чисти.  Laughing  Laughing  Laughing За това честта е негова.

# 96
Мони , как си, как вървят нещата?  Hug

# 97
  bouquet за създателката на темата!
tionabg браво на малкият Крис-все така с хубави новини да ни радвате и дано и с breastfeeding нещата се получат!
Дария много ми харесва заглавието ти!
На мен вчера ми беше много каръшки ден-що гадости ми се наслучиха,то казват,че лошите неща все по 3 се случвали е на мен сигурно  hahaha 30 ми се стовариха вчера.Ама какво да се прави казвам си ма***та му и с  hahaha напред.
Тука стана 3 дни вали-то бива бива ама вече взе да ми втръсва!

# 98
Много се радвам за хубавите новини за Тиона и малкия Крис. Мен много ме боли кръста и мусколите на краката когато спя а за гнезденето още не ме е хванала музата.

# 99
  • USA
Teди благодаря за темичката  bouquet
Миме много вкусна лентичка си си сложила Flutter
Тиона браво на мъника Hug
Аз преоткрих ключа към съня.Само не знам за колко време ще работи CrazyНо за сега установих ,че ако хапна малко преди да си легна нещо,бебо си кротува цяла нощ и съответно мама е много хепи Party

# 100
А я да ви попитам за бебефоните аз с каката не съм ползвала,но сега ми се струва че ще ми е една от доста необходимите вещи за да може поне докато бебо спи да обръщам внимание и на каката.А за целта трябва да сме в друга стая.Та я кажете/препоръчайте нещо дето е добро и като цена и да върши и работа?

# 101
Мони , как си, как вървят нещата?  Hug

Днес ми се случи нещо удивително.Бях на ЖК и когато казах на лекарката,че съм била при друг лекар и имам назначено лечение и т.н. тя ми натика картона в ръцете и ми заяви,че повече няма да ме следи и да си ходя където искам на лекар.Бях шокирана-започна да ми обяснява как фраксипарина,който взимам е напълно противопоказен за бременни и какви ли не други от този сорт.Сега си нямам следящ лекар.
 Иначе чакам изследванията да ми станат и да видим на какво се дължи точно проблема.Вече съм малко по-спокойна.На 18-ти съм на консултация и да се надявам,че няма да взимам повече лекарства!

# 102
  • София
Мони, при кой  "друг" си ходила? Заеби я тази от ЖК-то. Ако е била достатъчно компетентна по твоя въпрос, да не се е стигало до тук. Не че и аз нямах подобен случай, но в крайна сметка се разбрахме с докторът. А че фраксито е противопокозно - ами да, поне на клексана отзад пише да не се взима повече от 10 дена Simple Smile А нали знаеш, боц - боц всеки ден Simple Smile

# 103
  • Русе
Успях да изям половин купичка попара!!!Ураа!Егати гадния вирус-цял ден лежа и не знам на кой свят се намирам.Моите мъже се гледат сами-ако искат да се избият,аз не мога да стана.А си мисля,че е време да свикват на характерите си,че декември идва и няма да съм много актуална в началото Crazy
Дано бебето не се чуства така както и аз Praynig
Да споделя и аз нещо дето ме раздразни днес..Моето съкровище преди много време обяви,че не иска легло втора употреба за бебето-то и без това всичко щяло да бъде втора употреба,та поне леглото..Дооообре!Аз харесах едно евтино в Икеа,намерих кой да го купи..ама днес моя ми вика да съм отишла да видя едно във магазин за употребявани неща,било 100 лв заедно с матрака!Майка му се била обадила да му каже #2gunfireЗа сравнение в Икеа е 86 без матрака.Обяснявам му ,че чужд матрак няма да ползвам,ако ще и...т.е цената излиза по-скъпа.Ама го казвам со кротце,со благо,че нали ми е лошо.Той дали ме разбра не знам-само ме гледа умно....не чаК ТОЛКОВА МАЙ! Joy Joy Joy
Мони,и аз съм чувала за такива случай-та затова не казах на моя доки ,че съм ходила на ФМ.

# 104
Мони, и на фраксито пише не повече от 10 дена Simple Smile Но аз вече се убедих, че много малко гинеколози са запознати с тази терапия, за съжаление  Twisted Evil
А какви изследвания чакаш, и те могат ли да дадат яснота защо е започнала да старее плацентата по-рано? Така като гледам май не е толкова рядко срещано явление, ако не се лъжа и A-vagabond спомена нещо подобно, днес и моя приятелка, която е заедно с нас през Декември била на доктор и нейната плацента е застаряваща пт 1ва към 2ра степен. Хубаво е, че си спокойна и аз се поуспокоих Simple Smile
Бебо как е, гледахте ли го при този последен преглед на ЖК? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт