През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 623
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Добра ви вечер дами

Честита месечинка на малкия ни талисман Hug Майко кога се мина месец..... ooooh!  newsm78 ???

Йоана Дано стават по - добре нещата от тук нататък  Hug  Hug  Hug

.........незнам кога трябва да тръгна към болницата, понеже мисля да раждам в Ст.Загора, а аз живея в Гълъбово има няма 50км път,а в Гълъбово не мога да родя понеже в болницата няма екип а и + това са от некъдърни по некъдърни...
Накрая да не родя по пътя и мъжо да е акушерката... оф  #Crazy ще се побъркам... къде ми трябваше да гледам там дето не ми е работа Embarassed

Ще разбереш кога е момента повярвай ми и няма да е късно със сигурност.При мен първия път леки контракции получих към 1,30 през ноща до 4,30 не мигнах , а засичах контракциите на колко време са , почистване направих в банята та тръгнахме към болницата след 3 часа мотане от моя страна.Влязох в 5,00 и в 10,15 сутринта родих дъщеря си.Смятай минимум колко време имаш  Crazy  Hug

Абе мами да ви питам тези , които пазарувате вече.Някой ходил ли е в Пакостник и отзиви да кажете моля

# 421
  • София
Лара, доплер правите ли? На теб и на бебето? Още, под разглеждане на органите се има предвид измерването на 4-те камери на сърцето, например, или измерване на бъбречетата, тяхната големина и прочие. И ей такива гивизалъци.

# 422
Лара, доплер правите ли? На теб и на бебето? Още, под разглеждане на органите се има предвид измерването на 4-те камери на сърцето, например, или измерване на бъбречетата, тяхната големина и прочие. И ей такива гивизалъци.

Ами незнам, на информето пише, срещу гледания орган, че е в норма или завършен.
А и аз не разпитвам, интересува ме само дали бебо е добре. В интернет има доста статии за това какво ни се полага по здравна каса и какво гледат на прегледите. От там съм информирана.  Peace

Е аз ще ви оставям, че мъжо е гладен.  Laughing

# 423
Абе мами да ви питам тези , които пазарувате вече.Някой ходил ли е в Пакостник и отзиви да кажете моля
[/quote]
 Аз в магазина не съм ходила, но купихме няколко неща по интернет от тях... утре чакам да ми ги доставят...
Иначе преди време купихме една много хубава играчка-проходилка от тях...на половин цена беше и племенничката много й се радва Simple Smile

# 424
Много пишете верно!!! Grinning Като четох постовете на Теди просто се смях с глас... Joy
Мен бебето ме натиска под ребрата...Просто ужас!Няма удобна поза!
Ох,а за този изпит в Събота да ми стискате палци,въпреки ,че едва ли ще го взема.Не мога да помня сега и това си е!
Честита месечинка на Крис!Бях забравила признавам си!

# 425
Здравейте!Аз се включих мнооого отдавна в темата,но от тогава не съм писала,защото с това малко дете ми е много трудно.Той си иска своето,а на мен с корема вече много ми тежи.Ето и повече инфо,че аз съм писала,че термина ми е за 03.12,на 28 години съм,втора бременност,момиченце чакаме. Peace
Все още не сме готови за посрещането на бебка,дрешки не съм купувала,само подаръци от баби имаме и от сестра ми.Мисля,че е време вече да започна с покупките.
Нормално ще раждам в УМБАЛ-Плевен.Има ли някоя мама,която също се е спряла на тази болница?

# 426
  • Бургас
Tada  Честита месечинка на Крис  Tada

Нека да расте здраво и силно дете, и скоро да се прибира в къщи, за радост на мама и татко!

# 427
Днес бях на 3д при Мазнейкова. 1-15мин. Голиям зор да му видим личицето. През цялоот време си държа ръчичките пред лице.Адва успяхме да видим нещо.НА мен ми се стори , че навсякъде има пъпна връв. Даже едно краче му се беше позамотало. Вие забелязахте ли толкова пъпна връв като гледахте на 3д-то. Аз малко се попритесних.
Иначе докторката каза, че всичко за нея е нормално. И очаква по-рано да се появи бебо от термина си.
Утре някой ще ходи ли на лекциата в мола на цариградско?

# 428
За бременни без брак има социална помощ от 100 лв. - еднократна.

Да знаете нещо за това newsm78

хм не съм, ама казвай ако разбереш как можем се възползваме  Simple Smile
Ами май  за новородено си дават по 100лв еднократно, без значение дали си с брак или без

# 429
Здравейте мамчета,днес бях на преглед.Издадоха ми вече 45 дневния болничен.
Бебо си е добре и е точно за седмиците и май наистина термина ми по последен цикъл се оказа верен,а не както предполагах-02.12,така че ако не е проблем ТЕДИ да ме промени за 26.11.(надявам се че няма да ме изгоните от декемврийската тема да ходя в ноемврийската newsm03 newsm03)
За последния месец сам качила 2кг. от началото до момента общо са +7кг. newsm44
След две седмици съм пак на преглед и след това всяка седмица ще се виждаме с док.
Днес свеки ми донесе консумативите които ще са ми нужни за раждането в АГ-то(цяла торба) и утре мисля да си приготвя чантата за болницата за всеки случай.
Ще ви помоля да стискате с мене палчета бебо да не реши да излиза преди термина,че нашия татко ще се върне едва на 19.11. а ми се ще поне за раждането да е покрай мен.
Лелеее то много дълго стана айде друг път пак Simple Smile

# 430
  • Beyond the Frontiers
Честита месечинка на Крис!
Чакаме само положителни новини.
[/color]

Така, аз съм готова Embarassed Дрехите изпрани и изгладени, кошара, количка, столче - всичко е на лице. Остана козметиката и нужното за мен за болницата + памперси, и да устискам до началото на ноември. Гледам не съм само аз....

Другата седмица ще ходя на отворените врати на Втора градска, някой друг?

# 431
Kiara, имаш ли някакви странични ефекти след кортикостероидите? В смисъл, беше ми пращала един линк, една мацка обясняваше какво е чувствала след това, та нещо подобно има ли при теб или .... нещо се усещам тотално изпразнена от към речник, не ми тече мисълта и не мога пет минути да си формулирам въпроса  Twisted Evil ужас, добре, че не ходя на работа вече, кой знае какви щях да ги творя  Close

# 432
  • София
Kiara, имаш ли някакви странични ефекти след кортикостероидите? В смисъл, беше ми пращала един линк, една мацка обясняваше какво е чувствала след това, та нещо подобно има ли при теб или .... нещо се усещам тотално изпразнена от към речник, не ми тече мисълта и не мога пет минути да си формулирам въпроса  Twisted Evil ужас, добре, че не ходя на работа вече, кой знае какви щях да ги творя  Close

Ох, престраших се да прочета за лекарството, казва се Дексаметазон. По - добре не му чети листовката. Иначе другите мами по форумите са доволни и казват, че бебетата им сами изплаквали при преждевременно раждане. Док казва, че всичко е наред и абсолютно сейфти. Днес слагах и утре ще сложа  и след 14 дена ще повторим "профилактиката", както док го нарича.

Толкова много неща приемам .. чувствам се много зле психически от тази мисъл. 3 вида инжекции и 6 вида хапчета... Боже, само да родя, няма да си и помисля да лапна хапче  Rolling Eyes

# 433
  • USA
Лелее стегнахте багажа за болницата,изпрахте дрехите #Crazy Чакайте бе хора.Аз вчера бях на пазар и реших,че е още рано да пера бебешките дрехи и се отказах да вземам препарат за пране.Още прескачам кашоните от партито и не съм извадила всичко,та реших да не прескачам още една туба Laughing(намирам си оправдания ,защото ме мързи)Може би другата седмица,а за болницата аз май няма да вземам нищо.Те тук дават всичко,а сутиени и корсажи за кърмене си купих(пък да видим дали ще се справим).

# 434
Ние можем ли да видим снимките на октомврийските бебета,че ми стана интересно какви са малки мишоци...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт