През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 592
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
(надявам се че няма да ме изгоните от декемврийската тема да ходя в ноемврийската newsm03 newsm03)
Аааааааааа, да си ги нямаме такива - марш!!! smile3513 Шегувам се, естествено! Hug Нямаш проблеми за преместването - вече го нанесох в Word-файла с темата, скоро ще го има отразено и тук. Wink

# 436
  • Русе
И аз днес се засилих да гледам по магазините...нещо като луд с картечница!! JoyИ накрая се прибрах с едно шампоанче на Саносан!Не можах да откажа на девойката в Дм,дано не е някой боклук Peace
Честно да ви кажа ,много малки ми се виждат тези номера за новродени,явно съм забравила колко се ражда едно бебе newsm78Все налитах на разни номера за 3-месечни.
Мисля си,че може да сме се обърнали Praynig,защото ми едно такова леки1чко и мога да вървя с километри,че дори и домашна работа върша..тц тц тц!
Моето мило днес се скарало с маминка заради мен..чудесата нямат край! CrazyДошла днес да подрежда двора,в това време и листа взела да събира,а  е била цял ден на работа!Ха кажете ми какво иска да каже автора??Прибрала ми цветята от двора и ги подредила под навеса,че го давали слана.Лошо няма,само дето на мен това ми е работата(работя в магазин за цветя),все мога да си преценя и сама.Моя я насмел и хайде сега са скарани.Ужассс!
дълго стана Simple SmileЛека на всички!

# 437
  • Русе
Олееее,сега прочетох какво и как съм написала..ужасно несвързано и неграмотно!!Моля.извинете ме и го отдайте на късния час Hug

# 438
Честита месечинка на Крис и да продължава все така да наддава, за да порастне глямо и силно дете!   Hug  
Гала, при нашата ФМ беше същата история - толкова усилия да й видим лицето и така и не се показа - ръце, пъпна врър, муцунка завряна в плацентата и видях само устничките и едното оче.
Войаджър, направо ми скри шапката!  Crazy Браво на теб! Аз имам още доста неща да приготвям! В събота ще ходим да взимаме легълцето и плота за повиване от Икеа, както и количката, т.к. най-накрая е пристигнала в БГ. Дрешки горе долу имам, но искам още цели костюмчета да взема.
Козметика никаква не съм купувала още, сутиени и нощници за кърмене също, нито пък за болницата чантата.  ooooh!  
Освен дрехите и големите покупки съм взела единствено помпа за кърма, шишета и кошче за мръсни пелени все на Томи Типи.  Трябва да се постегна май с покупките, че като гледам списъка и лошо ми става - има около 50-тина неща, които има да се взимат...макар и дребни

# 439
Това за купуването на дрешки прането им купуването на количка и кошче ги разбирам,ама убиите ме това за багажа за болницата не Naughty
Аз мисля след като оправим стаята на бебо да си взема нощници за болницата бельо,разни др. атрибути за там и едно две комплектчета за бебо,кошарката с комплект чаршафи и обиколници,това е... а иначе количката най-вероятно ще е най най последната покупка,няма да имаме възможност всичко предварително да се напазари и да е готово,всичко ще е едно по едно... Naughty

И да ви се оплача,знам че темата за секса сме я обсъждали милиони пъти,но мен си ме тормози мъжо ми отказва категорично,пречило му това което растяло в мен Laughing  чак след нова година можел да си помисли за секс с мен Shocked Ужас! А аз се каня в 9 месец най-много секс да правя и разходки та да родя лесно... сметки без кръчмар Tired

# 440

И да ви се оплача,знам че темата за секса сме я обсъждали милиони пъти,но мен си ме тормози мъжо ми отказва категорично,пречило му това което растяло в мен Laughing  чак след нова година можел да си помисли за секс с мен Shocked Ужас! А аз се каня в 9 месец най-много секс да правя и разходки та да родя лесно... сметки без кръчмар Tired

Stefi добре дошла в клуба на неправещите секс.  Laughing

# 441
леле, момичета, разглобиха ме тия болести. Мъжо се гътна с чревно вирусния и аз се събудих преди час с леко гадене,  страни звуци в корема и 1% съм се заразила. С този трети антибиотик направо ми замина имунитета. Дано поне щерката се размине Sad
Я кажете, можеше ли да се пие парацетамол при температура?!

# 442
Lyubi няма проблем да пиеш парацетамол, но е хубаво да не се взема продължително време особено в последните месеци на бременност. Следи си температурата, високите температури са опасни за бебето.  
Внимавай също, защото някои лекарства не е хубаво да се смесват, по добре прочети листовките на лекарствата, които пиеш или смяташ да пиеш.  Peace

# 443
Добро утро, мацки!  Simple Smile
Lara8, благодаря ти за отговора. Тази сутрин съм по-добре, още не съм качвала температура и се надявам да ме пропусне. А за останалите лекарства- тия антибиотици така са ме отчаяли, че просто всичко друго ми се вижда безобидно в сравнение с тях. Ще пия неоренал до края на бременността поне, но той е хомеопатичен. Предстои ми и сума време да лекувам гъбички след антибиотика, но се моля поне след него да съм по-добре. Мен личната вчера ме "зарадва" , че от 4 месеца ги бори неуспешно тези е-коли и сега ми е едно притеснено... Няма сън да ме хване до края на бременността. Sad

# 444
А относно високата температура през  бременността- в Шейново качих още първата вечер, яко ме втресе, щях да падна в банята. На два пъти виках сестрата, но всеки път ми казваха, че нямали термометър и си ме оставиха с температура. На другия ден вечерта мъж ми донесе от вкъщи и тогава беше 38,2, като до вечерта спадна на 37,6. Едва на другия ден ми назначиха система, с която да ми свалят температурата. Хич не ми се мисли първата нощ с каква съм била... Много неща ме отчаяха, докато бях там и да ви кажа бях по-притеснена за себе си и бебето, отколкото вкъщи със същите проблеми...

# 445
Добро утро момичета!
И аз да се присъединя към оплакващите се Sad
Нашият татко също изкара чревния вирус, баткото е със сополи, а аз съм с болки в гърлото и сополи...
За гърлото използвам един билков спрей, но и аз се притеснявам да не вдигна температура.
Не ми се иска  да взимам парацетамол, затова прибягвам до някои бабешки рецепти, които съм изпитала и преди. Една лъжица оцет в малко вода , който се пие или сок от суров картоф, който се маже по ходилата...свалят температура безотказно, но дано да не се стига до там.

Иначе хубавото е, че днес съм на преглед и ще видим бебко как се развива Simple Smile

Пожелавам ви хубав и слънчев ден, макар и малко студен! Simple Smile

# 446
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро.

Аз точно от вируса със сополи и гърло направих синузит и минах на антибиотик  Sad Изкарах и чревния вирус, само с глюкоза. За главоболието и Т пия Ефералган (то си е парацетамол).

За Шейново - изобщо не се учудвам, че нямат термометри  Laughing Когато лежах там за спонтанния аборт, минаваше сутрин визитацията, лекарят питаше "Имат ли температура?", а сестрите отговаряха "Не, нямат". Така само по външния ни вид познаваха, че нямаме Т, не че някой се появи изобщо да ни я премери дори и 1 път. Иначе на вратата висяха указания, че всяка сутрин в 7.00 часа се мери Т на лежащите жени  Shocked Така че лекарите и сестрите там са много добри - само като те погледнат и знаят, че нямаш Т  Laughing

# 447
  • София
Аз вече час и половина съм с кръвно 160/90. Бузите ми горят. Не знам как ще сложа довечера последната инжекция с кортикостероид.

Чета и бабини рецепти за свалянето му, ала нищо не ми изглежда достоверно, а и в страничните ефекти пише "неконтролирано високо кръвно налягане".

# 448
  • София
Аз вече час и половина съм с кръвно 160/90. Бузите ми горят. Не знам как ще сложа довечера последната инжекция с кортикостероид.

Чета и бабини рецепти за свалянето му, ала нищо не ми изглежда достоверно, а и в страничните ефекти пише "неконтролирано високо кръвно налягане".
Последният път когато свекито имаше много високо кръвно докторката й каза да си потопи краката в топла вода, но не мисля , че ние бихме могли да се възползваме.

# 449
Добро утро на всички!
Хубав и усмихнат ден ви пожелавам и без повече болежки.

KiaraTiara това високо кръвно знам че е доста опасно. аз на 2 от моите прегледи при док бях вдигнала кръвно и тя веднага ми даде хапче. защо не звъннеш да се консултираш с твоя док, за да не се тормозиш излишно.

Общи условия

Активация на акаунт