През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 570
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • Beyond the Frontiers

Ако не се лъжа това е линк към офертата http://grabo.bg/zemela-0n9f2

Пак ли Грабо....
П.П. в  офертата няма упоменато име на хотел, т.е. може да е всеки 3 звезден хотел в Будапеща.

# 541
Така де, ама имат договор нашите и там пише хотел 3 звезди...

# 542
Всеки път съм на тръни когато купувам такъв ваучер...Човек трябва да си отваря очите на 4 и всичко да чете внимателно,че накрая може да се окажеш доста прецакан.Миналата нова година ходихме на Корфу с кумовете ни,пак с такъв ваучер...уж ол инклузив -добре храната ни беше безплатна,но имаше по 1 манджа(буквално такова нещо беше) ,редяхме се на едни опашки с чиниите и ни сервираха от 1 голям казан!Като в някоя казарма,или по-скоро концлагер.Най-ужасната ми нова година в живота! Имаше и още куп неволи,коя от коя по-ужасни...но няма да ви разказвам..Мисълта ми е да се внимава много и всичко да се пита предварително.

# 543
Е, няма да им се размине, нали ви споменах, че има договор, няма да оставим нещата така  Peace
Сега страстите значително са поотихнали и хората се забавляват...даже тати спомена, че вече има подаръци  Hug

Иначе и мен бебка ме сритва все в десните ребра, забелязвам някакъв режим, определени часове, в които е по-активна. Но напоследък много взех да се изморявам и другата седмица може да направим някое изследване да видим как са показателите  newsm78

# 544
  • Beyond the Frontiers
Така де, ама имат договор нашите и там пише хотел 3 звезди...

Така де, ама от хотел до хотел, пък и кой ги определя звездите.....

Абе щом им е весело Peace

# 545
marinamihailova Моята плацента също е предна. Аз си мислех, че по тази причина трябва по-осезаемо да усещам ритниците, но явно е било обратното.  Crazy

# 546

Въпросче за тези които са си взели пластмасови кошарки: Ще им купувате ли матраци или тези с които си идват са достатъчни???
Аз ще сложа едно-две тънки одеалца върху това *матраче* с което си идва легълцето и отгоре ще сложа един протектор в случай че изпусне памперса да не наводним останалото надолу Peace

# 547
аз знам че си се купува отделно матрак към сглобяемите кошарки-проверете го...много е тънко това с което идва от магазина!

# 548
  • Beyond the Frontiers

Въпросче за тези които са си взели пластмасови кошарки: Ще им купувате ли матраци или тези с които си идват са достатъчни???
Аз ще сложа едно-две тънки одеалца върху това *матраче* с което си идва легълцето и отгоре ще сложа един протектор в случай че изпусне памперса да не наводним останалото надолу Peace

Аз си взех допълнителен - много твърд и недостатъчен ми изглеждаше другия.

Мен пък ме ритат непрекъснато и доста болезнено горе, долу, встрани, вече ми е неприятно и досадно...Непрекъснато ми тежи и натиска, като стана права и коремът става на камък - нищо общо с първата бременност.

# 549
и моята 1ва бременност мина много по-леко-явно годинките си казват думата..все пак беше преди 12г.

# 550
Днес бях на една лекция, на която имаше и реклама на Future Health. Занимават се със съхранение на стволови клетки. Имате ли отзиви за тях. Като слушах тяхната презентация ми звучеше по-добре от CryoSave. Ako имате мнение за тях, споделяйте.

Знаете ли до кога има шанс бебо да земе подходяща поза за раждане. Моят бебок от няколко дни вече се е наместил с краката надолу и взех да се притеснявам дали ще има време да се завърти. Скоро ще съм в 8месец и си мислех, че вече трябва да се  е подготвил.

Гледам, че сте писали за магнезия доста. Аз си го пия сравнително редовно - поне по 3 на ден. И определено смятам, че контракциите са ми понамалели.

ДА попитам за съвет за детско клубче, където да може сносно да се отпразнува рожден ден на 2годишен мъник.

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 23:01 от gala-2002

# 551
  • София
Днес бях на една лекция, на която имаше и реклама на Future Health. Занимават се със съхранение на стволови клетки. Имате ли отзиви за тях. Като слушах тяхната презентация ми звучеше по-добре от CryoSave. Ako имате мнение за тях, споделяйте.
За мен проблемът и при двете фирми е, че подписваш договор с българско дружество, чийто задължения са да вземе материала и да го транспортира (като за транспорта гаранции не се дават  Naughty) оттам нататък 20 или колкото е там години задължението за съхранение и съответно доставяне в случай на нужда  са на трето лице (чужда фирма), която обаче не подписва договора и по никакъв начин не се е задължила пред теб ... (не знам дали ясно се изразих). Т.е.нещата са по-скоро на вяра и чист късмет фирмата и хората да са читави. Не разбирам като са им официални представители тук в БГ защо не си направиха по едно пълномощно и да подписват  и от името на чуждата фирма договора?! Единствените, които твърдят, че можели да осигурят такъВ подпис са Cells4life но те са от тази година на пазара в БГ  Thinking

# 552
  • София
Минавам само да ви пожелая лека нощ, че се изморих денс много. По препоръка на сивър обходих два магазина, единия премаман, другия 9 +. Купих пак някое и друго боди и пижама... Установих, че май няма да се справя с тези огромни списъци за пазаруване..

Радостче , на твое място бих приела да ми здадат 45 дневния сега. Това означава, че док ще промени терминът ти за по- рано, а после държавата ще ти издаде още болничен, тъй като няма да е настъпило раждане. (извън остатъка от 135 дена). Има все пак едно ограничение за додадените дни, но то е повече от 1 седмица.

# 553
Лека нощ на всички Hug

# 554
лека нощ на всички  Hug Hug
стиснете едни палчета за мен, утре съм на изпит Cry

Общи условия

Активация на акаунт