През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 531
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • София
silvergreen, виждам, че разликаат между нашите бебета ще е почти една и съща. И този път ли ще раждаш секцио? На мен ми казаха, че е неоправдан риск нормалното раждане, при положение че ще са минали едва 2 години от миналото секцио newsm78

# 586
silvergreen, виждам, че разликаат между нашите бебета ще е почти една и съща. И този път ли ще раждаш секцио? На мен ми казаха, че е неоправдан риск нормалното раждане, при положение че ще са минали едва 2 години от миналото секцио newsm78

Да, за съжаление, пак ще е секцио, но не заради 2 години, а заради плацентата, която беше предна в/у разреза от секциото и заради риска от руптура на матката, тъй като към този момент разреза изтънява. Сигурно някъде извън БГ щяха да се опитат поне да родя нормално, но тук няма такъв лекар, който да поеме този риск.

А при теб защо секцио? Аз говорих поне с 4 лекари, които обясниха че ако няма проблем и са минали 2 години, може да се роди нормално, при теб май са точно 2 години. Проблем ли има някакъв или просто така е най удобно?  newsm78

# 587

На мен след морфологията в 5-ти месец само ми мерят кръвното, проверяват урината за кръвна захар

Thinking Вени, ама това сериозно ли?

хахаха чак след третия прочит зацепих как звучи.  Joy
Ама си е така - потапят една лентичка в пробата и сравняват оцветяването. 5-6 неща проверяват, вкл. и за диабет + инфекции.
 (това в Англия)

# 588
Здравейте дами!!!
Взех си изпита с 4!!! newsm44
И по случая ще пробвам да ви почерпя/дано стане ,че не съм мн веща в картинките  Embarassed /

# 589
Fraqueza  БРАВО!!!

# 590
Браво Fraqueza!   smile3501 smile3501 smile3501

# 591
Ееех Fraqueza  дай боже всекиму това щастие !!!   bouquet Честито,много се радвам за теб !!!

# 592
  • Русе
Браво ,Фракуеза!Ама и картинката ти много вкусно се е получила Laughing
Аз днес цял ден правя трушии с онива чудо на др.Йоткер.После осъзнах, че ако имам късмета да кърмя,туршийте са последното нещо дето ще го ям!А толкова много ги обичам Crazy
 Дано това не се отнася за киселото зеле,ама надали ..принципа е същия.Да взема да го сложа по-раничко,че поне малко да си опитам.Леле,само за ядене мисля. Crazy

# 593
Какво им има на трушиите за кърменето ?  newsm78

# 594
  • София
Нали за утре ще има мами на срещата в мола, да не съм само аз  newsm78 че много съм се навила да се разходя и да ви видя  Party
Днес тук е доста вяла активността  Tired
Fraqueza, честито!!! Много вкусни бонбони.

# 595
Ох тези дни с тези приказки за вино предните дни ме раздразнихте и ходих да си купувам червено вино. Отворих си бутилката, но се оказа, че нямам и една чаша за червено вино и утре ще отивам да си купувам чаши за червено вино. Сега ще си го пия в чаша за бяло.

# 596
Какво им има на трушиите за кърменето ?  newsm78
И мен ме интересува - тъкмо днес виках на мъжа ми да помолим майка му да ни направи 2-3 буркана (ако няма да прави на тях), че съм се присетила... Rolling Eyes Да не ми отидат плановете сега по дяволите?! Confused

# 597
Аз днес бях на ЖК и се указа, че съм с "нова екстра" - кръвното ми е високо 140/100. Ще пия хапчета за него, пък дано се държи по-прилично (долната граница трябва да е под 90) докато вляза в деветия месец, но до тогава си имам цял месец ooooh! Охххххххх, ако не се оправи това кръвно, не ми се мисли...

Fraqueza, браво бе момиче!!! И на работа ходиш, и изпити взимаш!

# 598
Fraqueza ЧЕСТИТО!!Вземам си едно бонбонче да се почерпя.

# 599
  • Варна
Привет! Чак сега ви прочетох от последните 3-4 дни!
Ние си бяхме малко при родата, а мъжо го тръшна вирус и беше с температура 2 дни. Едва успяхме да я смъкнем! Сега са моля да ми се размине на мен  Praynig ! На всички болни бързо оздравяване, а на всички здрави - подсилете си имунните системи с чай, мед, лимони и витамини, че са ужасни тези грипове  Close .
Дават го сняг да вали тези дни, а ние още печка нямаме, та утре ще излезем и се надявам да вземем някаква. Насочили сме се към конвекторите на Делонги.
Тая вечер мъжо е на маскен бал, банкет от фирмата им, и аз съм сама у нас  Sad Налегна ме едно такова настроение.... как неговия ритъм на живот почти няма да се промени, а моя... Така ми се доизлиза с него и така ми се пие някакъв твърд алкохол  Embarassed От месеци не съм излизала на дискотека, или да си пийнем на заведение с приятели и да се повеселим... Но в името на нашата мечта, ще изтърпя, няма начин!

Общи условия

Активация на акаунт