Sportsdirect-32

• 62 572
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
  • софия
tedichka07, останала съм с погрешно впечатление, че не участваш оформянето на първия пост? За малко да се почуствам поласкана, че си обърнала внимание на написаното от мен Mr. Green (за съжаление оставам с впечатление, че не си го разбрала, ама нищо)

# 31
  • София
tedichka07, останала съм с погрешно впечатление, че не участваш оформянето на първия пост? За малко да се почуствам поласкана, че си обърнала внимание на написаното от мен Mr. Green (за съжаление оставам с впечатление, че не си го разбрала, ама нищо)

Спорът ми с теб приключи в мин .тема и на ЛС.Всички разбрахме ,че доставката до БГ не е фиксирана ,но явно само  ти не разбра.
А относно първи пост всеки има право да прави предложения за добавяне на информация и авторът на темата да прецени дали да го влючи . Peace

Относно предложението ти за блога за ОП би трябвало да си запозната с това :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=509065.0

Все пак това е първа тема в  "Пазаруване от чуждестранни сайтове".

п.п. Явно с теб спорът е излишен.Не виждам никакъв смисъл да се обяснява за ПП след като има тема във форума .Там е обяснено всичко. Peace

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 17:09 от tedichka07

# 32
  • софия
Спорът ми с теб приключи в мин .тема и на ЛС.Всички разбрахме ,че доставката до БГ не е фиксирана ,но явно само  ти не разбра.
А относно първи пост всеки има право да прави предложения за добавяне на информация и авторът на темата да прецени дали да го влючи . Peace
Не те разбирам за какво говориш. Написала си коментар, цитирайки написаното от мен в тази тема. Това, което си написала няма връзка с това, което съм написала аз. Умението да възприемаш и разбираш написан текст се усвоява в началния курс.
Спирам. Четящите темата си правят изводи кой за какво се "бори".

# 33
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Да се похваля - в понеделник пуснах поръчка и вчера вече е тръгнала към превозвача

# 34
  • Балчи-Варна
ТЕДИ линка съм го сложила за превозването на пратките от Англия до България.
Лъвица-мерси за табличката и нея добавих в първата страница,както добавих че не може да се плаща с бг маестро карти.За пре ордер артикулите добавих че могат да се откажат,но в предната тема /ако не се лъжа/ някой спомен,че са му отказали да канцелират такъв артикул от поръчката/дано не е вярно/.затова мисля най-добре е да не се поръчват такива артикули,за да няма после забавяне на поръчките.А за плащането с пей пал-посочила съм го като възможност за плащане,само в първата част на темата-при поръчването и метода на плащане до английски адрес..ама наистина я най-добре да го добавя и като отделно изречение  newsm78 много си права.
А относно блога за общи поръчки-има си правила и не мога да го слагам-той на ЛС
Благодаря на всички ,които ми участвате в оформянето на първия пост ,ако има и други идеи за редакция-имаме още време да редактираме
Както се каза има отделна тема за ПП и съм добавила в първия пост линк към темата където подробно е описано за този вид плащане.

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 20:40 от gul4i

# 35
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
На мен ми отказаха канцелирането на Пре ордер артикул - ботуши Камри. На следващия ден след като ми отговориха цялата поръчка е тръгнала.

# 36
Гюлчи страхотно оформление! Благодаря ти за темата    bouquet
Предлагам да се добави,че може след като е поръчан артикул Пре ордер  в последствие от сайта да му сменят датата на наличност!Така се получи при мен.Пуснах поръчка на 29.09 късно вечерта и имах артикул наличен след 30.09.На другия ден в ордер хистори беше отразена дата 31.10! Много е неприятна тази ситуация,така че съветвам да не се пускат такива артикули  Peace  от 30-ти им пиша и чак снощи канселираха въпросния артикул! Поръчката още не е тръгнала,а имам и още 5 отказани покрай него ooooh!

И при мен се получи така с един артикул, но вместо на 31.10 поръчката ми тръгна още на 8ми октомври с въпросния артикул. Така че ги пращат когато дойдат, може да не се чака до 31ви  Peace

# 37
  • Пловдив
Момичета можете ли да ми кажете на Umbro р-р XXl   за наш 52 отговаря ли си на номера.

# 38
  • софия

C11=29 EU, стелка: 19 см. Категорично си отговарят на 29.Стигат до малко под средата на прасеца.
Не съм възхитена, не съм разочарована. Но сравнявам с апрески Ecko. За мен, за един сезон стават. Съжалявам, че не взех 12, но не гледах таблиците. Не са много дебели, подплатата е нещо като полар. Лепени. На вид изглеждат горе-долу добре. Дано поне топлят и не пропускат. Разбира се, това е моето виждане Peace

Изкуствена кожа. Стабилни. Поръчах 10. Точно са на детето (както писах е 29 номер). Според мен са уголемени. Идеални са за сега.

10=44EU. ММ каза, че са му добре, което се предполага означава че си отговарят. Не са лоши.

Изглеждат като на снимката, но не мога да преценя като размер. Поръчах ги ей така, детето сега е на 5 (118 см.), но ако някой се интересува ще меря. Гъзарски изгледат.

Плътна, с поларена подплата. Тази, която са ми изпратили е с черен помпон. Поръчах за детето, че якето й е черно с подобно пухче на качулката. Не мога да се разправям. Става й.
Има и доста други неща, но не са за нас. Няма проблем да питам за нещо, ако прочета, че някой се интересува.

# 39
zvanche, много хубав, стегнат и смислен пост  newsm74  bouquet

# 40
има ли някой представа, дали този модел си отговарят на номера?
http://www.sportsdirect.com/miss-fiori-stud-uzz-boots-ladies-232102

# 41
Момичета, какви са впечатленията за тези ботушки? http://www.sportsdirect.com/campri-snow-boots-childrens-036087?colcode=03608791 Имам някакви спомени, че модела е миналогодишен и няколко майчета ги поръчаха.  Thinking
Да, и миналата година ги имаше. Отзивите бяха положителни.
А размерите дали си отговарят?Моля споделете  Praynig

# 42
Здравейте,
някой поръчвал ли е това http://www.sportsdirect.com/umbro-fleece-pants-mens-481072 и може ли да каже как е като качество, дали е плътно и отговаря ли си на номера?
Благодаря!   bouquet

# 43
  • софия
Момичета, какви са впечатленията за тези ботушки? http://www.sportsdirect.com/campri-snow-boots-childrens-036087?colcode=03608791 Имам някакви спомени, че модела е миналогодишен и няколко майчета ги поръчаха.  Thinking
Да, и миналата година ги имаше. Отзивите бяха положителни.
А размерите дали си отговарят?Моля споделете  Praynig

C11=29 EU, стелка: 19 см. Категорично си отговарят на 29.Стигат до малко под средата на прасеца.
......
Тези също са Campri. Задължително погледни таблицата за съответствие на номерата в сайта. Oтговарят на номера посочен в таблицата.

gul4i, благодаря за допълненията и промените в първия пост newsm10

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 05:12 от zvanche

# 44
Гюлчи ако все още има време моля те коригирай Плащане с PAYPAL може да се направи само ако поръчката е до английски адрес. Понеже до Англия не може да се плаща с ПП,а само до Бг Peace

Общи условия

Активация на акаунт